POKER sada 300 žetonů

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Zábava na pokraji hazardu, vášeň, životní styl, to vše je poker. Poker je jako stvořený pro každého, kdo miluje risk a dokáže předvídat soupeřovy reakce. Nezbytný při hře je "poker face", to znamená s klidnou tváří blafovat, riskovat, kombinovat a mást soupeře. Elegantní pokerové žetony, balíčky karet a další prvky potěší každého amatéra nebo profesionála této nadčasové hry. Vhodné od 8 let do 60+ pro 2-12 hráčů Hra obsahuje: 300 kvalitních žetonů, 2 balíčky plastových karet, 5 červených kostek, žetony Dealer, Small a Big Blind a pravidla přiložené k vytištění. Klasický poker... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč

Podobné inzeráty

Pokerová skládací dneska ,/stůl
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám skládací desku na Poker pro 8 hráčů. Průměr 120 cm, v složeném stavu v přenosné tašce 61x61 cm
Zlínský kraj
500
 Kč
Kulečníkový stůl
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hospodský kulečníkový stůl. Při rychlém jednání je možná sleva.
Zlínský kraj
39 000
 Kč
Pokerová sada
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nepoužitý kufřík s kostkami, žetony a kartami na poker. Předání... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
399
 Kč
Kompletni vybaveni na Poker, pokerovy stůl, karty, žetony
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kompletni sada pokroceho vybaveni, karty, žetony, nadherny stul. PC 7.000 Kc
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Jak hrají poker profesionálové Phil Hellmuth Richard Carrasc
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová nepoužitá kniha: Dan Harrington, Phil Hellmuth, Gus Hansen - pochyťte něco od světových špiček!  Phil Hellmuth: Jak hrají poker profesionálové kompletně v Češtině!  Poker, naučte se, jak hrají poker profesionálové od jednoho z nich! Není to jen zábava, není to ani hazard, je to sport, či chcete-li hra, která má jasně definovaná pravidla a prosadit se není zase tak jednoduché. Není přece náhodou, že velké turnaje (EPT, WSOP, WSOPE, WPT aj.) vyhrávají prakticky stále titíž lidé (a Phil Hellmuth mezi ně patří). Kniha se zaměřuje na většinu masově hraných variant pokeru, tedy nejen na Holdem Poker, ale i Omahu, 7 card stud a razz. Autor, devítinásobný vítěz světové série v pokeru a vítěz dalších více než čtyřiceti turnajů, milionář, který celé své jmění získal v této hře, vysvětluje, jak hrát poker, a hlavně jak vyhrávat. A to dostatečně jasně i těm, kdo nikdy nedrželi v ruce balíček karet. Jeho mnoha turnaji ověřené strategie se soustřeďují na moderní pokerové hry: Texas Hold'em, O... (více v detailu)
Středočeský kraj
69
 Kč
Letní hra bucket pong set nová
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou hru, vhodná pro letní horké dny. Hra pro dva týmy, do kbelíků se nalije voda, při trefě míčkem do kbelíku si doty... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
300 cm PRUTY A NAVIJÁKY - SADA - VŠE NOVÉ.
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
NABÍZÍM NOVÉ NEPOUŽITÉ VĚCI VE 100 % STAVU. Navijáky SW 5000 i s krabičkami.Navijáky mají přední brzdu,kovovou cívku s kapacitou - vlasec 0,35 mm - 180 m. Navijáky mají rychlosklopnou kličku. Te... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 400
 Kč
Sada hrací kostky + kožené kelímky
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nepoužitou sadu hracích kostek a kvalitních kožených kelímku s pouzdrem. Obsahuje 5 sad kostek (v každé sa... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč
Nové hroty pro šipky k domácím el.terčům 2BA 23mm
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Náhradní hroty pro nejčastější typ domácích el. šipek. Závit 2BA, délka hrotu 23mm. Cena do 99 ks 1 Kč/1ks, 100 - 499 ks 0,85 Kč/1ks. Cena za 1 ks. V nabídce více kusů. Objednávky prosím po e-mailu v odpovědi na inzerát, tel. dotazy mezi 16-19 hod. Na sms nereaguji. Zaslání pošta 94 Kč nebo Zásilkovna 84 Kč. Po dohodě možné zaslat obyč. dopisem za ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1
 Kč
Deskové hry
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám větší množství deskových her Hráno výjimečně. Při odběru všech najednou dohoda možná Některé již nesehnatelné hry v top stavu. Bloodborne desková hra (pc: 2500kč) Arkham Horror (pc: 2500) Zaklínač dobrodružná hra (pc: 2500kč) Království Valer... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Steel šipky Target Darts Bolide 05 SP 24g
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
K prodeji steelové funglovky od Targetu, model Bolide 05, swiss pointy, 24g. Vše netknuté, dostal jsem je 2x,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Poker deluxe (200 žetonů)
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tento poker Deluxe od výrobce ALBI, nevhodný dárek. Popis: Sada na poker pro vášnivé hráče! Zábava na pokraji hazardu, vášeň, životní styl, to vše je poker. Poker je jako stvořený pro každého, kdo miluje risk a dokáže předvídat soupeřovy reakce. Nezbytný při hře je "poker face", to znamená s klidnou tváří blafovat, riskovat, kombinovat a mást soupeře... Pokerová sada ve stylovém hliníkovém kufříku stříbrné barvy obsahuj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Malé cestovní šachy 12,5 x 6,5 x 2 cm
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Velikost krále cca 2,5 cm. Bílo-černé jsou magnetické, ale chybí v nich bílý pěšec a černá věž. Žluto-černé nejsou magnetické, ale jsou kompletní. Cena za jednu sadu, nebo 199 korun z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
Šachy - dárková sada
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dárková sada s šachy. Sada o rozměru 22 x 18 cm. 5 dílná sada + dřevěné šachy. Vše zabaleno do dřevěné krabičky s šachovnic... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Poker - sada (karty + žetony)
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sada na karetní hru Poker s kartami a žetony. Hra je v plechové krab... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
YOYOFFICER KILTER
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Stav jako nový. Kovové yoyo s dobrým rozložením váhy. Váha je 66.4 g, Gab je fixní. Průměr yoya je 54 mm a šířka je 44 ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
Poker sada 300
Před 65 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám jen rozbalenou poker sadu s ještě zabalenými karty. Kupovaná za 1200kč. Dnes rozbalená ani jednou nepoužitá (špatný dárek). Obsah balení: 300 pokerových žetonů 2 balíčky poplastovaných karet Extra balíček poplastovaných karet Žeton funkce dealer,big a small blind Elegantní kufr Kostky Klíče Sada obsahuje žetony Range, disky jsou perfektně vyvážené na 13,5 g. Tyto typy žetonů se hrají na největších pokerových turnajích. 50 červených žetonů 50 zelených... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 000
 Kč
POKER SET OCEAN CHAMPION, 500 ŽETONŮ
Před 215 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
PRAKTICKÝ POKER SET OCEAN CHAMPION, 500 ŽETONŮ, stav dle fotografie, polovina žetonů ještě zabalena,chybí balíčky karet
Jihomoravský kraj
1 349
 Kč
Další nabídky najdete zde: Společenské hry