Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

DIGITAL HACK RECOVERY — EXPERT CRYPTOCURRENCY RECOVERY
DIGITAL HACK RECOVERY — EXPERT CRYPTOCURRENCY RECOVERY
Před 2 dny - HYPERINZERCE
Digital Hack Recovery truly are lifesavers in the digital realm. Their expertise, professionalism, and genuine care for their clients are second to none. I am incredibly thankful for their help and would recommend their services to anyone facing similar... (více v detailu)
Neuvedeno
HIRE MUYERN TRUST HACKER TO RETRIEVE LOST DIGITAL WALLET KEY
HIRE MUYERN TRUST HACKER TO RETRIEVE LOST DIGITAL WALLET KEY
Přidáno dnes - HYPERINZERCE
A few years back, I began investing in Bitcoin, regularly setting aside a modest amount. Little did I know, my initial investment would burgeon into a substantial sum of $400,000. This Bitcoin stash was my financial safety net for retirement, and I took great care to secure it. Despite my precautions, I stared at the screen one day, unable to recall my wallet password. Feeling overwhelmed, I shared my predicament with a close friend, who immediately suggested MUYERN TRUST HACKER, ( https : // muyerntrusthacker . org/ ) a company known for its proficiency in digital asset recovery. I was hesitant at first. Trusting an outside party with such a significant portion of my savings felt risky. Their customer service was prompt, and they took the time to understand my specific situation. They connected me with a specialist who was not only knowledgeable but also patient in explaining the process. Despite my lack of technical expertise, they broke down the com... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Investiční stříbrné mince jednouncové
Investiční stříbrné mince jednouncové
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Predám strieborné mince na obrázku. Posielam na dobierku na výdajné miesto Packeta. Poštovné 200 kc hradí kupujúci. Možný osobný odber v Brne. Zoznam mincí a ceny sú nasledovné: Arménsko Noemova archa 2013 900 kc USA Liberty 2015 900 kc Niue Aténska sova 2018 900 kc Rakúsko Robin Hood 2019 900 kc Austrália Wombat 2021 - predaná ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM Mad Professor Twimble (REAL Dumble Amp Tone)
NABÍZÍM Mad Professor Twimble (REAL Dumble Amp Tone)
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Mad Professor Twimble (DISCONTINUED) like NEW! Two Pedals in One: "The Twimble combines two of Mad Professor’s most successful effects: the Simble overdrive and the Simble Predrive and you can choose either or both. Used on its own, the overdrive has that classic Dumble tone — with room to fine tune your frequency with the contour control to taste. You’ve got enough room here to nail out any genres and playing styles”. Simble Overdrive is great for Dumble tone of John Mayer, Robben Ford or Larry Carlton and much more! Dumble amp on Reverb ($475,000): https://reverb.com/item/6933261-dumble-overdrive-special Simble Overdrive has a natural organic tone, unsurpassable touch sensitivity, sweet tube-like compression. This natural sounding pedal works as a clean boost, ”on the edge” crunch, or a sweet singing overdrive, always retaining the tone of your prized guitar. The Simble is happy with either single coil pickups or humbuckers and also works great with ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 900
 Kč
Mix Ag mincí 5x 1oz
Mix Ag mincí 5x 1oz
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Predám strieborné mince na obrázku. Posielam na dobierku na výdajné miesto Packeta. Poštovné 200 kc hradí kupujúci. Možný osobný odber v Brne. Zoznam mincí a ceny sú nasledovné: Niue Double Dragon 2018 1.150 kc Niue Rok kozy 2015 1.000 kc Austrália Rok kozy 2015 Privy lev 1.200 kc Veľká Británia Rok opice 2016 1.150 kc Čína Panda 2017 1.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Stříbrné mince 1oz
Stříbrné mince 1oz
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Predám strieborné mince na obrázku. Posielam na dobierku na výdajné miesto Packeta. Poštovné 200 kc hradí kupujúci. Možný osobný odber v Brne. Zoznam mincí a ceny sú nasledovné: Niue Perseverance Mars Rover 2021 900 kc Niue Shrek 20. výročie 2021 1.100 kc Niue 40 rokov Pacman 2020 1.100 kc Kanada Voyager 2017 900 kc Kórea Chiwoo Cheonwang 2018 (náklad 45.000 ks) 1... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
CD Trauma – Scratch And Scream 1984
CD Trauma – Scratch And Scream 1984
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
USA, Power/Speed Metal, první řadové album, znovu vydáno 2014, hrací čas 38:44, originál, výborný zánovní stav.....Lost Gems – LG 628-14 Trauma byla kapelou Cliffa Burtona, než se připojil k Metallice na konci roku 1982. Nikdy nevydali album, když byl Burton v kapele, ale hrál alespoň na jednom demu. Tracklist 1 The Day All Hell Broke L... (více v detailu)
Olomoucký kraj
309
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem byty 3+kk, 78 m2 -
Kód zakázky: 64471, ENGLISH BELOW Nabízíme k pronájmu prostorný a slunný byt 3+KK s plochou 78,17 m2 + lodžií 3,92 m2 + komorou 2,67 m2 s možností pronájmu garážového parkovacího stání. Byt se nachází v klidné části Prahy 9 - Prosek v blízkosti Parku Přátelství. Byt je umístěn ve 2. podlaží domu s výtahem. Předností bytu je také severo-východní a jiho-západní orientace. Je rozdělen na dvě ložnice (neprůchozí), obývací pokoj s kuchyňským koutem, lodžii, chodbu s prostornou vestavěnou skříní, šatnu, koupelnu a samostatnou toaletu (viz plánek). K bytu náleží také komora. Výhodou bytu je také výborná dostupnost MHD pouze pár minut chůze. V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost - obchody, nákupní centra, restaurace, dětská hřiště, mateřské školy, základní školy, střední školy a další. Nájemné bytu činí 29 900 Kč/měsíc + poplatky za služby včetně topení a vody 3 256 Kč/měsíčně + el. energie, internet, televize. Nájemné garážového parkovacího stání činí 2 000 Kč/měsíc + poplatky za služby... (více v detailu)
Pronájem, byty/3+kk, 78 m2, Kytlická 780/14, Prosek, 19000 P
Pronájem, byty/3+kk, 78 m2, Kytlická 780/14, Prosek, 19000 P
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem bytu 3+KK 84,76 m2 / Apartment 3+KK (2-bedrooms) 84,76 m2ENGLISH BELOW Nabízíme k pronájmu prostorný a slunný byt 3+KK s plochou 78,17 m2 + lodžií 3,92 m2 + komorou 2,67 m2 s možností pronájmu garážového parkovacího stání. Byt se nachází v klidné části Prahy 9 - Prosek v blízkosti Parku Přátelství. Byt je umístěn ve 2. podlaží domu s výtahem. Předností bytu je také severo-východní a jiho-západní orientace. Je rozdělen na dvě ložnice (neprůchozí), obývací pokoj s kuchyňským koutem, lodžii, chodbu s prostornou vestavěnou skříní, šatnu, koupelnu a samostatnou toaletu (viz plánek). K bytu náleží také komora. Výhodou bytu je také výborná dostupnost MHD pouze pár minut chůze. V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost - obchody, nákupní centra, restaurace, dětská hřiště, mateřské školy, základní školy, střední školy a další. Nájemné bytu činí 29 900 Kč/měsíc + poplatky za služby včetně topení a vody 3 256 Kč/měsíčně + el. energie, internet, televize. Nájemné garážového parkov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 900
 Kč
NABÍZÍM Furch Vintage 2 OM SR - Slotted - Figured
NABÍZÍM Furch Vintage 2 OM SR - Slotted - Figured
Před 7 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Furch Guitar Vintage 2 OM SR Combination of great and figured woods, OMbody and super comfortable. I dont think I ever saw any other Furch with such a different back! Exhibition model ! Almost blood red! Good state, almost no dings or dongs, played it mostly on the coach! Specifications: Type: OM AAA Grade Stika Top AAA Grade Rosewoods Ebony board 45 mm Schaller Gold tuners The price is to sell fast. In... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Kancelářska židle Topstar Sitness 90 – aktivní, balanční
Kancelářska židle Topstar Sitness 90 – aktivní, balanční
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám ergonomickou kancelářskou židli Topstar Sitness 90 v černé barvě. Židle je v 100% stavu, bez jakýchkoliv známek používání. Je velmi pohodlná a díky svému balančnímu mechanismu podporuje správné držení těla a je šetrná k páteři. Výhody židle: * Ergonomický design * Balanční mechanismus pro aktivní sezení * Podpora správného držení těla * Kvalitní materiály Aktuální cena na Alza.cz: 16 590 Kč Odběr je možný pouze osobně v Praze 4. Možnost zakoupit celý pracovní setup – podívejte se i na další moje inzeráty. Pokud máte zájem nebo dotazy, neváhejte mě kontaktovat. ——————— ENG:... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 590
 Kč
Louisiana Catahoula Louisiansky Leopardi Pes
Louisiana Catahoula Louisiansky Leopardi Pes
Beautiful puppies are waiting for the best homes. Puppies are good socializated and characters, body with show potential. Great FCI pedigree, NALC regi... (více v detailu)
21 000
 Kč
Originální Therabody Wave Roller
Originální Therabody Wave Roller
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
CZ Originální Therabody Wave Roller Wave Roller kombinuje výkonnou vibrační terapii a inovativní vlnovou texturu, aby poskytoval nejvýkonnější a nejefektivnější zážitek z válcování pěny celého těla. Tento vibrační pěnový válec s technologií Bluetooth® vám umožňuje připojit se k aplikaci Therabody pro personalizované postupy zotavení, uvolnění napětí a zvýšení mobility tam, kde to nejvíce potřebujete. - Pěna s vysokou hustotou pro tlumení hluku - Chytré zařízení s připojením Bluetooth® - 5 přizpůsobitelných vibračních frekvencí - 3hodinová výdrž baterie pro trvalé používání - Hypoalergenní povrch - 12" pro podporu celého těla Další podrobnosti - https://www.therabody.com/us/en-us/wave-roller.html?cgid=products#start=1 Celková Původní cena = 99 EUR / 2,500 Kč Celková prodejní cena = 1,700,- Kč Stav - 10/10 (použito pouze 2-3x) V případě zájmu mě prosím kontaktujte. M: +420 727 821 079 WhatsApp: +... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
Gramofonove Desky Zahraniční - Singly, SP od 100kč - kus
Gramofonove Desky Zahraniční - Singly, SP od 100kč - kus
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
100kč Abba-dancing queen náhradní obal Abba-Fernando náhradní obal Abba-Gimme gimme náhradní obal Abba-chiquitita náhradní obal Abba-Summer night city náhradní obal Abba-Super Trouper náhradní obal Abba-The name of the game náhradní obal A-ha- You are the one Amy Grant-Bbaby baby Bananarama-Hot line to heaven Bananarama-Trick of the night Bananarama-Venus Band Aid-do They knot its christmas Beatles-Cant buy my love náhradní obal jk Beverly Craven-Promise me jk Bill Medley and jeniffer Warnes -(I've Had) The Time Of My Life Billy Ocean- There'll Be Sad Songs náhradní obal jk Boys 2 Men – End of the road jk Breathe-Hands to heaven Bros-When i will be famous Bryan Adams-everything i do.. jk Cerrone- Love in C minor Dana Dawson-Romantic world jk David Stewart Candy Dulfer-Lily was here jk Dusty Springfield -In Private jk Elton John-The One jk Elton John-You gotta love someone jk Fine Youn cannibals-Blue Genesis-Abacab Genesis-Abacab Genesis-I cant dance jk George Michael-Fath... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
GAOMON M10K PRO
GAOMON M10K PRO
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový nepoužitý dostal jsem jako dárek [Android OS Support]--M10K PRO can be compatible with Android OS 6.0 or later. Connect the tablet to your mobile Android phone/tablet with OTG adapter, then we can start art creation freely. [Battery-free Stylus AP32]--Passive stylus AP32 with 8192 levels pressure sensitivities and 266 PPS report rate, which makes you freely output your inspiration immediately. Providing you accurate and smoothly drawing experience. [Tilt Function Support]--Tilt sensitivity makes a digital stylus to draw as natural as a normal pencil. With this function, when you use the pen on a slant angle it changes the behavior of the strokes from a normal line to shaded ones – just like in a normal pencil. It is suitable for sketching, shading as well as creating stylized paintings. [Radial Controller &10 Shortcu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
TANDBERG TCD 910
TANDBERG TCD 910
Tandberg TCD 910 WARNING Advertisement on OLX is fraudulent He uses my photos and video !!! You will lose money Info to my email harbutvaclav@gmail.comaAll functiontion perfect!! play. rewind .wind.record headphone. revel meter. lamp light. and so on, , , , all perfect!!! include - maual (copy) - power cable - xlr cables Tandberg TCD-910 Pro Cassette Deck, This is the rarest of all cassette decks. It is more rare than Nakamichi 1000ZXL Limited, Tandberg TCD-910 considered to be the best cassette decks ever produced. It sounds excellent, just like a high end Open Reel to Reel recorder It was made only 4... (více v detailu)
Neuvedeno
Gramofonove Desky Zahraniční - Singly, SP  50kč - kus
Gramofonove Desky Zahraniční - Singly, SP 50kč - kus
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Annie Lennox-Love song for vampire jukebox Bizzy MClean-It keeps rainin Bonnie Tyler-its a heartache náhradní obal Cliff Richard – I just don’t have the heart jk Cliff Richard-Carrie jk Diana Ross-Chain reaction Andy Gibb-I Just Wanna ,,náhradní obal Better Midler-From a distance náhradní obal jk Commodores-Three times a lady náhradní obal Curtis Stiger-I wonder why náhradní obal East 17-Steam náhradní obal jk Eros Ramazzotti-Solo Con Té jk Erasure-Victim of love náhradní obal Exile-Too proud to cry jk Chesney hawkes-Secret of the heart jk Ferry aid-Let it be jk Fleetwood Mac-Hold me, Eyes of the world jk Holly Johnson-Love train jk Hot Chocolate-Ill put… jk Hot Chocolate-You are getting jk Jim Diamond-I should have … náhradní obal Kool And The Gang-raindrops jk Kim Wilde-Kids in america náhradní obal Kylie-Tears on my pillow náhradní obal jk Matt Bianco-Yeah yeh Michael Jackson-Farewell my summer love Michael Bolton-Steel bars Nick Kamen-Each ... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
LIBERTY 2022 FORTRESS 2 OZ 9999 Ag 5$ NIUE
LIBERTY 2022 FORTRESS 2 OZ 9999 Ag 5$ NIUE
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Predám mincu Liberty 2022 Fortress, 2oz, od LeGrand Mint. Minca je ešte zapečatená a mnou vákuovo zabalená. Mimoriadne nízky náklad len 333 kusov. Posielam na dobierku na výdajné miesto Packeta kdekoľvek v SR/CR do 4-8 dní. Poštovné 250 Kc hradí kupujúci. I sell 2oz silver coin(s) as shown on... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 900
 Kč
NABÍZÍM Tone King Gremlin Tube Head-Two Iconic American Tones!
NABÍZÍM Tone King Gremlin Tube Head-Two Iconic American Tones!
Před 9 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Sleva 7,000 Kč Zesilovač je zcela NOVÝ, zakoupen do projektu 15.03.24. Byl zapnut maximálně 10 krat a od té doby nebyl nikdy použit. https://www.musik-produktiv.com/cz/tone-king-gremlin-head-blk.html Boutique built in the USA to the highest Hand wired standards. Unmistakable vintage tones. Rhythm channel is voiced for Blackface 60s tone while Lead channel is voiced for Tweed 50s tone. "The variety of tones you’ll get from this unassuming tube amp is brilliant. Whether you prefer cleaner tones as a pedal platform, or live for pushing your amp into sweet-sounding overdrive, the Gremlin’s got it. The onboard Ironman reactive load power attenuator delivers that same sweet tube drive at bedroom levels. Experience the genuine tone at any volume you choose. For the Gremlin Head, Tone King has selected two 12AX7 preamp tubes and a 5881 power tube. Co... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 440
 Kč
Prodej bytu 4+1, 146 m², Villa Bianca, Praha-Bubeneč
Prodej bytu 4+1, 146 m², Villa Bianca, Praha-Bubeneč
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chcete bydlet v centru Prahy, ale přesto v klidném a bezpečném prostředí? Velkoryse pojatý byt v unikátním projektu Villa Bianca představuje jedinečnou příležitost k bydlení v prestižní lokalitě pražského Bubenče. Projekt vychází z původní historické Vily Bianca navržené architektem Kotěrou a nabízí naprosté soukromí a bezpečnost díky moderním bezpečnostním opatřením včetně ostrahy 24/7. Jeden z nejlepších bytů v celém projektu se nachází v bloku A ve třetím patře ze čtyř a má rozlohu téměř 146 m2 s 18m2 lodžií. Disponuje prostorným dobře prosvětleným obývacím pokojem s krásnými výhledy do okolí, kuchyní s jídelnou a celkem třemi ložnicemi, dvěma koupelnami a samostatnou toaletou. Ze všech pokojů je přístup na lodžii, což poskytuje možnost relaxace na čerstvém vzduchu. K bytu patří také parkovací stání a sklep o naprosto bezkonkurenční velikosti a to téměř 17 m2. Okolí nabízí kompletní občanskou vybavenost vhodnou pro nejnáročnější klientelu a zároveň je lokalita velmi dobře dostupná d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
33 620 000
 Kč
CONTACT DIGITAL HACK RECOVERY RIGHT NOW TO  RECOVER CRYPTO
CONTACT DIGITAL HACK RECOVERY RIGHT NOW TO RECOVER CRYPTO
Před 12 dny - HYPERINZERCE
The emotional and financial toll of being scammed can be severe, but there are avenues available to help mitigate the damage. Digital Hack Recovery proved to be an invaluable partner in this regard, turning a disheartening situation into a story of recovery and resilience.To anyone who has fallen victim to online scams, remember that you are not alone, and there is help available. Conduct thorough res... (více v detailu)
Neuvedeno
Effective Negotiating: Strategies for Successful Negotiating
Effective Negotiating: Strategies for Successful Negotiating
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
90+% discount YOU DO NOT GET WHAT YOU FAIRLY DESERVE, YOU GET WHAT YOU NEGOTIATE Audio CD format. Effective Negotiating: Strategies for Successful Negotiating, Karrass, Beverly Hills, CA. 6 audio CD's, offering information from the "World leader in negotiating programs." This is one of a number of successful strategies presented in seminars around the country by a recognized leader in the field. Effective Negotiating: Strategies for Successful Negotiating (Achieve Better Both-win Agreements in Your Business and Personal Transactions) [6 Audio CDs] (6 Audio CDs) Karrass is the world leader in negotiating programs. Customized negotiating seminars are designed to help you achieve better both-win agreements in your business and personal transactions. It contains an arsenal of ideas that will work for you just as they have for astute business people throughout the centuries. In these practical programs you will learn what works, why it works, and how to defend your self when... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
2CD PLATIN vol. 4 Das Album Der Megasongs
2CD PLATIN vol. 4 Das Album Der Megasongs
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
40 hitů na 2 CD z devadesátek vyd. 1998 Soupis na fotkách nebo také zde: CD 1 1 No One but you - Queen 2 Torn - Natalie Imbruglia 3 To the Moon and back - Savage Garden 4 It´s all coming back to me now - Celine Dion 5 Angels - Robbie Williams 6 When Susannah Cries - Espen Lind 7 You`re still the one - Shaniia Twain 8 Va, Pensiero - Zucchero 9 Too Much - Spice Girls 10 I will come to you - Hanson 11 N`oubliez Jamais - Joe Cocker 12 Lucky Man - The Verve 13 Rescue Me - Bell, Book & Candle 14 Hard times come easy - Richie Sambora 15 Only When I sleep - The Corrs 16 Electrolite - R.E.M. 17 All around the World - Oasis 18 Amnesia - Chumba Wamba 19 What would Happen - Meredith Brooks 20... (více v detailu)
Olomoucký kraj
290
 Kč
Kraťasy Mons Royale Virage MTB
Kraťasy Mons Royale Virage MTB
Před 12 dny - CYKLOBAZAR
Úplně nové, ani jednou použité dámské merino kraťasy na kolo. Bohužel nakonec potřebuju o malilinko větší, páč mi narostl pupek. Jsou ultra lehké, prodyšné. Vhodné nejen na kolo, ale i na horské procházky nebo obecně pro pohyb venku. Kapsa na mobil z boku nohavice a opasek. Mons dělá věci udržitelně a kvalitně, takže i tyhle šortky jsou z recyklovaných PET flašek. Ostatně nejlépe to popisují na webu: "The ultimate lightweight yet durable trail rippers are design... (více v detailu)
2 195
 Kč
Black broodmare by Morricone of Grand Prix  dam line
Black broodmare by Morricone of Grand Prix dam line
Gorgeous black Oldenburger broodmare by Morricone/Jazzman appr. 177 cm (famous Waldhexe dam line), out of Grand Prix and premium dam. Her dam, granddam and great-granddam are all elite mares. Brother the the mare is winner qualification german horse championship by the 6 years old dressage horse and now more as 40 times winner or high placed in PSG and Inter I. Brother to her dam is licensed breeding stallion and international successful in Grand Prix. Sister to her dam is Grand Prix/Olympia mare in Australia Other sister was qualificated for the german horse championship by the 5 years old dressage horse and now successful in young horse S dressage. Here a horsetelx link were you ... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry