Bezdrátový systém

Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
SENNHEISER bezdrátový systém
Královéhradecký kraj
3 500
 Kč

Podobné inzeráty

SENNHEISER bezdrátový systém
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám kvalitní bezdrátový systém SENNHEISER
Královéhradecký kraj
3 500
 Kč
Bezdrátový System YLER TR-U1
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím Digitální bezdrátový systém pro kytary, baskytary a další nástroje- 4 přepínatelné kanály umožňují paralelní provoz 4 systémů- vestavě... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
Karaoke systém
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Karaoke systém od konigu plus dva mikrofony
Plzeňský kraj
2 700
 Kč
Prodám zvukový systém Geminy
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám ozvučovací systém Geminy ES-210 MXBLUE. PA systém - aktivní, o výkonu 150 W RMS, 2pásmové, Jack... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
RODE Wireless GO II - bezdratový dualní system
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ahoj, prodám RODE Wireless GO II, koupeno na Disk.cz dne 4.5.2021, použito celkem na 15 nebo 20 krátkých natáčení, takže naprosto minimálně používané. Na všech jsou nalepená ochranná skla - procházel jsem je a za mě stav nových. SADA ZAHRNUJE: 2x vysílač + 1x přijímač (Extrémně malá a lehká bezdrátová sada) 3.5 mm TRS vstup pro externí lavalier mikrofony na vysílačích Využití vysílačů jako klopových mikrofonů nebo bodypacků pro lavalier mikrofony Digitální přenos řady IV 2,4 GHz s 128bitovým šifrováním Křišťálově čistý zvuk s dosahem až do 200 m (přímá viditelnost) PŮVODNÍ CENA 7.011 Kč NABÍZÍM ZA 4.990 Kč - ozvěte se, že o tom přemýšlíte, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 990
 Kč
Prodám bezdrátový system UHF
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám kytarový bezdrátový system UHF. Dotazy prosím pouze mailem. Děkuji.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
D Debra AU400 UHF 4kanálový bezdrátový mikrofonový
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
D Debra Audio AU400 Pro UHF 4kanálový bezdrátový mikrofonový systém s bezdrátovým mikrofonem Lavalier, kovový přijímač 4kanálový bezdrátový mikrofonní systém Debra Audio AU400. (Dva nastavené frekvenční body: A- 501/511,5/524/538,5 B-506/517,5/531/546,5) Sériové produkty přijímají frekvenci UHF a používají mezinárodní standardní společnou fre... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 600
 Kč
X VIVE U3C
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátový system pro kondenzátorové mikrofony.Pouze vybalený a vyzkou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 350
 Kč
Bezdrátový klopový mikrofon T.bone Sync 1
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Zánovní, včetně ochranných fólií - pouze jsem 1x ozkoušel. Objednáno 19.06.2023, tj. záruka do 2026! (od Thomanna) Pouze Česká Pošta nebo Zásilkovna, osobní předání nelze, díky za pochopení. Cena nezahrnuje dopravu. Obsahuje: 1x vysílač 1x Přijímač 1x Externí klopový mikrofon s protivětrnnou ochranou 1x spirálový kabel 3,5 mm TRS do kamery 1x mobilní kabel 3,5 mm TRS na TRRS 1x protivětrnná ochrana pro vestavěný mikrofon 1x nabíjecí kabel 1x USB A až 2x USB C Digitální rádiový systém 2,4 GHz s jedním vysílačem a jedním přijímačem: Kompaktní velikost je ideální pro mobilní aplikace, jako jsou rozhovory, mikro-video záznam, vlogging Vysílač lze použít s integrovaným mikrofonem nebo externím mikrofonem Přeno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Bezdrátové mikrofony Bietrun s ozvěnou, výškami, basy
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony Bietrun s ozvěnou, výškami, basy a bluetooth, rozsah 160 FT, přenosný UHF ruční karaoke dynamický mikrofonní systém s dobíjecím přijímačem pro karaoke, zpěv, zesilovač, PA systém, DJ, pódium Zvuková citlivost 95 d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
899
 Kč
Bezdrátové mikrofony SUDOTACK dvě sady , 2 + 1 ks
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony SUDOTACK dvě sady , 2 + 1 ks Pouze vyzkoušeno Dynamické bezdrátové mikrofony SUDOTACK s provozním dosahem až 60m V [Plug and Play, bez nutnosti nastavení]: Jedním dotykem se přijímač automaticky spáruje s mikrofonem, takže nastavení je stejně snadné jako plug-and-play. microfonos inalambricos professional Tento bezdrátový mikrofon není kompatibilní s telefony, počítači a tablety.) bezdrátový mikrofon karaoke je dynamický kardioidní mikrofon, který vám poskytuje čistou kvalitu zvuku... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Fishman SA220 Solo Performance Systém
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám 2x Fishman SA220 pro ozvučení akustického nástroje nebo zpěvu. Nabízí výkon 220W čistého zvuku, dva mikrofonní kanály, vysoce kvalitní předzesilovače, 3 pásmový EQ, 4x nezávislý Reverb, Notch filtr, efektovou smyčku a fantomové napájení. Je osazen šesti 4" středovými... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
In-ear monitoring set - Sennheiser XSW IEM Set A-Band
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
PRODÁM In-ear monitoring set Sennheiser XSW IEM Set A-Band Plně funkční, bez problému. Kupováno 3/2023 na Thomannu zde - https://www.thomann.de/cz/sennheiser_xsw_iem_set_a_band.htm K tomu přidám sluchátka Shure SE215-CL-EFS Cl... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Bezdrátové mikrofony ALPOWL, UHF duální
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony ALPOWL, UHF duální pro zpěv, kostel, řeč, svatbu, párty atd Polární vzor Jednosměrný Zvuková citlivost 80 dB mikrofony ALPOWL UHF byly upgradovány a využívají nejnovější super vysokofrekvenční technologii, aby zajistily stabilní signály Dva mikrofony používají pouze technologii redukce šumu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
Bezdrátové mikrofonní systémy TONOR
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofonní systémy TONOR, sada duálních UHF bezdrátových karaoke mikrofonů , VÝHODA KOREKCE BASU ,VÝŠEK A ECHA Typ konektoru XLR, 6,35 mm Jack Speciální funkce Funkce ztlumení, ovládání hlasitosti Kompatibilní zařízení Zesilovač, Karaoke Machine, Reproduktor, Partybox, PA systém, Mixér Polární vzor Jednosměrný poskytuje výjimečný zvuk s minimálním šumem a zkreslením díky kardioidnímu vzoru snímání, který izoluje hlavní zdroj zvuku a snižuje hluk na pozadí. S provozním dosahem až 60m bez překážek. v přijímač umožňu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
850
 Kč
Prodám TC-Helicon SingThing
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám aktivní reprobox 150W TC-Helicon SingThing. popis: Vokální procesor typu vše v jednom s výkonným vestavěným reproduktorem, který posune váš zpěv na novou úroveň Rychle vytvářejte vokály profesionální studiové kvality pomocí sady vokálních efektů produkčního kalibru ovládaných pomocí tlačítek nejvyšší úrovně Integrovaný 150W reproduktor pro výkonný zvukový výstup vám umožní slyšet sami sebe zpívat a hrát. Kytarový vstup vede harmonii a hardtune FX a filtrování BodyRez dává vaší akustické kytaře přirozenější zvuk Vstup MIDI klaviatury automaticky nastaví tóninu harmonie a měřítko pomocí NaturalPlay VLOOP performance looper s ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320 Výjimečná kvalita zvuku: Poskytuje výjimečnou reprodukci zvuku s minimálním šumem a zkreslením. Široký dosah příjmu: Díky širokému provoznímu rozsahu 200 stop je náš mikrofon ideální pro karaoke, církevní shromáždění, svatby, setkání nebo přednášky. Plug & Play: Zapněte přijímač pro automatické párování mikrofonu a snadno jej připojte k přehrávacímu zařízení. Silná kompatibilita: Ideální pro karaoke stroje, aktivní reproduktory, zesilovače, mixéry a audi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Sluchátka
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Bezdrátová sluchátka
Karlovarský kraj
100
 Kč
Set 2ks bezdrátových telefonů
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátové UHF mikrofony. Ideální pro svatební DJe nebo karaoke (zní moc dobře). Dlouhá výdrž na baterie. do... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
Zabezpečovaci system Elro bezdrátový Nový
Ponukam na predaj nový bezdrátový zabezpečovaci system alarm Elro.
1 400
 Kč
Sluchátka beats solo 3 bezdrátová by dre
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám osobní předání Praha
Hlavní město Praha
2 350
 Kč
Bezdrátové sety Dexon MBC 900
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
K dispozici 4 soupravy. Při odběru všech cena 4000,-. Přecházíme... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový Nepoužitý Nejlepší cena Ihned k prodeji, nebo odeslání. Osobní předání PPL Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker, 200 W, Bluetooth, 3kanálový mixér, Alesis FX, ovládání pomocí aplikace, USB nabíjení O tomto produktu Přenosný PA systém na baterie – s výkonem 200 W, 3kanálovým mixérem a 20 hodinami provozu na jedno nabití; robustní a kompaktní reproduktor s rukojetí lze snadno přepravovat a sestavit 3kanálový digitální mixér – mixér s vstupy mikrofonu, přístrojové a linkové úrovně a Bluetooth. Procesor Alesis FX nabízí přístup k reverbům, zpožděním, sboru, hadem a dalším Bezdrátové ovládání – s Bluetooth 5.0 streamujete z každého zařízení, spárujete dva autobusy pro stereo streamování PA nebo ovládáte mixování, hladinu efektů a EQ přes aplikaci Alto Pro 4 pozice reproduktoru – vertikální, nakloněný, horiz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Bezdrátové UHF mikrofony FerBuee Z-202
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bezdrátové UHF mikrofony FerBuee Z-202 Dlouhá doba provozu: Každý mikrofon je napájen 2 bateriemi AA, aby byla zajištěna dlouhá doba provozu (baterie AA nejsou součástí dodávky). Přijímač má vestavěnou 1500mAh baterii, která umožňuje 5-6 hodin nepřetržitého provozu při pouhých 2-3 hodinách nabíjení. Tento mikrofon je lehký a odolný, takže jej můžete použít na cestách. Displej zobrazuje kapacitu baterii a sílu signálu, což zajišťuje optimální výkon. Široký dosah snímání: Vychutnejte si pozoruhodný rozsah až 30m s naším bezdrátovým mikrofonem a přijímačem, který vám umožní volně pohybovat v interiéru i exteriéru. Využijete ho při různých akcích, jako je rodinné karaoke, církevní setkání, svatby, setkání a prezentace. S 6,35 mm bezdrátovým mikrofonním portem náš přijímač snadno připojí k... (více v detailu)
Ústecký kraj
499
 Kč
Švýcarský Wi-fi gramofon Thorens Td 280 MK IV poloautomat
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám v perfektním stavu Švýcarský Wi-fi gramofon Thorens Td 280 MK IV poloautomat s novou přenoskou Denon DL - 103. je osazen i novým řemínkem Drive Belt. Jedná se o výjimečný gramofon poloautomat s automatickým vypnutím a zvednutím raménka na konci LP. Na E bay se nabízí pouze jeden v hrozném stavu za 35.000,- Kč. Nemá žádné odřeniny či vrypy, plexy nepopraskané a nepoškrábané. Granovfon je možné vidět a poslechnout v Praze 1. Dvourychlostní, poloautomatický, řemenem poháněný gramofon. Velmi dobrý poměr cena/výkon, kvalitní konstrukce a dobrý zvuk. Na konci desky se ramínko zvedne a gramofon se vypne. Možnost nastavení přítlaku na hrot, antiskatingu. Tlumené pokládání ramínka na desku. Velmi dobrý poměr cena/výkon, kvalitní Švýcarská konstrukce a dobrý ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zvuková a světelná technika, zkušebny