Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

NABÍZÍM FENDER American Special Telecaster 2018
NABÍZÍM FENDER American Special Telecaster 2018
Před 28 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Fender American Special Telecaster in mint condition, made in USA. Kytara je ve 100% perfektním stavu. Tuto kytaru využijete v jakémkoli žánru - jazz, blues, rock, R&B, soul... Vždy zní skvěle. Podívejte se na video a uslyšíte fantastický teplý zvuk. For a full description of the guitar with US18042038 serial number, see here: https://serialnumberlookup.fender.com/product/ American Special je řada, která nabízí klasické nástroje s lehkými úpravami, které je dělají ještě speciálnějšími. Všechny zásadní charakteristiky kytar Fender jsou samozřejmě zachovány: vysoká kvalita, perfektní zvuk, precizní zpracování, prvotřídní použité materiály, skloubení tradice s inovativními prvky. Fender vybavil svůj American Special Telecaster ovládáním tónů Greasebucket, které ořezává vysoké frekvence bez přidání basů nebo ovlivnění hlasitosti. To je opravdu skvělé, protože vám dává úplnou kontrolu nad vaším tónem na pódiu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 400
 Kč
NABÍZÍM Prodám Fender Squier Classic Vibe Baritone Custom Telecaster
NABÍZÍM Prodám Fender Squier Classic Vibe Baritone Custom Telecaster
Před 42 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám barytonku Fender Squier Classic Vibe Baritone Custom Telecaster LRL 3CS. Tyto nástroje s delší menzurou (686 mm) jsou běžně laděny o celou kvartu níž, tj. od H podobně jako např. sedmistrunné kytary. Nižšímu ladění odpovídá i osazení podstatně silnějšími strunami (.014-.068.). Tělo kytary v klasickém Tele single-cut designu je zhotoveno ze dřeva nyatoh. K přišroubovanému javorovému krku s příjemným C profilem je přilepen hmatník z fíkov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
NABÍZÍM Furch Red Gc-SR, top řada! Prodej nebo výměna.
NABÍZÍM Furch Red Gc-SR, top řada! Prodej nebo výměna.
Před 58 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám nebo vyměním špičkovou kytaru od Furcha, z jeho nejvyšší řady! Kvalitou se rovná americkým značkám Taylor, Martin, Gibson, Guild, Fender apod. Furch Red je postavena z těch nejlepších materiálů nejvyšší kvality (master grade), přední deska z výběrového smrku sitka, boky a záda z prvotřídního indického palisandru s nádhernou kresbou. Rozměry se jedná o tělo Grand Auditorium, která dává nástroji velmi vyrovnaný a přitom dostatečně silný, průrazný tón s výraznými, dynamickými basy, plnými středy a čistými výškami. Menzura je standardních 650mm, šířka nultého pražce 45mm, na nultém pražci i sedle je TUSQ. Hmatník i sedlo ze ziricote s velmi hezkou kresbou. Velmi kvallitní mechaniky Gotoh s opravdu k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
68 000
 Kč
NABÍZÍM Basový set Gallien Krueger mb 210Il + cx 115 výborný stav
NABÍZÍM Basový set Gallien Krueger mb 210Il + cx 115 výborný stav
Před 68 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
MB 210 II Modelová řada MB představuje inovaci mezi aparáty Gallien-Krueger MicroBass. Jde o komba, která jsou unikátní svou nízkou váhou, malými rozměry a zároveň dostatečně velkým výkonem a kvalitním zvukem. Díky tomu se skvěle hodí pro baskytaristy, kteří hledají aparát pro hraní s kapelou a zároveň vyžadují jistou mobilitu. Druhá generace těchto aparátů nabízí několik vylepšení, díky kterým jsou tato oblíbená komba ještě lepší. Konkrétně MB 210 je aparát disponující 350 Wattovým digitálním zesilovačem, z kterého jde signál do dvou 10 palcových reproduktorů, které jsou doplněny vypnutelnou hornou. Tento model umožňuje připojení externího reproboxu, díky čemuž se sníží celková impedance a výkon stoupne až na 500 Wattů. Samozřejmostí je, že má vstup s přepínatelnou úrovní pro aktivní a pasivní nástroje, sluchátkový výstup, aux-vstup a XLR DI-Out. Tyto prvky jsou stejně jako ovladače umístěny na horním panelu. Pro nastavení zvuku je zde nejprve ovladač Gain, který ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
29 900
 Kč
NABÍZÍM Nord Stage 2 EX 88 kláves - Top stav
NABÍZÍM Nord Stage 2 EX 88 kláves - Top stav
Před 111 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Plánuji upgrade na 3. Tož posílám svoji Nord Stage 2EX 88 do světa. Kromě odřeniny v pravém horním rohu (viz foto) Top stav. Přidám zdarma starý soft case (nutno však vyměnit zip!). Cena 54tis. Pořizoval jsem za 95tis., plus case 6,5tis. Je to luxusní koncertní nástroj. Zvuk se skvěle pojí s kapelou, prosadí ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
54 000
 Kč
NABÍZÍM FGN JazzBass 3-tone sunburst Made in Japan, FGN Telecaster
NABÍZÍM FGN JazzBass 3-tone sunburst Made in Japan, FGN Telecaster
Před 88 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
POZZOR!! profi nástroj téměř nehraný a v záruce. Používá již mnoho českých baskytaristů - absolventi konzervatoře apod. Maximální spokojenost - modernější design než úplná klasika , ale vysoká kvalita a opravdu PERFEKTNÍ ZVUK ! Možno porovnat v P9 s dalšími nástroji nebo si doneste vlastní. Předčí suverénně Mexické jazz bass modely. Čtyřstrunná baskytara řady Fujigen MIGHTY JAZZ, vyrobena v Japonsku. Kombinace klasiky s moderním zvukem a detaily. Krk je vyroben z kanadského javoru s profilem U-shape. Je osazen hmatníkem z palisandru (rosewood), s ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 900
 Kč
NABÍZÍM YAMAHA YTR-8340EM
NABÍZÍM YAMAHA YTR-8340EM
Před 465 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Z důvodu nevyužití nabízím trubku YAMAHA YTR-8340EM - profesionální nástroj ze série Custom, který vznikl ve spolupráci s fenomenálním japonským trumpetistou Ericem Miyashiro. Bližší specifikace zde: https://www.cmias.cz/trubka-perinetova-yamaha-ytr-8340em Nás... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 000
 Kč
NABÍZÍM BLUE MICROPHONES Baby Bottle SL
NABÍZÍM BLUE MICROPHONES Baby Bottle SL
Před 111 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Predam v original krabici, 100% stav. Baby Bottle SL je profesionální kondenzátorový mikrofon od Blue Microphones vhodný pro nahrávání vokálů, akustických nástrojů nebo perkusí. Skvěle pracuje s akustikou místnosti, redukuje okolní ruchy a šumy, a nabízí vám krystalický čistý signál s nulovým zkreslením a teplým vintage zvukem. který můžete znát z nahrávek minulých dekád. Stejně jako ostatní mikrofony od této značky disponuje kvalitním zpracováním a stylovým retro designem, takže bude skvěle vypadat i na kameře. Baby Bottle SL se řadí na trhu s mikrofony k bestsellerům a stojí za zvukem ne jedné známé nahrávky. Uvnitř odolné konstrukce se nachází kondenzátorová pozlacená kapsle Mylar s mosaznou mřížkou a kardioidní směrovou charakteristikou. Mikrofon je ideální pro nahrávání vokálů a akustických nástrojů, dále ho ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
NABÍZÍM Godin LGX - SA 1 AAA Flame Maple Carved Top 1993
NABÍZÍM Godin LGX - SA 1 AAA Flame Maple Carved Top 1993
Před 186 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Godin LGX - SA Rok 1993 AAA Flame Maple Carved Top with Matching Headstock kytara dovezena z Kanady - hrál jsem na ní několik let, první majitel. (jedno z několika kytar) Druhou mám v Kanadě, tak tento krásný kousek pouštím do světa. Produkce do roku 2009 je úplně jiná liga, prošlo mi jich rukama spousta kousků. Součástí je i katalog, který byl ke kytaře - viz foto. Jediná modifikace je krkový snímač: USA Seymour Duncan II jazz ( následně je začali tímto snímačem osazovat - i když někdy pod label Godin) Steve Stevens-Billy Idol Menzura: 648 mm Rádius: 16 " Počet pražců: 22 Šířka nultého pražce: 42,8 mm Konfigurace snímačů: H-H + piezo LR Baggs v kobilce. Model snímačů: 1x Seymour Duncan II JAZZ + u kobylky original GODIN Custo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
39 900
 Kč
NABÍZÍM PEAVEY OMNIAC Jerry Donahue Telecaster - POUZE PRODEJ
NABÍZÍM PEAVEY OMNIAC Jerry Donahue Telecaster - POUZE PRODEJ
Před 440 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám PEAVEY OMNIAC Telecaster, signature model Jerry Donahue v barevném provedení natural, vyrobený v Peavey Custom Shop USA. Málo hraný, vše původní, včetně originál skořepinového kufru. Vcelku raritní a velmi kvalitní nástroj vyráběný jen pár let (2006 - 2009) s unikátním zapojením výborně znějících snímačů Seymour Duncan (5 poloh - viz níže). Kytara je poměrně lehká (3,16 kg) a ve vynikajícím stavu, jen z čistě estetického hlediska má na bocích těla dvě vady laku v podobě malých mléčných skvrn, se kterými přišla už z výroby. Specifikace: - tělo: jasan - krk: očkový javor, 25.5", profil soft 'V' až střední 'C' (za 9. pražcem), olejová povrchová úprava, 21 pražců, za nultým pražcem výrazné vykrojení umožňující Jerry Donahueovi jeho proslulé bendy - hardware: vintage 3-sedlová kobylka ve stylu Tele s mosaznými kameny, Wilkinson Deluxe vintage style mechaniky - snímače: Duncan Jerry Donahue Signature APTL-3JD custom wired single-coil (kobylka), Seymour Duncan Aln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
NABÍZÍM basové kombo ROLAND Cube Bass 120 XL (TOP stav)
NABÍZÍM basové kombo ROLAND Cube Bass 120 XL (TOP stav)
Před 610 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Nejvybavenější z basových "kostek" od Rolanda // kombinace 120W + 12" repro s koaxiálním výškáčem + nadprůměrná vybavenost + malé rozměry + snadné ovládání = velmi užitečný, všestranný a silný kombajn // obsahuje různé efekty a funkce, dále looper, a SOLO s možností uložení = v podstatě další kanál // vzadu jsou 3 vstupy na FsW-přepínací pedály k efektům a funkcím, 2 linkové výstupy a výstup pro externí reprobox 8 Ohmů // prakticky nehrané ... cca... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
NABÍZÍM Fender 72 Telecaster Deluxe MN WS
NABÍZÍM Fender 72 Telecaster Deluxe MN WS
Před 218 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Skvělý seřízený vymazlený nástroj z roku 2017 Mexiko, hojně hraný, krásně vyznělý, pravidelně v péči kytaráře, stav výborný - nádherný. Je to přesně tahle kytara: https://kytary.cz/fender-72-telecaster-deluxe-mn-ws/HN083128/... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
NABÍZÍM AER Dual mix - TOP stav nového.
NABÍZÍM AER Dual mix - TOP stav nového.
Před 115 dny - Karlovarský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám dvokanálový (s použitím AUX IN tříkanál) předzesilovač pro akustické nástroje a zpěv AER pocked tools dual mix. Po předřazení přináší kvalitu AER zvuku do mixu , aktivního monitoru , PA nebo nahrávací konzole nebo k rozšíření zvukových možností komb AER při potřebě více vstupů. Je to ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 900
 Kč
NABÍZÍM Precision bass
NABÍZÍM Precision bass
Před 171 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuto spolehlivou a vyhranou basovou kytaru od neznámého výrobce. Je to stabilní nástroj s rovným krkem, funkční výztuhou a věrným precisionským zvukem. Je seřízena panem kytarářem z dejvického Aleximu a jsou na ní nové struny skvělé značky Elixir (tl. 0.45 mm). Má příjemný dohmat a dob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry