Bezdrátový mikrofon

Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám perfektní bezdrátový UHF mikrofon s dlouhou výdrží baterií, dosah až 50m, perfektní zvuk. Ideální pro řeč i zpěv. Daj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč

Podobné inzeráty

Hlavový wireless mikrofon
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bezdrátový UHF Wireless mikrofon, originál balení, s veškerým příslušenstvím. Frekvenční rozsah: 700-800MHZ Způsob přenosu: UHF Met... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750
 Kč
Bezdrátový mikrofon
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátový mikrofon Omnitronic. VHF - 250 mic set, v setu je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
DENON DJ SC LIVE 4 , zánovní , záruka 2 roky , obal UDG
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zánovní , 2 měsíce , stav jako nové , použito pouze doma , záruka 2 roky , koupeno na Alza Krabice , příslušenství , manuál , faktura , Plus přenosný značkový obal od UDG Standalone DJ kontrolér Denon DJ SC LIVE 4 Světově první DJ hardware s podporou streamování Amazon Music Unlimited Využívá standalone DJ operační systém Engine DJ pro samostatnou funkci bez potřeby notebooku K dispozici máte zabudované Wi-Fi pro streamování hudby, přístup na cloudové úložiště a aktualizaci operačního systému Barevný 7" dotykový displej s podporou více gest a HD rozlišením Díky vestavěným reproduktorům s ovládáním hlasitosti a podporou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Gramofóny 2ks
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
DJ Gramofóny + zesilovač, v dobrém stavu. Cena dohodou.
Pardubický kraj
Neuvedeno
USB mikrofon
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kondenzátorový USB mikrofon do domácího studia k nahrávání. Vč. příslušenství, kabeláže ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 990
 Kč
Usb mikrofony s příslušenstvím
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám 2x usb mikrofony Soudeus Desktop mic 2x rameno na mikrofon a 2x sluchátka Sony MDR-ZX110. Sluchátka jsem kupoval jako odposlech. Mikrofony totiž mají funkci odposlechu skrze 3.5mm jack. Vše je v záruce, ve výborném stavu a použité asi 5x. Mikrofony ma... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Mikrofon AT 4040
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodam Audio Technica AT4040 Kardioidní kondenzátorový mikrofon
Olomoucký kraj
5 000
 Kč
Mikrofon SENHEISER MD 421, 60's
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Legendární Mikrofon SENHEISER MD 421. Zcela první verze ze 60. let!! Excelentní stav a zvuk s novými verzemi neporovnatelný. Tlustý a pevný transient, ale zároveň nemá nepříjemné výšky, což je přesně to proč jsou tyto mikrofony tak ceněny. Originální TUCHEL kon... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Bezdrátový mikrofony ALPOWL, UHF duální pro zpěv
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Bezdrátový mikrofony ALPOWL, UHF duální pro zpěv, kostel, řeč, svatbu, párty atd Polární vzor Jednosměrný Zvuková citlivost 80 dB mikrofony ALPOWL UHF byly upgradovány a využívají nejnovější super vysokofrekvenční technologii, aby zajistily stabilní signály Dva mikrofony používají pouze technologii redukce šumu a profesionální zvukové procesory dokážou upravit vysoké a nízké frekvence, aby zajistily kvalitu zvuku a zároveň efe... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Nový bezdrátový náhlavní mikrofon s přijímačem XIAOKOA
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nový, pouze vybalený - bezdrátový náhlavní dynamický mikrofon s přijímačem XIAOKOA UHF12 černý. Charakteristika: Kardioidní. Frekvenční rozsah 50 Hz - 15 kHz. Značka: XIAOKOA. Model: UHF12. Výstup z přijímače - konektor Jack 3,5mm + redukce na Jack 6,3 mm. Napájecí kabel USB. Typ: bezdrátový. Maximální proud: ≤75mA. Frekvenční pásmo: 600-900 MHz. HF vysíl... (více v detailu)
Zlínský kraj
749
 Kč
Kombo LANEY AH-Freestyle
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
prodám, nevhodný dar, nehrané, perfektní stav, prferuji osobní odběr s vyzkoušením v Brně
Jihomoravský kraj
1 900
 Kč
Dynamický mikrofon Behringer XM 8500 ULTRAVOICE
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nepoužit, zakoupil jsem nehodou, a myslel jsem si že je na USB.
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Samson Meteor Mic USB mikrofon
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový, nikdy nepoužitý mikrofon. Zakoupen pro koníčka, který se nikdy nerealizoval, v obchodu Muziker. Původní PC přes 3000,- Univerzální velkomembránový USB mikrofon určený pro nahrávání do počítače. Je ideální pro domácí studia, nebo programy rozpoznávající lidský hlas, jako Skype, iChat a podobně. Mikrofon má kardioidní charakteristi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
SHURE UHF
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám hlavový mikrofon, přijímač, vysílač, Case. Perfektní stav.
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
bezdrátový reproduktor
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátový reproduktor, nový, nerozbalený. Cena - 300,- ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Kombo Harley Benton
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím baskytarové kombo Harley Benton HB-20B ve velmi dobrém stavu. Kombo má výkon 20W, ideální na domác... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 699
 Kč
DJ souprava
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám DJ soupravu, Native Instruments / AKIYAMA / CASE (včetně převodu lícencí). Konzole NI MASCHINE JAM (už se nevyrábí – raritní kousek) 6.000,- Kč. 2 x NI KONTOL F1 2 x 3.000,-Kč, NI TRAKTOR CONTROL S2 5.000,- Kč, Mixážní pult AKIYAMA MC-E4 2x USB rec/pl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Bezdrátový odposlech vysílač a přijímač mikrofonu Sennheiser
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Profesionální bezdrátový systém pro zpětný odposlech. Vysílač ew 500 G2, přijímač ew 300 IEM G3, na obou frekvence stejná (viz f... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
2x CD disco mix
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Jako nové, DJ Costa
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Steinberg UR22C
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zvukovou kartu Steinberg UR22C. Kupováno v květnu 2024, stále v záruce, téměř nepoužívaná, v perfektním stavu. Karta má vstupy pro MIDI, XLR i jack (kombinované), jeden ze vstupů lze přepínat na vy... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Multiefekt Digitech 2112 Rack
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám Digitech 2112, profi lampový preamp s multiefektem a ladičkou, který používají špičkoví kytaristé. Vše je v perfektním stavu. Nožní přepínač Boss FC-50 midi se pohodlně vejd... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 900
 Kč
Bezdrátový klopový mikrofon T.bone Sync 1
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zánovní, včetně ochranných fólií - pouze jsem 1x ozkoušel. Objednáno 19.06.2023, tj. záruka do 2026! (od Thomanna) Pouze Česká Pošta nebo Zásilkovna, osobní předání nelze, díky za pochopení. Cena nezahrnuje dopravu. Obsahuje: 1x vysílač 1x Přijímač 1x Externí klopový mikrofon s protivětrnnou ochranou 1x spirálový kabel 3,5 mm TRS do kamery 1x mobilní kabel 3,5 mm TRS na TRRS 1x protivětrnná ochrana pro vestavěný mikrofon 1x nabíjecí kabel 1x USB A až 2x USB C Digitální rádiový systém 2,4 GHz s jedním vysílačem a jedním přijímačem: Kompaktní velikost je ideální pro mobilní aplikace, jako jsou rozhovory, mikro-video záznam, vlogging Vysílač lze použít s integrovaným mikrofonem nebo externím mikrofonem Přeno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Stagg SDM70 Dynamický nástrojový i zpěvový mikrofon
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nový, pouze vybalený za účelem testování - Stagg SDM70 - Dynamický nástrojový mikrofon. Vhodný i pro solo zpěv, kdy zpěvák zpívá do mikrofonu z větší dálky. Levnější verze legendárního mikrofonu pro snímání komba pro el. kytaru či pro Snare drum. Kapsle: DC18, pohyblivá cívka. Směrová charakteristika: Cardioid. Citlivost: - 54 dB +/- 3 dB (0 dB = 1 V / Pa při 1 kHz). Frekvenční odezva: 50 Hz až 15 KHz. Výstupní impedance: 600 ohmů 30 % (při 1 kHz). Konektor: Vyvážený XLR výstup. Tělo: slitina zinku. Plastový ochranný obal. Cena 600 Kč. ... (více v detailu)
Zlínský kraj
600
 Kč
mikrofony Bietrun s ozvěnou, výškami, basy a blt
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Bezdrátové mikrofony Bietrun s ozvěnou, výškami, basy a bluetooth, rozsah 160 FT, přenosný UHF ruční karaoke dynamický mikrofonní systém s dobíjecím přijímačem pro karaoke, zpěv, zesilovač, PA systém, DJ, pódium Zvuková citlivost 95 dB přenosová vzdálenost se zvýšila na 30m min. Nabíjecí přijímač je vestavěná 1200mAh dobíjecí lithium-iontová baterie, pracovní doba až 7 plus hodin s dobou nabíjení 3-4 hodiny. Mikrofon není dodáván s žádnými bateriemi, Vest... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
900
 Kč
Yamaha DSR 115
DSR115 je kompaktní, vysoce výkonný 15" 2-pásmový aktivní reprobox, který je schopný dosáhnout maximálního špičkového výkonu 136dB SPL. Ve výbavě nechybí vysoce kvalitní 48-bitový DSP procesor a prvotřídní 1300W (850W basové pásmo, 450W výškové pásmo) zesilo... (více v detailu)
35 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zvuková a světelná technika, zkušebny