vysílačka SHURE GLX-D

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátovou vysílačku SHURE GLX-D -> pedálový systém obsahující digitální bezdrátový bodypack vysílač GLXD1, přijí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 900
 Kč

Podobné inzeráty

vysílačka SHURE GLX-D
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám bezdrátovou vysílačku SHURE GLX-D -> pedálový systém obsahující digitální bezdrátový bodypack vysílač GLXD1, přijí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 900
 Kč
NABÍZÍM vysílačka SHURE GLX-D
Před 1 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám bezdrátovou vysílačku SHURE GLX-D -> pedálový systém obsahující digitální bezdrátový bodypack vysílač GLXD1, přijí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 900
 Kč
Shure A56D - držák mikrofonu
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nový - nepoužitý držák pro bicí nástroje - Shure A56D .
Jihomoravský kraj
1 090
 Kč
Bezdrátový mikrofon Shure PG1288/PG30
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Funkční bezdrátový mikrofon Shure. Bohužel je ve frekvenčním pásmu, které bylo přiděleno pro mobilní operátor... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Basové kombo SWR 400W
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Legendární basové kombo SWR Prodám legendární USA basové kombo 400W včetně zabudované rackové ladičky Korg pitc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
38 000
 Kč
reproduktor
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
bezdratovy reproduktor a FM radio,dobijeci,s kabelem.Nove, nepouzite
Hlavní město Praha
180
 Kč
Kytarový multiefekt ZOOM G3X
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní kytarový multiefekt, 13 simulací aparátů a reproboxů, 94 efektů možné použít až 6 efektů najednou 100 presetů uložených v 10 bankách efekty: 7x Compressor / Noise-Gate, 10x Filter / EQ, 21x Overdrive / Distortion, 12x Delay, 21x Modulation, 8x Reverb, 4x SFX, 7x Twin FX, 4x Pedal FX AD/DA převodníky: ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
Fishman Aura Spectrum DI
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám profesionální akustický kytarový all-in-one preamp. Obsahuje všechny zvuky ze šesti pedálů Aura (12 string, concert, dreadnought, nylon, jumbo, orchestru a navíc bluegrass). Umožnuje nahrávání zvuků stažených z internetu... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 000
 Kč
Predám mikrofón AKG TPS D 3700 S
Predám mikrofón AKG PTS D 3700 S. Dynamický kvalitný mikrofón, Hypercardioid. Ku mikrofónu dám originál plastový obal s výplňou, originál AKG držiak na mikrofón, viď foto. Mikrofón bol používaný, no je stále plne funkčný. Made in Austria Cena 40 €, prípadne 40... (více v detailu)
Neuvedeno
Bezdrátová sluchátka JBL JR 460NC bílá
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátová sluchátka JBL JR 460NC bílá. V dobrém stavu, plně funkční, akorát k nim nemám už originální krabici. Součástí prodeje jsou sluchátka, nabíjecí USB-C kabel a jac... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Kytarové kombo roland
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám modelingové kombo Roland cube-20x. Má 24w a vše je plně funkční. Kombo má power squeezer, dva kanály, ladičku a ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 200
 Kč
bezdrátový mikrofon
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátový UHF mikrofon. Ideální pro svatební DJe nebo karaoke (zní moc dobře). Jdou měnit frekvence. Dlouhá výdrž na baterie. dos... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
The t.bone Free solo 863 MHz
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátový mikrofon + headset od značny T.bone Freq. 863 MHz ( bez krabice ) https://www.thomann.de/c... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500
 Kč
Stereo bezdrátový systém Sennheiser ew 300 IEM G2 pásmo B
Pozor nejedná sa o bezdrátový mikrofón. Jedná sa o stereo vysielač + prijímač vhodný nie len ako odposluch, ale aj na bezdrátový prenos zvuku napr. medzi mixpultom a aktívn... (více v detailu)
12 500
 Kč
Mikrofon Shure SM7B + DBX 286S
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám microfon Shure SM7B … 6500,- dbx 286S Mikrofonní předzesilovač … 3000,- Dohromady 9000,-
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Hudební aparatura - LEVNĚ
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
1 ks - Mixpult zn. H/H zabudovaný zesilovač 2x300W sin 12 stereo vstupů, z toho 6 mikrofonních. Zabudovaný digitální echo-hall. Včetně orig. Alu CASE. Malé rozměry, snadno přenosné. 1 ks - YAMAHA SPX 90 II. FD, stereo multieffect, přednastavené 32 presetů + 32 lze editovat a uložit, vhodné pro nástroje i zpěv. 2 ks - Reproboxy DYNACORD Mosquito "S" v Alu CASE, 2x200W, včetně stojanů. 2 ks - Reproboxy DYNACORD D-152, 2x400W repro 15" + výšková horna. 2 ks - výškově stavitelné stojany na Mosquita 1 ks - Skládací stojan na Mixpult H/H. Otočný, výška 60cm ( pro mix na jevišti ) 1 ks - Mikrofon Shure 565 + kabel 1 ks - Mikrofon Shure 515 + kabel 1 ks - Kufr s kompletní kabeláží Cena: 30 000Kč —... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Sencor SSS 4201
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám reproduktor značky Sencor SSS 4201 vám poskytne silný výkon 800 W s dokonalou reprodukcí zvuku, takže nebude problém zřetelně ozvučit i větší prostor. Velkou výhodou je bezdrátové připojení pomocí Bluetooth, kdy se nemusíte zdržovat s propojováním kabelů a máte k dispozici velké množství zařízení pro streamování hudby. Díky funkci Bass Boost si s přáteli užijete pořádné dunění hlubokých basů a v k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
SHURE SM58-LCE
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám legendární zpěvový dynamický mikrofon SHURE SM58-LCE, směrová charakteristika: kardioidní, frekve... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Prodám sluchátka Ungreen
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám sluchátka bezdrátová Ungreen
Ústecký kraj
500
 Kč
Reprobox Fenton FT215LED aktivní / 800W
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
2x 15 aktivní 800W řečnický systém s LED osvětlením basových reproduktorů. Zabudovaný MP3 přehrávač, Bluetooth přijímač, USB port a SD/MMC slot, linkový vstup a výstup RCA, mikrofonní vstup Jack 6,3 mm. Vlastní regulace hlasitosti s Echo efektem, kytarový vstup Jack 6,3 mm s vlastní regulací úrovně signálu. 2-pásmové korekce, regulace výstupní hlasitosti systému. 2 x bez... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový Nepoužitý Nejlepší cena Osobní předání PPL Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker, 200 W, Bluetooth, 3kanálový mixér, Alesis FX, ovládání pomocí aplikace, USB nabíjení O tomto produktu Přenosný PA systém na baterie – s výkonem 200 W, 3kanálovým mixérem a 20 hodinami provozu na jedno nabití; robustní a kompaktní reproduktor s rukojetí lze snadno přepravovat a sestavit 3kanálový digitální mixér – mixér s vstupy mikrofonu, přístrojové a linkové úrovně a Bluetooth. Procesor Alesis FX nabízí přístup k reverbům, zpožděním, sboru, hadem a dalším Bezdrátové ovládání – s Bluetooth 5.0 streamujete z každého zařízení, spárujete dva autobusy pro stereo streamování PA nebo ovládáte mixování, hladinu efektů a EQ přes aplikaci Alto Pro 4 pozice reproduktoru – vertikální, nakloněný, horizontální nebo na ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Nux Cerberus
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám multi-efektový pedál NUX Cerberus ve skvělém stavu, minimálně používaný. Všechny funkce jsou plně funkční, bez jakýchkoliv závad. Pedál nabízí širokou škálu efektů od overdrive a distortion až p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Bezdrátové mikrofony SUDOTACK dvě sady , 2 + 1 ks
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony SUDOTACK dvě sady , 2 + 1 ks Pouze vyzkoušeno Dynamické bezdrátové mikrofony SUDOTACK s provozním dosahem až 60m V [Plug and Play, bez nutnosti nastavení]: Jedním dotykem se přijímač automaticky spáruje s mikrofonem, takže nastavení je stejně snadné jako plug-and-play. microfonos inalambricos professional Tento bezdrátový mikrofon není kompatibilní s telefony, počítači a tablety.) bezdrátový mikrofon karaoke je dynamický kardioidní mikrofon, který vám poskytuje čistou kvalitu zvuku... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Shure L.E. wood-box
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pro sběratele, pěkný kousek: Exkluzivní dřevěnný box pro uložení mikrofonů Shure SM57/SM58, Limited Edition. Samet vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zvuková a světelná technika, zkušebny