Boss Katana 100, MK 2

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám Boss Katana MK2, 100 W, málo hraný, jen ve zkušebně 1 týdně max. 2 hod., cca. dva roky starý. Stav zá... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

Boss Loop station RC-1
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Boss Loop station RC-1, použito jednou, od té doby se mi to válí v garáži. Součást... (více v detailu)
Středočeský kraj
999
 Kč
Kytarový multiefekt ZOOM G3X
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní kytarový multiefekt, 13 simulací aparátů a reproboxů, 94 efektů možné použít až 6 efektů najednou 100 presetů uložených v 10 bankách efekty: 7x Compressor / Noise-Gate, 10x Filter / EQ, 21x Overdrive / Distortion, 12x Delay, 21x Modulation, 8x Reverb, 4x SFX, 7x Twin FX, 4x Pedal FX AD/DA převodníky: ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
basový reprobox Markbass New York 122
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám basový reprobox Markbass New York 122 s výkonem 800 W, 2x repro 12" a impedancí 4 ohm.
Plzeňský kraj
11 500
 Kč
Kytarové combo Japonské značky IBANEZ s BOOSTEREM
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kyt. combo IBANEZ TB15, 8-mi palcový reproduktor, vstup, volume, spínač boost, gain, volume boost, bass, m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 400
 Kč
vysílačka SHURE GLX-D
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátovou vysílačku SHURE GLX-D -> pedálový systém obsahující digitální bezdrátový bodypack vysílač GLXD1, přijí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 900
 Kč
Prodám Digitální pult YAMAHA TF 5
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám digitální mix pult Yamaha TF5. Digitální mix, 48 kanálů, 20 AUX, 8 DCA. Včetně převozního case / odlehče... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
55 000
 Kč
Prodám Laney IRT-15H-2 + box Laney GS112IE
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Málo používaný, takže ve výborném stavu. Preferuji osobní odběr, případně předání na trase Český Krumlov - Praha. Kytarový celolampový zesilovač. Model IRT15H je vybaven jedním kanálem a dalšími vychytávkami - možnost volby mez... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 900
 Kč
4portový MIDI Thru Splitter (distributor signálu)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Integrovaný MIDI filtr Připojení: 1x MIDI vstup, 4x MIDI průchozí LED pro MIDI vstupní signál Panika tlačítko 8 DIP přepínačů pro nastavení filtrů Programovatelné pomocí DIP př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový Nepoužitý Nejlepší cena Ihned k prodeji, nebo odeslání. Osobní předání PPL Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker, 200 W, Bluetooth, 3kanálový mixér, Alesis FX, ovládání pomocí aplikace, USB nabíjení O tomto produktu Přenosný PA systém na baterie – s výkonem 200 W, 3kanálovým mixérem a 20 hodinami provozu na jedno nabití; robustní a kompaktní reproduktor s rukojetí lze snadno přepravovat a sestavit 3kanálový digitální mixér – mixér s vstupy mikrofonu, přístrojové a linkové úrovně a Bluetooth. Procesor Alesis FX nabízí přístup k reverbům, zpožděním, sboru, hadem a dalším Bezdrátové ovládání – s Bluetooth 5.0 streamujete z každého zařízení, spárujete dva autobusy pro stereo streamování PA nebo ovládáte mixování, hladinu efektů a EQ přes aplikaci Alto Pro 4 pozice reproduktoru – vertikální, nakloněný, horiz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
BOSS DELAY DM-2w Waza Craft Made in Japan,záruka TOP stav
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám legendární delay BOSS DELAY DM-2w Waza Craft Made in Japan. Top stav!! Žádné odřeniny ani nalepené suché zipy, Jako nový, téměř nepoužívaný, stále v záruce, kupovaný před rokem v Muzikeru, součástí prodeje fa... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 650
 Kč
JOYO BSK 60
Prodám kytarové, tranzistorové, akustické kombo výkon 60 W, 2 kanály, výškový měnič 1× 3", středobasový měnič 1× 10", delay, ekvalizér, chorus, looper a reverb efekt, 3 vstupy, linkový vstup, mikrofonní vstup, vstup pro foot... (více v detailu)
6 990
 Kč
Subwoofer 18" CERWIN-VEGA CVHF-A18S
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím Hi-Fi nadšencům subwoofer s: - zesilovačem 700/1400 W - variabilním crossoverem LPF 65-130 Hz, HPF 25 Hz - přepínačem polarity 0-180 - frekvenčním rozsahem 36-120 Hz - frekvenčním rozsahem 1 28-150 Hz (-10 dB) - masivními low-... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 000
 Kč
B-Tech BT31 přepínač audio vstupů.
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám B-TECH BT-31 Imput Control 3 Way / Přepínač 3 audio vstupů. Dá se použít třeba i pro připojení subwooferu k několika aktivním reproduktorům. Plně funkční stav, jako nový. Vhodný i pro profesionální použití. Kovové tělo, stříbrné provedení. Cena 700 Kč. Mohu k ... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Prodám Boss RC 505 mkii loop station
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den rád bych prodal mixér Boss RC 505 mkii. Mám ho 2 měsíce a týden, je v naprostém pořádku a je fakt skvělý. Důvod proč tento produkt prodávám je, že mi leží na stole a já na něho nemám vůbec čas a chtěl bych aby právě nikde neležel a byl používán. K mixéru vám dám nabiječku to je samozřejmé a ještě dostanete angli... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 900
 Kč
RCF SUB 705-AS Ii
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento aktivní subwoofer. Cena je včetně ochranného obal... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
Reprobedny Magnat Vector 55
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám reprobedny Magnat Vector 55 ve výborném stavu, bez známek stárnutí. Součástí je kabeláž. Původní cena 15 tis. Kč. Rozměry 97x22x30cm, hmotnost, 17 Kg, Příkon 160 / 250 W, citlivost 91 dB, frekvenční... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 900
 Kč
Mixer Audio-Technica AT-MX341a ( zvukofka, mixpult)
Ponúkam ho aj na stránke hudebnibazar, kde mám množstvo hodnotení. Jedná sa o Japonský profesionálny automatický mixažní pult/gate štyroch vstupov v stave nového, kde každý vstup má samostatne nastavitelné parametre a tiež prioritu prepínatelnú na prednom paneli.Pri nečinnosti sú mikrofóny automaticky tlmené a pri opätovnom hovorení sa automaticky spustí príslušný vstup bez akýchkoľvek rušení, či prechodových javov. Napájamie 12V takže môže byť napájaný aj z matérie napr. v autobuse. Sú možné tri režimy použitia: Režim 1:Všetky prepínače priority nahor. Príslušná červená LED sa rozsvieti s akýmkoľvek zvukovým vstupom, pričom žiaden z ostatných vstupov sa nezablokuje tj.môžu fungovať všetky vstupy súčastne. Režim 2:Všetky prepínače priority nadol. V tomto režime môže byť iba jeden mikrofón "aktívny".Zbernica blokuje všetky ostatné vstupy, takže vždy ide zvuk len z jedného mikrofónu (vstupu)ktorý je práve budený. Tento režim je veľmi užitočný, keď hrozí spätná väzba. V tomto režime m... (více v detailu)
2 000
 Kč
TC Helicon GO XLR
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám GO XLR, plně funkční a bez záruky. Audio rozhraní USB All-In-One Pro podcastery, hráče a streamery 4kanálový digitální stereo mix s motorizovanými fadery, LED měřičem Přepínač ztlumení a zobrazení vlastních log na kanál Pro Windows 7/8/10 Proměnná barva LED a displeje (RGB) Integrované vokální efekty TC-Helicon: Reverb, delay, pitch, gender, megafon, robot, hardtune Funkce sampleru - import a záznam Tlačítko „Pípnut... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Fishman Aura Spectrum DI
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám profesionální akustický kytarový all-in-one preamp. Obsahuje všechny zvuky ze šesti pedálů Aura (12 string, concert, dreadnought, nylon, jumbo, orchestru a navíc bluegrass). Umožnuje nahrávání zvuků stažených z internetu... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 000
 Kč
Boss RC-30 - kytarový looper
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám velmi málo používaný kytarový looper Boss RC-30. Bez poškození... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Alesis MIDIVERB4
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám stoprocentně zachovalý a málo používaný multi-efektový procesor, který je ideální pro profesionální projektová studia a hudebníky. Obsahuje plně programovatelné, vysoce přesné efekty - přirozený reverb, bohatý chorus, flanger, delay, pitch efekty a až tři simultánní multi-efekty. Je ideální pro digitální nahrávání, obsahuje funkci Auto Level Sensing s okamžitým nastavením optimální vstupní úrovně - skvělý prostředek pro šetření času. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 500
 Kč
Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový Nepoužitý Nejlepší cena Osobní předání PPL Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker, 200 W, Bluetooth, 3kanálový mixér, Alesis FX, ovládání pomocí aplikace, USB nabíjení O tomto produktu Přenosný PA systém na baterie – s výkonem 200 W, 3kanálovým mixérem a 20 hodinami provozu na jedno nabití; robustní a kompaktní reproduktor s rukojetí lze snadno přepravovat a sestavit 3kanálový digitální mixér – mixér s vstupy mikrofonu, přístrojové a linkové úrovně a Bluetooth. Procesor Alesis FX nabízí přístup k reverbům, zpožděním, sboru, hadem a dalším Bezdrátové ovládání – s Bluetooth 5.0 streamujete z každého zařízení, spárujete dva autobusy pro stereo streamování PA nebo ovládáte mixování, hladinu efektů a EQ přes aplikaci Alto Pro 4 pozice reproduktoru – vertikální, nakloněný, horizontální nebo na ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Nový QSC GX5, RACK, DB DISPLAY MK II
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám osazený rack. Byl jako záložní. Rack nikam necestoval ani nikde nehrál, jen propojen a vyzkoušen.
Zlínský kraj
Neuvedeno
Nux Cerberus
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám multi-efektový pedál NUX Cerberus ve skvělém stavu, minimálně používaný. Všechny funkce jsou plně funkční, bez jakýchkoliv závad. Pedál nabízí širokou škálu efektů od overdrive a distortion až p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PRODÁM MIX SOUNDCRAFT NOTEPAD-8 FX
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
PRODÁM MIX SOUNDCRAFT NOTEPAD-8 FX KOUPENÝ 4.4.2024 JE TUDÍŽ V ZARUCE 2x POUŽITÝ BYL JSEM NUCEN KOUPIT VĚTŠÍ.Specifikace • Počet kanálů: 8 (2 mono + 3 stereo) • Vstupní konektory: TRS/XLR (kanál 1, 2), 2x TRS (kanály 3/4 a 5/6), 2x RCA, USB (kanál 7/8) • Kanály 1 a 3: hi-pass filtr (100 Hz), třípásmový ekvalizér (LF 80 Hz, MF 2,5 kHz, HF 12 kHz), Přepínač citlivosti Hi-Z, Gain, AUX/FX, Pan, Level • Kanály 2 a 4: hi-pass filtr (10... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zvuková a světelná technika, zkušebny