Focusrite Scarlett Solo 4th Gen - externí zvuková karta

Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den nabízím na prodeji - Externí zvuková karta - připojení přes USB-C, vhodná na nahrávání hudby, Phantomové napájení +48 V, s LED indikací, včetně mikrofonních předzesilovačů, s potenciometry, funkce nastavení hlasitosti a nastavení citlivosti, vzorkovací frekvence 192, bitová hloubka 24, 2 kanály, vstup 1× Jack 6,3 mm, 1× XLR, 1× Hi-Z, výstup 2× Jack 6,3 mm, rozměry 174 × 144 × 6 mm (V׊×H), hmotnost 500 ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 200
 Kč

Podobné inzeráty

Zvuková karta Focusrite Scatlett Solo
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Top zvukovka v top stavu - ze zadní strany ještě ochranná fólie. Používaná obča... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 400
 Kč
Externí ZVUKOVÁ karta
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
*** NEPRODÁVÁM přes třetí stranu !!! *** *** NEPOSÍLÁM na DOBÍRKU !!! *** **********... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
Velký reproduktor/ozvučení Opera Live 210 Výkon 280 W Zvuko
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Velký reproduktor/ozvučení Opera Live 210 Výkon 280 W Zvuková aparatura dB dechnologies • reproduktor: 10“ + 1“ tweeter • frekvenční rozsah: 68 – 18 000 Hz • vyzař... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd GENERATION
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zvukovou kartu Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen Studio. Součástí balení je kondenzátorový mikrofon, studiová sluchátka a kabely. Karta má jeden mikrofonní vstup s kvalitním předzesilovačem, jeden nást... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 299
 Kč
Kytarový efekt POD HD300
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kytarový efekt POD HD300. Technické údaje • kytarový multiefekt • 16 HD simulací kytarových zesilovačů • 16 HD simulací kytarových předzesilovačů • 16 HD simulací kytarových reproboxů • 80 efektů + looper (24 sekund) • 8 simulací mikrofonních preampů • 128 presetů • až 4 efekty spuštěné najednou • ovládání: 6 nožních spí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Externí ZVUKOVÁ karta
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
*** NEPRODÁVÁM přes třetí stranu !!! *** *** NEPOSÍLÁM na DOBÍRKU !!! *** **********... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
Zvuková aparatura
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodáme tyto komponenty z našeho sound systému - 2ks Vrchy 2 pásmo- středobasy 12palce +výšky, použité komponenty od rcf a b&c speakers, výkon cca 300w/8 ohmů,je to starší výroba od future sound s vynikajícím či... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Baskytarové kombo Hartke HD 508 500watt
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Záruka 23 měs. Doklad Muziker. Kombo pro baskytaru společnosti Hartke ze série HD. HD508 nabízí vysoký výkon, nízkou hmotnost a vynikající plný zvuk. Vybaveno je 4 x 8" patentovanými reproduktory Hartke HyDrive a zesilovačem třídy D s výkonem 500 W. Kombo je ideální volbou pro koncerty, zkoušení s kapelou a nahrávání ve studiu. Reproduktory jsou vybaveny membránou vyrobenou z papíru a hliníku. Poskytují teplý charakter zvuku s vynikající odezvou. Zajišťují plný bohatý tón a široké zvukové pole. Kombo disponuje zesilovačem třídy D s nízkou hmotností a výkonem 500 W. Díky hmotnosti 22,2 kg přináší snadnou přepravu prostřednictvím rukojetí a odnímatelných koleček. HD508 obsahuje volitelný obvod Shape pro nastavení křivky EQ, což zabezpečuje dosažení požadovaného zvuku. Navíc nabízí 3-pásmový ekvalizér a d... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
M audio Air Hub zvuková karta
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní zvukovou kartu M-AUDIO AIR Hub . Kovové provedení . velký příjemn... (více v detailu)
Zlínský kraj
900
 Kč
Zvuková karta RODE Streamer X
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám úplně novou externí zvukovku z důvodu nevyužití, není a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Výkonné 2.0 reproduktory + zvuková karta + stojany
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám plně funkční reproduktory se stojany a funkční zvukovou kartou, která hraje přes usb-c. Presonus Eris E8 – aktivní 2.0 reproduktory + veškeré ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Zvuková karta - Focusrite Scarlett Solo 4th Gen
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám úplně novou zvukovou kartu Focusrite Scarlett Solo 4th Gen. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Prodipe Studio 22+ externí zvuková karta
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dvakrát použitá a pak už jen v šuplíku
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
SAMSON C03U
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám SAMSON C03U velkomembránový kondenzátorový USB mikrofon. Charakteristika: superkardioidní / všesměrová / osmičková, frekvenční rozsah: 20 Hz - 18 kHz, max.SPL: 136 dB, Low-cut filtr: -12 dB/oct @100 Hz. Díky vyrovnané frekvenční charakteristice poskytuje mikrofon čistý zvuk v celém spektru od 20 Hz do 18 kHz. A/D převodník pracuje v rozlišení 16 bit / 48 kHz. Při použití integrovaného low-cut fi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 199
 Kč
Zvuková karta
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tuto zánovní zvukovou kartu Xonar u7, včetně konektoru na optický k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
Bezdrátový mikrofonní systém TONOR,
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátový mikrofonní systém TONOR, sada duálních UHF bezdrátových mikrofonů , VÝHODA KOREKCE BASU ,VÝŠEK A ECHA Typ konektoru XLR, 6,35 mm Jack Speciální funkce Funkce ztlumení, ovládání hlasitosti Kompatibilní zařízení Zesilovač, Karaoke Machine, Reproduktor, Partybox, PA systém, Mixér Polární vzor Jednosměrný poskytuje výjimečný zvuk s minimálním šumem a zkreslením díky kardioidnímu vzoru snímání, který izoluje hlavní zdroj zvuku a snižuje hluk na pozadí. S provozním dosahem až 60m bez překážek. v přijímač umožňuje vo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
850
 Kč
Focusrite scarlett solo 3gen
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zvuková karta, stav jako novy, Přítomny tovární nálepky, dodává se s krabicí a kabelem
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
zvukova karta
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
focusrite scarlett solo 3rd gen má vše, co potřebujete změnit váš počítač na digitální záznam řešení, zlepšení na jeho původní design pro maximální kvalitu zvuku a výkon. Rozhraní nabízí 2 v / 2 z konfigurace, featuring linie/nástroje a XLR vstupy pro nahrávání mikrofony a nástroje. Existuje také 48V phantomové napájení přepínač, který umožňuje připojit a napájení kondenzátorových mikrofonů, ideáln... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 000
 Kč
Behringer U-Phoria UMC204HD USB zvuková karta
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám téměř nepoužívanou zvukovou kartu Behringer U-phoria zakoupenou v Muziker v roce 2021. Stav je jako nový, plně funkční, využívané pro domácí nahrávání el. kytary do PC, poslední dva roky nepoužívaný v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 890
 Kč
PIONEER XDJ - XZ
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nebudu zde psát nesmysli ve stylu, hrála na něm babička maximálně v obýváku, takže jsem první majitel a hrál jsem na něm aktivně přibližně 4x do měsíce různé akce kluby, (střízlivý DJ!!!!), soukromé firemní eventy (akce bez divokých lidi a na klid) a občas nějaká ta svatba …. celá konzole je v top stavu, neni problém přijet vyzkoušet!!! Důvodem prodeje přechod na novější techniku Ja jsem s tímto systémem na 98.9% spokojený, ale je čas na změnu!!!! Vše důležité níže……. 4-kanálovový all-in-one systém s profesionálním rozložením ovládacích prvků. Díky 14 profesionálním Beat FX, 6 Sound Color FX v kombinaci se 16 barevně podsvícenými padmi ponúka obrovské možnosti při tvorbě a ži... (více v detailu)
Liberecký kraj
54 000
 Kč
M audio Air Hub zvuková karta
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní zvukovou kartu M-AUDIO AIR Hub . Kovové provedení . velký příjemn... (více v detailu)
Zlínský kraj
900
 Kč
Rcf 715
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vlastnosti RCF ART 715 • 1400 wattů špičkový výkon, 700 wattů RMS, digitální zesilovač • 130 dB max SPL • 90 x 60, široký úhel směrování s konstantní disperzí • 15” reproduktor s vysokým výkonem, 2,5” zvuková cívka • 1” výškový měnič, mylarová kopule, 1,75” zvuková cívka • DSP zpracování Akustické vlastnosti RCF ART 715 • Frekvenční rozsah -3 dB: 50 Hz ÷ 20000 Hz • Max. SPL: 130 dB • Horizontální úhel pokrytí: 90° • Vertikální úhel pokrytí: 60° • Kompresní měnič: 1”, 1,75” zvuková cívka • Basový reproduktor: 15”, 2,5” zvuková cívka Sekce vstupu / výstupu: • Vstupní signál: vyvážený / nevyvážený • Vstupní konektory: XLR, Jack • Výstupní konektory: XLR • Vstupní citlivost:... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 500
 Kč
REPROBEDNA AKTIVNÍ 1600W MACKIE SRT212 PPP
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
MACKIE AKTIVNÍ REPROBOX SRT 212 Profi bedna pro muzikanty kteří chtějí výkon ZŘETELNÝ - PLNÝ ZVUK OSOBNĚ JSEM SI JE POŘÍDIL a BYL JSEM NADŠENÝ PROFESIONÁLNÍM ZVUKEM a PROVEDENÍM ZA TAK VELMI PŘIJATELNOU CENU. Cena za kus. Mackie SRT212 Aktivní reprobox Profesionální aktivní reproduktory série SRT jsou navrženy tak, aby poskytovaly skutečný výkon. Nejnovější technologie akustického zpracování, výkonné zesilovače a ultra všestranná aplikace SRT Mix Control + SRT Connect znamená snadné nastavení, neuvěřitelný zvuk a bezkonkurenční spolehlivost. Cílem Advanced Impulse ™ DSP je odstranit všechny anomálie, které reproduktory a horny způsobují, od "nekonkrétnosti" nebo "skřípání" až po "kašovitý" low end, a vydávat pouze perfektní, čistý zvuk. Inteligentnější (a důkladněji) využívání výhod FIR filtrování Advanced Impulse DSP eliminuje nežádoucí akustické anomálie v celé disperzní zóně (horizontální i vertikální), jakož i ve frekvenčním rozsahu a časové oblasti. Vlastní zvukový signá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 477
 Kč
Mixpult Foyu FO-M007 s BT
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
K prodeji: Mini mixpult Foyu FO-M007 - 5x micro/line mono in - +48V phantom vypínatelný - 1x stereo in - 3í pásmové EQ pro každý kanál - Jack 6,3 výstup - Vestavěný USB a Bluetooth... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
LINE6 TonePort UX2 - zvuková karta Line 6
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zvukovou kartu z domácího studia v perfektním stavu. Plně funkční. Drivery W10/ W11. Český manuál.
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zvuková a světelná technika, zkušebny