Nový soubor 25 her z vydavatelství Alexander

Prodáno
Jihomoravský kraj
Komplet návody v češtině, slovenštině, maďarštině, rumunštině, chorvatštině, polštině. Ideální na mezinárodní dětské tábory. Alexander 25 HER sada nejoblíbenějších společenských her. V balení najdete tyto samostatné hry: Bermudský trojúhelník; Blechy pro čtyři hráče; Mikádo; Člověče, nezlob se; Člověče, nezlob se s pohybovou blokádou; Bandita; Domino pro začátečníky; Domino maďarské; Domino italské; Domino francouzské; Dominosa; Čtverec domina; Domino sudé; Dáma tradiční; Dáma rohová;
Jihomoravský kraj
350
 Kč

Podobné inzeráty

společenská hra Detoa Soubor her
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zánovní společenskou hru Detoa Soubor her,2x oboustraný herní plán uprostřed slepovaný izolepou Obsažené hry: - Člověče, nezlob se..chybí 6x figurka různé barvy ( viz.foto) -... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Dinosaur Forest Červený DIY + camelbak, kopačky
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nová nerozbalená stavebnice DIY udělej si sám Dinosaur Forest. Viz foto. 300kč. Neraději osobně Brno nebo pošta Rozprodávám i jiné věci. Mrkněte se do mého profilu. Třeba vám něco padne do oka. 23 RC Nissan, Leporelo pro chlapečky, nářadí na písek, desková hra, plyšáci, stavebnice, deskové hry, PS3 hry, kolo, odrážedlo, Camelbak, fotobrašna, batoh, běžecký pás, kufřík, neoprén, ploutve, M... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Migoga Marble Run: Barevná kuličková dráha
Před 306 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Italská stavebnice - kuličkodráha Migoga run 6580. Pro děti 4-10let. Viz foto. Výrobce: Quercetti. Barevné kuličkové dráhy umožňují sestavit mnohotvárné dráhy obohacené sběrnými koši, spirálami, můstky, mlýnky a zásobníky s pružinou, jež jsou umístěny vždy na začátku a konci dráhy a zajištují plynulé spouštění kuliček. Kuličkové dráhy patří mezi vzdělávací hračky, které děti učí základům fyzikálních zákonů gravitace a mechaniky. Stavebnice jsou vzájemně plně kompatibilní. Viz reálné fotky i ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Soubor společenských her
Soubor společenských her, 6+ , původní balení, vhodné na dovolenou, skladné, např. člověč... (více v detailu)
100
 Kč
Domino Berušky: IRISA, v.d. Vsetín RETRO
Před 165 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Retro domino berušky. Pěkný stav viz foto. 250 Osobně Brno nebo poštou 150/220 dobírka Rozprodávám i jiné věci. PODÍVEJTE SE I NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY do mého profilu. Třeba vám něco padne do oka. Piánko + Pille + Konstruktor + Stavebnice TOFA RC Nissan, Leporelo pro chlapečky, nářadí na písek, desková hra, plyšáci, sta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
NOVÁ hra - Člověče, nezlob se, Frozen
Před 336 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Dětská společenská hra pro malé i velké - Člověče, nezlob se - s motivem Frozen II. Vhodné i na cesty autem, letadle... (více v detailu)
Zlínský kraj
349
 Kč
Soubor her Krteček nové
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Soubor her Krteček
Hlavní město Praha
250
 Kč
DKT Das Kaufmännische Talent: Österreich německy
Před 331 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Piatnik DKT Obchodní talent. Desková hra DKT v němčině s hratelností podobnou hře Monopoly a založená na hře The Landlord's Game . Je to jedna z nejúspěšnějších deskových her v Rakousku. 400kč Možno osobní předání Brno nebo poštou 150/220. Zasilkovna Mám i jiné věci, mrkněte do profilu Třeba vám něco padne do oka: RC Nissan, Leporelo pro chlapečky, nářadí na písek, desková hra, plyšáci, stavebnice, deskové hry, PS3 hry, kolo, odrážedlo, Camelbak, fotobrašna, batoh, běžecký pás, kuf... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Piráti karetní párty hra pro 2 - 8 hráčů Knizia
Před 739 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Legendární klasika. Rychlá svižná jednoduchá hra ( 2 - 8 hráčů) pro všechny generace. Příjemný rychlý filler s lehkým psychologickým blafováním. Přesně to, co chcete hrát ve vlaku nebo v rychlé pauze mezi dvěma aktivitami. 360kc RC Nissan, Leporelo pro chlapečky, nářadí na písek, desková hra, plyšáci, stavebnice, deskové hry, PS3 hry, kolo, odrážedlo, Camelbak, fotobrašna, batoh, běžecký pás, kufřík, neoprén, ploutve, Merkur, kopačky, gumá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
360
 Kč
Auticko pro nejmenší děti a jiné hry a hračky
Před 913 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dvě plastová autíčka pro nejmenší. Cena 200kč za kus Brno - pošta. Mám i jiné věci. Mrkněte se RC Nissan, Leporelo pro chlapečky, nářadí na písek, desková hra, plyšáci, stavebnice, deskové hry, PS3 hry, kolo, odrážedlo, Camelbak, fotobrašna, batoh, běžecký pás, kufřík, neoprén, ploutve, Merkur, kopačky, gumáky, boxerky, cyklotretry, plastové modely na slepení, vojenské mask... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Playtive Stavebnice Hasičská stanice kostky LEGO
Před 137 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Aktuálně v LIDL už vyprodáno. Podporuje fantazii, kreativitu a motoriku Ideální pro hraní rolí Kvalitní plast. Nívod, Figurky hasičů. Řídicí centrála, odpočinková zóna a požární tyč Rozsáhlé příslušenství: požární stanice, hasičské auto, vrtulník, velitelské stanoviště, regály, židle, manželská postel, sportovní vybavení, figurky, pes, hydrant s hadicí, plameny, dopravní uzávěry, kanystr, lopata, helmy, čepice, kyslíková láhev, vysílačka, megafon, sekery. Viz sestavené jak vidíte na fotkác... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
850
 Kč
Další nabídky najdete zde: Společenské hry