Nová hra - Formule (Granna)

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) NOVÁ, nikdy hraná. Skvělá hra, vyjeďte po herním plánu a staňte se vítězem! V prostředí závodů záleží na rychlosti i na způsobu jízdy. Můžete jet rozvážně, opatrně, šetřit pneumatiky a čekat na chyby soupeřů, nebo zvolit razantnější způsob jízdy s rizikem rychlého opotřebení pneumatik či dokonce vypadnutí z trati. Ať už bude vaše taktika jakákoli, vždy budete muset umět uplatnit svou předvídavost a strategické myšlení a na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč

Podobné inzeráty

Dětská hra KrisKros
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Prodám dětskou společenskou hru Dino Kris Kros (obdoba Scrabble) Pro 2 - 4 hráče ve věku 5 - 7 let Byla hraná, ale měla by být kompletní. Inzerát je platný do smazání (pokud tu v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
183
 Kč
Hra Logo 3 - BARVY A TVARY
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) U této hry se děti učí zábavnou formou poznávat a rozlišovat různé barvy a tvary. Tři herní varianty, které jsou přiměřené věku dítěte, zaručují stále nové podněty k soutěživosti a také spoustu legrace. Obsah: 4 hrací desky 64 různých barevných tvarů 1 hr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
139
 Kč
Amigo Šílenej prófa: karení hra
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Nová, nikdy hraná! Při samotném hraní je třeba rozložit sílu svých karet a vrhat se do soubojů s rozvahou + mít štěstí. Pro 3 - 5 hráčů od 10 let. Pravidla jsou jednoduchá a hru zvládnou i mladší hráči. Ve hře jsou karty s chemickými baňkami naplněnými různě barevnými chemikáliemi. V jedné baňce může být více barev. Barvy jsou bodově... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
149
 Kč
Djeco-Minimatch - karetní hra na postřeh od 3 let
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Djeco - Minimatch - postřehová karetní hra s krásnými obrázky pro děti od 3 let. Cílem hry je zbavit se jako první všech svých karet. Každému hráči rozdejte 5 karet, zbytek karet tvoří dobírací balíček. Balík velkých karet s mixem obrázků položte doprostřed stolu mezi hráče obrázky dolů. První hráč otočí první velkou kartu s obrázky a položí ji doprostřed mezi hráče. Všichni hráči si pozorně prohlídnou karty, které dostali, a velkou kartu s obrázky. Hráči se snaží co nejrychleji najít mezi s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
220
 Kč
Hra Lichožrouti Bonaparte
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Hra Lichožrouti, zachovalá, krabice má kosmetické vady V této hře si můžete vyzkoušet, jaké to vlastně je být takovým Lichožroutem. Určitě to nebudete mít snadné, protože nemůžete zblajznout všechno, na co přijdete. Hon ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60
 Kč
Hra Rentgenové vidění, kouzlo do kapsy od Sparkys
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Nové, nikdy hrané. Pro malé kouzelníky a zvědavé děti. Inzerát je platný do smazání (pokud tu visí inzerát, zboží je volné k prodeji) Os... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
49
 Kč
Hra Počty - Mosaic Maxi
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Výuková mozaika určená nejmladším pro seznámení se s čísly a početními znaky. Možnost skládání příkladů a jednoduchých početních operací. Pro kluky i holky od 4 let. Vyrobeno v ČR. Stavebnice Mosaic Maxi 110 dílků v 5 základních barvách (žlutá, če... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
247
 Kč
Make and Break (Závod stavitelů)
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Nová, nikdy hraná. Pro 2-4 hráče. Původní cena 949,- Kč. Na kartách jsou stavby, za jejichž správné postavení hráč získává body. Hráč hodí kostkou a dle čísla mu soupeř nastaví časomíru. Kolik staveb stihne během vymezeného času, záleží už jen na jeho rychlosti a šikovnosti. Hráči mohou hrát na daný počet kol nebo bodů, případně do dobrání karet.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
585
 Kč
Hra Puff Pastries NOVÁ
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Puff Pastries je nezvyklá dechová hra plná sněhových pusinek a dalších laskomin. Je založena na motorice úst - díky tomu hravým způsobem podporuje vývoj řeči. Hráči se učí vědomě nadechnout a ovládat délku a sílu výdechu. Dosáhnete na vynikající želé či čokoládový dort? Hráči se snaží pomocí dechu posunout kuličku pře... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Disney princezny kvarteto - zatavené, nové
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Nové, nepoužité, v celofánu, v krabičce. Stavebnice Mosaic Maxi 110 dílků v 5 základních barvách (žlutá, červená, zelená, modrá a bílá). Inzerát je platný do smazání (pokud tu v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
68
 Kč
Fronta desková stolní hra společenská hra pro děti
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám stolní společenskou hru Fronta Čekání ve frontě Kompletní, pěkný stav Počet hráčů 2-5 Vhodné pro děti od 12 let Na první pohled se zdá úkol hráčů jednoduchý: musíte členy rodiny poslat do obchodu, aby nakoup... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230
 Kč
Desková hra Star Trek: Frontiers
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hra Star Trek: Frontiers je určena pro 1 až 4 hráče a nabízí několik soutěžních, kooperativních i samostatných scénářů. Spolupracujte při porážení nepřátelských lodí nebo soutěžte při průzkumu a odhalování skrytých záhad. Hráči musí překonávat překážky... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Desková společenská detektivní hra Cluedo Hasbro
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám novou (pouze rozbalenou) deskovou společenskou detektivní hru Cluedo Hasbro Záruka 24 měs. Nevhodný dárek Menší kosmetické vady na krabici, viz.foto Popis produktu S detektivní hrou Cluedo máte o zábavu postaráno. Vyřešte záhadnou vraždu a zjistetě, kdo je vrahem! Šest podezřelých. Jeden vrah. Jedna zbraň. Jedno místo. Jen jeden vítěz. Využijte svých skrytýc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Společenská hra Scrap Racer CZ 2 - 6 hráčů - nová
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Společenská hra Scrap Racer CZ pro 2-6 hráčů - nová, nepoužitá, originální balení , zatavené ve folii. Vhodné i jako dárek. V Ostravě předám osobně jinak Zásilkovna. Nabídka platí do smazaní inzerátu. Popis a specifikace: Scrap Racer? Postavit, připravit a jet! Jako statečný závodník se účastníte nejrychlejšího, nejnebezpečnějšího a nejšílenějšího závodu v galaxii. Přestože jsou ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599
 Kč
Desková hra Gugong deskovka Nová
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám úplně novou hru Gugong. Návod v angličtině.
Jihomoravský kraj
790
 Kč
hra Duha
Před 5 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Dětská hra Duha na trénování barev. Věk hráčů 3-10 let, počet hráčů 1-6. V pěkném stavu, kompletní.
Pardubický kraj
119
 Kč
Desková hra Výbušná koťátka
Před 4 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Pište pouze vážní zájemci ! Nerezervuji a nezasílám na dobírku ! Svižná a velice úsměvná karetní hra postavená na principu Ruské rulety. Výbušná koťátka jsou extrémně strategickou verzí ruské rulety (jen s koťátky). Hráči si dobírají karty, dokud si někdo nelízne Výbušné koťátko, exploduje, umře a je vyřazen ze hry. Pokud ten hráč nemá kartu Zneškodni, která mu umožní zneškodnit koťátko pomocí laserového ukazovátka, podrbán... (více v detailu)
Zlínský kraj
300
 Kč
Společenská hra - Textovka
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím: novou nehranou společenskou hru - Textovka; TOP stav; - sada obsahuje: 2x sáčky, 2x bločky, 2x tužky, písmena, návod; - k sobě budete přikládat jednotlivá písmena, z nich každé má nějakou bodovou hodnotu; - vyhraje ten, kdo pomocí kombinování a skládání slo... (více v detailu)
90
 Kč
Munchkin Podzemí - desková hra (nová)
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Stav: nová (zabaleno v originální folii) Desková hra od 14 let Doprava: Zásilkovna +90,-Kč
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
hra Můj první kvíz
Před 5 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Vzdělávací hra pro věk 3-7 let, počet hráčů 1-6. Hra je kompletní.
Pardubický kraj
129
 Kč
Nová stolní hra Albi iKNOW (otázky a odopovědi)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím novou, originálně zabalenou stolní hru Albi iKNOW (otázky a odopovědi). Stav: nová. Popis produktu Tato důvtipná hra kombinuje vědomosti s chytrou taktikou. Uhodněte, jak si povedou vaši spoluhráči, ale využívejte u toho také svých znalostí. Jen ten kdo úspěšně zvládne obojí může zvítězit v této hře. iKNOW není jen obyčejnou kvízovou hrou. Je opravdovou výzvou pro každého, kdo očekává něco víc. Hra obsahuje 1 600 otázek ze 4 kategorií z celého... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Monopoly Kočky vs. Psi - stolní hra
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám deskovou hru Mopoly Kočky vs. Psi. "- Pohybujte se po hrací desce a získávejte tituly pro své mazlíčky. - Který bude nejhezčí a který nejšikovnější? - Hra končí, když jsou všechny tituly rozdané a tým s nejvíce tituly... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Slabiky v dominu - vzdělávací hra ALEXANDER
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Jako nová, kompletní. V nabídce další věci pro malé školáky. Osobní odběr Kouřim u Českého Brodu nebo Zásilkovna plus 79 Kč. Detailní popis produktu Poznej slabiky, skládej smysluplná slova, uč se číst. Oblíbený systém s dílky jako v dominu. Sbírej žetony za slova a vyhraj! Skvělý způsob jak snadněji zvládnout čtení a psaní slabik a bavit se. Od 6 let. "Slabiky v Dominu" je vzdělávací hra, ve které se přikládají kostičky se slabikami tak, aby vznikla dvojslabičná slova. Je určená pro předškoláky a pro školáky na 1. stupni ZŠ od 6 let a ocení jí i ten, kdo má doma malého prvňáčka a kdo s nimi pracuje. Při hře si hráči ro... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Hlavní město Praha
60
 Kč
Nová originál zabalená hra MLASK
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím: novou, originál zabalenou karetní hru MLASK - hra s hladovými zvířátky; - včetně návodu; - hra je pro 2-6 hráče; - hra j... (více v detailu)
70
 Kč
Další nabídky najdete zde: Společenské hry