Bubínek

Bubínek
Před 17 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Z Afriky. Je z kozí kúže a vypálené trochu popraskané hlíny. Výšk... (více v detailu)
Před 17 dny
Kraj Vysočina
99
 Kč

Podobné inzeráty

Meditační bubínek s 15 tóny
Meditační bubínek s 15 tóny
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kovový bubínek s 15 tóny pro meditaci a hudební terapii zakoupený z webu Léčivé nástroje. S paličkami, pouzdrem s popruchy a příručk... (více v detailu)
Před 5 dny
Královéhradecký kraj
3 400
 Kč
PIANINO
PIANINO
Před 3 dny - BAZOS
Prodám velmi zachovalé pianino, dcera přestala hrát. Ještě v záruce. CENA 36.000,- v ceně stolička a lampa v hodnotě cca 4.000,- Odvoz a stěhování si zajistí... (více v detailu)
Před 3 dny
Neuvedeno
Sadowsky MetroExpress 21-5 BK
Sadowsky MetroExpress 21-5 BK
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Ahoj všem, prodám prakticky funglovku velice málo hranou basu Sadowsky Metro Expres. Součástí basy je hodně kvalitní Sadovwsky GigBag, zámky Sadowsky na popruh. Podle výrobce jde o basic basu, ale za mě s 23 letou hudební praxí, kdy jsme se věnoval polovinu času hudbě profesionálně můžu říct, že jde o poloprofi model vhodný na pódia, do nahrávacího studia i pro náročnějšího domácího hráče. Široké nas... (více v detailu)
Před 2 dny
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Pořízka Custom superstrat rok 91 . Aktiv
Pořízka Custom superstrat rok 91 . Aktiv
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám tento super nástroj . Custom superstar dělanou Panem kytararářem Ivo Porizkou od Zlína-Březnice. Rok výroby je 1991. Je to superstrat ,tělo jasan .krk javor . Rovný , výztuha funkční .Kytara má aktivní snímače také vlastní výroba pořízka. Na kytaře akorát není momentálně namontovaný singl - při demontáži-praskl kousek plastu. Tak jsem to musel slepit epoxidem .ale mám ho samozřejmě.viz foto Kytara je seřízená a má čerstvě přebroušene pražce. Má ultra ní... (více v detailu)
Přidáno dnes
Zlínský kraj
11 000
 Kč
Libratone Zipp přenosný reproduktor
Libratone Zipp přenosný reproduktor
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Představte si něco, co není obvyklé. Libratone Zipp se pohybuje všude kam jdete s vámi . Baterií napájený a dokonale přenosný. PlayDirect umožňuje bezdrátové přehrávání kdekoliv – i bez WiFi sítě. Plně funkční. Funkce PlayDirect znamená bezdrátový zvuk, který můžete začít používat hned po vybalení, protože nepotřebuje žádnou síť Wi-Fi. Jednoduše stiskněte tlačítko přehrávání na svém iPadu, iPhonu, iPodu touch nebo počítači Mac a streamujte hudbu. Streamujte zvuk ve vysoké kvalitě bezdrátově ze svého zařízení iOS do reproduktoru Libratone Zipp bez ztráty zvukové kvality. Technologie AirPlay také umožňuje sestavit hudební systémy pomocí aplikace iTunes. Vyberte si ze tří potahů reproduktoru z barevné italské vlny – reproduktor má barvu podle vaší nálady. Vyměníte je snadno a rychle, stačí ro... (více v detailu)
Před 2 dny
Liberecký kraj
1 190
 Kč
GOLDEN AGE PRE-73 MkIII klon Neve 1073
GOLDEN AGE PRE-73 MkIII klon Neve 1073
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Málo používaný, avšak několik ťukanců na sobě má. Originální krabice + zdroj. Cena dohodou, nový se u nás prodává za 8532,- PRE-73 MkIII je jediný jednokanálový předzesilovač v dané cenové kategorii, který v signálové cestě využívá pouze diskrétní součástky. Linkové vstupy, mikrofon a line-out jsou regulovány pomocí tři samostatných transformátorů. Tento princip zpracování signálu byl velmi oblíbený právě během „zlaté“ hudební éry. PRE-73 plně odpovídá zvukovým charakteristikám klasického Neve 1073 předzesilovače a má stejné obvody. Pre-73 je navržený tak, aby profesionálně a libozvučně zesílil a formoval signál jakéhokoli... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sadowsky MetroExpress 21-5 BK FL
Sadowsky MetroExpress 21-5 BK FL
Před 3 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Ahoj všem, prodám prakticky funglovku velice málo hranou basu Sadowsky Metro Expres bezpražec. Součástí basy je hodně kvalitní Sadovwsky GigBag, zámky Sadowsky na popruh. Podle výrobce jde o basic basu, ale za mě s 23 letou hudební praxí, kdy jsme se věnoval polovinu času hudbě profesionálně můžu říct, že jde o poloprofi model vhodný na pódia, do nahrávacího studia i pro náročnějšího domácího hráče. Široké na... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Kurzweil KAG malé dig. křídlo , hammer mech. 200 zvuků
Kurzweil KAG malé dig. křídlo , hammer mech. 200 zvuků
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Digitální piano KAG100 od Kurzweil patří tomu nejlepšímu, co značka nabízí. Kombinace sofistikovaného systému s elegantním designem dala vzniknout nástroj vhodné pro pokročilejší a profesionální hráče, kteří vyžadují pevný a jistý klavírní zvuk spojený s krásným požitkem ze hry. Nástroj byl audiovizuálně vyladěn dle klasického koncertního křídla a disponuje krystalicky čistým či realistickým tónem. KAG100 v sobě dále ukrývá integrovaný metronom, technologii Bluetooth pro bezdrátové připojení chytrého telefonu nebo tabletu a dvoustopý MIDI rekordér pro záznam vašeho koncertu. Piano KAG100 dále obsahuje kvalitní audio systém tvořený čtyřmi reproduktory o výkonu 35 W a rozsáhlý intuitivní kontrolní panel s přehledným displejem. KAG100 vám nabídne 88 kláves se třístupňovým nastavením dynamického rozsahu. Díky těmto vlastnostem budete mít pocit, že hrajete na opravdové koncertní křídlo. Při hledání vhodného zvuku můžete využít až 200 nástrojů od akustických pian, digitálních kláves až po k... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
41 000
 Kč
Pořízka Custom superstrat rok 91 . Aktiv
Pořízka Custom superstrat rok 91 . Aktiv
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám tuto super kytaru . Custom superstar dělanou Panem kytararářem Ivo Porizkou od Zlína-Březnice. Rok výroby je 1991. Je to superstrat ,tělo jasan .krk javor . Rovný , výztuha funkční .Kytara má aktivní snímače také vlastní výroba pořízka. Lak je na svůj věk v moc pěkném stavu. Na kytaře akorát není momentálně namontovaný singl - při demontáži-praskl kousek plastu. Tak jsem to musel slepit epoxidem .ale mám ho samozřejmě Kytara je seřízená a má čerstvě přebroušene pražce... (více v detailu)
Před 5 dny
Zlínský kraj
11 500
 Kč
Gibson Les Pal Custom 1990
Gibson Les Pal Custom 1990
Před 7 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Ahoj. Zvažuju prodej Les Paula. Kupovaná v jednom prověřeném obchodě v Německu vloni. Vše původní, jen měla kdysi opravovaný krk (lak na zadní straně krku je j... (více v detailu)
Před 7 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hudební dřevěné hračky Montessori bubínek píštalka
Hudební dřevěné hračky Montessori bubínek píštalka
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hudební dřevěné hračky Montessori bubínek píštalka, káča, rachtačka, chrastítko, hude... (více v detailu)
Před 9 dny
Hlavní město Praha
150
 Kč
3D hra Kočka a myšky – Nástrahy sýrové pyramidy - SLEVA
3D hra Kočka a myšky – Nástrahy sýrové pyramidy - SLEVA
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám krásnou hru, jako nová. Hraná jen jednou. Pořizovací cena 830 Kč. Kočka díry v sýru sčítá, mnoho děr, a tak přemítá: „Tady zřejmě myši řádí, když pánův sýr pojídají. Musím já sýr ohlídat, myši všechny odehnat.” Myšky pozor na kočičku! Shodit vás chce ze sýra. K vrcholu si pospěšte! Všechen sýr si odneste! Kdo sýr před pastmi ochrání a vítězství své obhájí? 3D hra Kočka a myšky: Nástrahy sýrové pyramidy je hra o postup. Tato hra je zajímavá využíváním trojrozměrného prostorového skládání, to umožní aby se hrálo nikoliv na ploše, ale v 3D prostoru pyramidy. Díky třetímu rozměru je hra mnohem zajímavější a zábavnější. Při sestavování pyramidy dítě trénuje své konstrukční schopnosti, ve hře se seznamuje s čísly, poznává základy počtů. Hra rozvíjí je... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
270
 Kč
Donner- Klávesy - nové - pouze vyzkoušené
Donner- Klávesy - nové - pouze vyzkoušené
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Posílám Zásilkovnou (79,-). Platba na dobírku (+20,-) nebo převodem. N-32 MIDI klávesnice je malá kráva mezi hudebními nástroji! S pouhými 32 zmenšenými klávesami citlivými na rychlost, je kompaktní a snadno přenosná. Můžete ji v klidu strčit do kapsy nebo tašky a vzít si ji kamkoli jdete skládat svoje vlastní hudební mistrovská díla. Kromě toho, že je malá a všude s sebou, je také plná funkcí, které vám usnadní tvorbu hudby. Má akordový arpeggiator, oktávu, pitch shifter, sekvencer a dokonce i sustain pedál! S těmito vychytávkami nemusíte mít dokonalé znalosti hudební teorie, abyste vytvářeli skvělou hudbu. Co se týče kompatibility, N-32 MIDI klávesnice se snadno spojí s vaším počítačem, ať už používáte PC nebo Mac. Můžete ji připojit k různým hudebním softwarům, ... (více v detailu)
Před 8 dny
Pardubický kraj
699
 Kč
2x velký robot: RoboTyrannus, Robosapien, plastoví vojáčci
2x velký robot: RoboTyrannus, Robosapien, plastoví vojáčci
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
2x Robot od firmy WOW WEE ltd. RoboTyrannus, Robosapien Nabízím dvě robotické hračky: Vzácná dětská robotická hračka Wowwee Tyrannus (SPECIAL EDITION - Rare!). Nabízím dětskou hračku Wowwee Tyrannus na AAA baterie. Délka 72cm, výška 25cm. Zelená barva. Robůtek se pohybuje - chodí po dvou i po čtyřech, skáče, vrtí ocasem, otevírá tlamu a řve. Funkční ale bez dálkového ovládání. Nektere pohyby se daji nahradit na klasickem IR dalkaci na DVD :) takze se take pohybuje. Pdrobnosti najděte na webu. Cena je 900 za kus. ---- Velký set plastových vojáčků Soldier Force - nové. Prodávám unikátní a teď už nesehnatelnou vojenskou parádu pro kluky a jejich tatínky z roku 2011: Soldier Force 7 Series Mission to Defend od Chap Mei. Sada nebyla nakonec nikdy použitá. Nálepky v aršíku, vojáci pořád nevyloupaní z mřížky, vozidla, tanky, letadla, ... v igelitovém sáčku, základna a bunkry, rakety, mosty, bedny s municí, základová folie. Zkrátka 100% stav. Jen krabice je trochu opotřebená jak se stěhovala. ... (více v detailu)
Před 6 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Klávesový stativ
Klávesový stativ
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
exkluzivní a raritní klávesový stativ ManFrotto Italy,lehký a velmi stabilní. Tato firma tradičně vyrábí profesionální stativy pro fotoaparáty, kamery, ... (více v detailu)
Před 11 dny
Jihomoravský kraj
1 300
 Kč
Babybjörn lehátko
Babybjörn lehátko
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
(Původní cena 5000 Kč, po jednom dítěti, pouze osobní předání Chrudim) Dětské lehátko Babybjörn poskytuje komfortní a bezpečné místo pro relaxaci, hru a sledování okolního světa. Potěší děti od narození a má maximální nosnost 13 kg. Lehátko vaše miminko utiší pozvolným kolébáním. Musíte ho pouze trochu popostrčit, aby se začalo houpat. O bezpečnost svého prcka se nemu... (více v detailu)
Před 9 dny
Pardubický kraj
2 800
 Kč
Prodám CD Metal.2
Prodám CD Metal.2
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám CD GammaRay Skeletons in The Closet Live 2002 nemá zadní obal Cena 250kc.Sodom Decision Day 250kc .Helloween Gambling With The Devil Rok 2007 Cena 300kc.Assassin Combat Cathedral Rok 2006 Zabalené Cena 200kc.Testament The Spitfire Collection Rok 2007 Zabalené Cena 250kc.Iron Maiden Brave New World us má vlásečnice Rok 2000 Cena 100kc.OverKill White Devil Armory Rok 2014 Cena 250kc.U.D.O. Thunderball Zabalené Cena 250kc.U.D.O.Navy Metal Night Blu-Ray+2xCd Zabalené Rok 2015 Cena 300kc.U.D.O Celebrator 2XCd Rok 2012 Zabalené Cena 250kc.Helloween Chameleon 2xCd Rok 2006 Cena 300kc.Metallica S&M2 2XCd Zabalené Rok 2019 Cena 300kc.Iron Maiden Dance Of Death trochu vlásečnice Rok 2003 Cena 250kc.Sepultura A-Lex Rok 2009 Cena 250kc.Grave Digger Tunes Of Wacken Live Rok 2002 Zabalené Cena 300kc.Grave Digger The Clans Will Rise Again Zabalené Rok 2010 Cena 200kc.Voivod Build Your Weapons Best 1986/1988 2xCd Zabalené Rok 2016 Cena 250kc.W.A.S.P.Dominator Zabalené Cena 250kc.Annihilator Do... (více v detailu)
Před 8 dny
Hlavní město Praha
250
 Kč
PlaceholderNo Image
Hudba na CD
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám originální hudební CD, i jednotlivě. Všechna CD i booklety v dobrém stavu. Mohu i zaslat. The Beatles - Help! 65' Bing Crosby - 20 Golden Memories Bruce Springsteen - Greatest Hits 95' Celine Dion - Let's Talk About Love 97' Celine Dion - Greatest Ballads 99 (chybí booklet) 98' Clannad - Lore 96' Eagles - Hotel California 76' Emilia - Big Big World 99' Frank Black - The Cult Of Ray 96' Fred Astaire - 20 Greatest Hits The Mamas & The Papas - Greatest Hits: Vol. 2 Olivia Newton-John - The Banks Of The Ohio 71' R. E. M. - Automatic For The People 92' ... (více v detailu)
Před 11 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Fisher Price set hrací deky a plyšové lamy s hračkami
Fisher Price set hrací deky a plyšové lamy s hračkami
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hrací deka pro miminka se závěsnými hračkami k aktivování všech smyslů (svítící vydra s písničkami - má trochu odřený čumáček, kousátko, voňavý obláček a šustivé hračky - ostatní hračky bez vad). Deka po prvním vyprání zmenšila h... (více v detailu)
Před 12 dny
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Šamanský buben 35 cm
Šamanský buben 35 cm
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Šamanský buben s poctivým mohutným zvukem o průměru 31 cm. Blána tohoto šamanského bubnu je zhotovena z oholené vydělané kozí kůže. Z kůže jsou vyrobeny i úchyty pro ruku ze zadní strany bubnu. Podstatnou částí bubnu je pevný ce... (více v detailu)
Před 14 dny
Hlavní město Praha
1 560
 Kč
Oboustranný bubínek zdobený bambus
Oboustranný bubínek zdobený bambus
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Oboustranný bubínek zdobený bambus. Délka 38 cm, průměr 12 cm. Zřejmě originální kozí kůže.
Před 16 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Roland KR 501 CB Dig. piano TOP kvality mechaniky a zvuku
Roland KR 501 CB Dig. piano TOP kvality mechaniky a zvuku
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Digitální piano RP501CB je digitální piano pro klasiky i jazzmanny nebo pro tiché cvičení konzervatoristů....s technologií Bluetooth vhodné pro celou rodinu (záruka 6 měsíců). Oproti akustickému pianu ho není třeba ladit, přestěhují ho dva lidé a cvičit na něj lze díky sluchátkům i naprosto tiše. Piano disponuje výbornou kladívkovou mechanikou s odskokem a povrchem ze syntetické slonoviny, která zachytí každý detail hry. Kromě přirozeného zvuku Super NATURAL Piano je k dispozici přes 300 dalších zvukových rejstříků a 72 rytmických doprovodů. Pro cvičení lze použít metronom nebo zabudovaný rekordér, díky kterému si můžete vaše pokroky nah... (více v detailu)
Před 15 dny
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Dětská kytara opravdová
Dětská kytara opravdová
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Krásná dětská dřevěná kytara s tukanem, opravdová. Lze na ní normálně hrát jako na hudební nástroj. Dovezená z Řec... (více v detailu)
Před 17 dny
Hlavní město Praha
600
 Kč
Unikátní Historická Trumpeta GIUSEPPE PELITTI - Milano Italy
Unikátní Historická Trumpeta GIUSEPPE PELITTI - Milano Italy
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tuto pěknou a zachovalou unikátní historickou mosaznou Trumpetu od uznávaného Italského mistra z rodiny výrobců hudebních nástrojů Giuseppe Pelitti,Milano,Italy,značená,celkově pěkný stav,trumpeta má drobné nedostatky jak už to tak bývá,místy drobné promáčklinky,místy cínovaná a schází... (více v detailu)
Před 17 dny
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Mandolína a 2 loutny - prodej z pozůstalosti
Mandolína a 2 loutny - prodej z pozůstalosti
Před 17 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zdravím, našli jsme ve skříni tři staré hudební nástroje. Já se v tom nevyznám, ale asi jde o mandolínu a 2 loutny. Děda sbíral spoustu starožitností, ale nepamatuji si, že by kdy na něco hrál, takže k tomu nemáme žádný vztah a proto je nabízím na prodej. Mandolína má 8 strun, nějaké staré vyšívané stužky a je ve velmi dobrém stavu, akorát zespoda jsou škrábance a známky používání. Loutny nemají kompletní struny, ale upínáky tam na ně jsou. Možná jsou postříbřené, ale to nepoznám. (Díry na spodku jsou od takových kolíčků se závitem, které mám.... (více v detailu)
Před 17 dny
Pardubický kraj
5 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry