Paul Reed Smith Prs Nf3 , Antique White

Paul Reed Smith Prs Nf3 , Antique White
Před 109 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám PRS NF3 - Narow Field ve velice dobrém stavu bez poškození a škrábanců. vzácny- rare nástroj , Výroba 2011-2014 - USA, tělo Korina , krk Maple, barva Antique White. Snimače PRS Narow Field a dřevo dávají kytaře specificky a univerzální zvuk od ... (více v detailu)
Před 109 dny
Hlavní město Praha
53 000
 Kč

Podobné inzeráty

Paul Reed Smith - Starla USA
Paul Reed Smith - Starla USA
Před 45 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytaru PRS - Starla USA. Ve velmi dobrém stavu, včetně... (více v detailu)
Před 45 dny
Plzeňský kraj
33 000
 Kč
EL.Kytara PRS NF3- USA
EL.Kytara PRS NF3- USA
Před 74 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
PRS NF3 - Narow Field ve velice dobrém stavu bez poškození a škrábanců. Vzácný nástroj z dílny PRS. Výroba 2012- USA, tělo Korina , krk Maple, barva Antique White. Snimače Narow Field a dřevo dávají kytaře specificky a univerzální zvuk od HB po single. Nenabí... (více v detailu)
Před 74 dny
Hlavní město Praha
56 000
 Kč
PRS Paul Reed Smith McCarty Yellow Tiger 2021
PRS Paul Reed Smith McCarty Yellow Tiger 2021
Před 171 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Případně i výměny za PRS Studio, PRS Special Semi Hollow, nebo lepší smrkovou lubovku - Sadowsky, možno i downgrade s Vaším doplatkem na Eastman ...Kytara už tu chvíli byla, pak jsem si na ni zase zahrál a inzerát smazal :)) Je to dělo. Nejlepší rocková kytara, na kterou jsem kdy hrál, a to jsem za posledních dvacet let hrál fakt na hodně kytar. Je to jeden z nejtradičnějších a nejstarších modelů od PRS (První edice byla 1994). Tahle současná verze (2021) je totální masakr. Stále nejaktuálnější specifikace, co PRS používá. Nekompromisní po všech stránkách. Humbuckery jsou krásně otevřené, nic se nehltí, split zní jak telecaster. Kytara je to suprově lehká a "pattern" krk je velmi pohodlný, Ani tlustý, ani tenký, přesně něco mezi. Rozhodl jsem se ji prodat, protože jsem začal hrát víc na lubovky a hledám zase jiný feel. Stav prakticky jako nová, choval ... (více v detailu)
Před 171 dny
Jihomoravský kraj
79 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry