Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Boss Fuzz 5
NABÍZÍM Boss Fuzz 5
Před 2 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Boss Fuzz 5, nový, koupil jsem multiefekt, zásilkovna , faktura ne výměny
Ústecký kraj
2 700
 Kč
NABÍZÍM Celý pedal board - část 1
NABÍZÍM Celý pedal board - část 1
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodávám celý pedal board. Důvodem je přechod na Neural DSP Quad Cortex. Není to taková kvalita jako pedal board, ale váží asi 2 kg. Pedal board je mnohem těžší a už mě nebaví ho tahat. Některé efekty Vám mohou připadat dražší, je to tím, že mají uzamykatelné potenciometry Daddario Loknob. Při přesunech a instalacích na pódiu se Vám nechtěně nepootočí. A jeden takový potenciometr stojí 350 Kč. Peterson Stomp Classic 3000 Kč poslední pořádná ladička od Peterson, pak už jen plastové typy s menší přesností https://kytary.cz/peterson-stomp-classic/HN171534/ Electro Harmonix Synth 9 ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
NABÍZÍM MXR Classic 108 Fuzz Mini
NABÍZÍM MXR Classic 108 Fuzz Mini
Před 3 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám MXR Fuzz. True Bypass. Díky Bufferu dobře funguje s Wah k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
NABÍZÍM SUPER FUZZ SF300 Behringer
NABÍZÍM SUPER FUZZ SF300 Behringer
Před 4 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Nevyžité… Behringer SF300 vám poskytuje všechny nástroje, které potřebujete k vytváření obrovských, neostrých zvukových scén. Využitím dvou samostatných režimů fuzz a dalšího zesílení můžete kdykoli vytvořit spalující zvuky. Fuzz 1 dýchá vintage charakterem s výrazným středem a jiskřivým zvukem. Fuzz 2 poskytuje moderní basový těžký tón, který přivítá každý styl svou nádhernou vřelostí. Pak můžete vše natočit na maximum se ziskem +24dB. Je čas podívat se, o čem to všechno je Hot Fuzz Není to všechno zkáza (a chmurnost). Zatímco legendární pověst Behringer SF300 Super Fuzz Pedal může být postavena na zadní straně doomových kapel a těžších hudebních žánrů, všestrannost tohoto pedálu znamená, že je vhodný jak pro funk, tak pro metal. Knoflík 'Gain' vám umožňuje přizpůsobit, jak agresivní je fuzz, od jemného a jemného až po plně rozvinutý fuzzed out chaos. Nastavení 'Boost' je také extrémně užitečné, když potřebujete zvuk zvednout, aby vynikl v mixu, zesílení na tap znam... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490
 Kč
NABÍZÍM REZERVOVANÉ The Duellist od KingTone
NABÍZÍM REZERVOVANÉ The Duellist od KingTone
Před 1 dny - HUDEBNIBAZAR
Ultimátny SRV zvuk, vynikajúce spracovanie, dokonalá dynamika. Tak by som asi popísal tento vynikajúci double overdrive. Je to kombinácia dvoch legendárnych efektov – TubeScreamer a BluesBreaker MKI. Efekty možno kombinovať alebo zapnúť každý zvlášť, pri každom sa dá nastaviť Driv... (více v detailu)
8 775
 Kč
NABÍZÍM !REZERVACE! - Ibanez TSA15H
NABÍZÍM !REZERVACE! - Ibanez TSA15H
Před 3 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytarová hlava, celolampová 15W s možností přepínání výkonu 15/5W (koncový stupeň - 2x6V6GT/předzes. - 2x12AX7),výstupy 2x16,2x8 a 1x4 ohm, 2 kanály (čistý /zkreslený), vestavěný Tube Screamer a spínatelný boost. Aparát má efektovou smyčku. Včetně soft obalu, footswitche. V celkově dobrém stavu. Ideální hlasitost na doma i do z... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
NABÍZÍM PRODÁNO Efekty Cavon Overdrive
NABÍZÍM PRODÁNO Efekty Cavon Overdrive
Před 7 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám efekty české značky Cavon, přišel jsem k nim skrz výměny zde na bazaru. Two Wizzard - Jedna strana bright drive, druhá strana středový až fuzzový OD/Distortion. SD-3 - už ... (více v detailu)
Zlínský kraj
400
 Kč
NABÍZÍM Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
NABÍZÍM Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
Před 3 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám lampový zesilovač Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40 ve stavu nového zesilovače_nehraný, zakoupený u Thomann.de v roce 2022. Charakteristika zesilovače: - celolampový kytarový zesiloavač - výkon 40 wattů - Deluxe Tone Technologie - zcela nový zvukový design. Voicing kanálů byl provedený podle vlajkové lodi TRIAMP MKIII (TRIAMP byl vyhlášen jako nejlepší zesilovač na Musikmesse Frankfurt 2015). - Čtyři kanály: vyberte si mezi teplými čistými, klasickými crunch, pure brown sound pro sóla nebo riffy a dynamický moderní ultra-high gain distortion - možnost uložení zvuků do 128 předvoleb - Inteligentní Smart Rotary Controls: každou pozici potenciometru lze uložit a kdykoliv vyvolat - 128 zvuků pouhým stisknutím tlačítka. Pro ovládání je doporučený je MIDI footswitch FSM-432 MK III MIDI Board, který poskytuje okamžitý snadný přístup ke všem svým předvolbám - R... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 000
 Kč
NABÍZÍM REZERVOVÁNO Prodám Fender Mustang GT 200 + footswitch
NABÍZÍM REZERVOVÁNO Prodám Fender Mustang GT 200 + footswitch
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
REZERVOVÁNO DO 21. 9. 2024 Ahoj, prodám tohle skvělý kombo, který mi sloužilo od roku 2018. Jedná se o digitál, takže si na něm můžete nastavit prakticky jakejkoliv zvuk chcete, má přes sto presetů a díky bluetooth si do něj můžete klidně nahrát tisíce dalších zvuků, efektů atd. Kombo disponuje 200 W a i na necelé půlce se zkušebna otřásala v základech, takže spolehlivě ozvučí i větší koncerty. Největší výhodou však pro moji kapelu byla možnost zapojit prakticky všechny do jednoho komba - kytara do jednoho jacku, basa do druhýho, mikrofon do třetího a klávesy přes bluetooth :D Je to divočina, ale jde to. Jinak samozřejmě kompletní specifikaci, co všechno tahle věcička umí, najdete na netu a YouTube. Souč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
NABÍZÍM Klon centaur-kopie
NABÍZÍM Klon centaur-kopie
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám, nebo vyměním za jiný efekt kopii overdrive pedálu klon centaur. Hrál jsem s ním na zkouškách i koncert... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
NABÍZÍM EHX Cock Fight plus Wah + Fuzz
NABÍZÍM EHX Cock Fight plus Wah + Fuzz
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento Wah pedál od firmy Electro Harmonix, který ovšem není jen klasickým kvákadlem, ale skrývá v sobě i Talk box a Fuzz. U kvákadla se dá přepínat mezi módy Wah Wah a Talk boxem, a do toh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 490
 Kč
Marshall MG15CFX
Marshall MG15CFX
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kytarové tranzistorové kombo Marshall MG15CFX CARBON FIBRE SERIES. Kombo disponuje dvěma kanály a čtyřmi zvukovými módy. Na prvním kanálu najdete mód Clean a Crunch, na druhém OD1 a OD2. Novinkou je zabudování digitální efektové jednotky. V rámci nastavení máte možnost separátně ovládaného Reverbu s dvěma módy a pak volby mezi chorusem, flangerem, phaserem, octaverem a delayem, u kterého dokonce lze nastavit dobu prodlevy pomocí tap tempo spínače. Součástí této jednotky je navíc i ladička a systém, který umožňuje uložen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 799
 Kč
Marshall MG15CFX
Marshall MG15CFX
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kytarové tranzistorové kombo Marshall MG15CFX CARBON FIBRE SERIES. Na prvním kanálu najdete mód Clean a Crunch, na druhém OD1 a OD2. Novinkou je zabudování digitální efektové jednotky. V rámci nastavení máte možnost separátně ovládaného Reverbu s dvěma módy a pak volby mezi chorusem, flangerem, phaserem, octaverem a delayem, u kterého dokonce lze nastavit dobu prodlevy pomocí tap tempo spínače. Součástí této jednotky je navíc i ladička a systém, který umožňuje uložení n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 799
 Kč
Gibson Fuzz Maestro FZ-M
Gibson Fuzz Maestro FZ-M
Predam ako novy gitarovy efekt Fuzz Maestro FZ-M,komplet balenie.Len predaj.Osobny odber v PO,alebo dobierka.
3 300
 Kč
JHS Pedals Smiley - Fuzz
JHS Pedals Smiley - Fuzz
Před 16 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zdravím, rozhodl jsem se prodat svůj fuzz pedál JHS Smiley ze série Legends of Fuzz. Pedál je věrnou interpretací klasických Fuzz Face efektů ze 60. a 70. let. Je v 100% stavu, jako nový, v původním balení. Pořizovací cena 5 200 Kč. Momentálně ho už nepotřebuji, snad ho tedy využije někdo jiný :-) Specifikace: Kovové tělo 6,3mm mo... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Kytarové kombo Fender
Kytarové kombo Fender
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám tranzistorové kytarové kombo od ikonické americké firmy Fender, typ Fromtman FM 212R. Jedná se o nejpopulárnější model ze série Frontman s výkonem 100W a 2x 12" Fender Special Design 50W reproduktory, 2-vstupové s možností volení 3 kanálů - Normal, Drive a More Drive, zvuk ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 900
 Kč
JHS Pedals Smiley Fuzz
JHS Pedals Smiley Fuzz
Před 18 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Zdravím, rozhodl jsem se prodat svůj fuzz pedál JHS Smiley ze série Legends of Fuzz. Pedál je věrnou interpretací klasických Fuzz Face efektů ze 60. a 70. let. Je v 100% stavu, jako nový, v původním balení. Pořizovací cena 5 200 Kč. Momentálně ho už nepotřebuji, snad ho tedy využije někdo jiný :-) Speci... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
NABÍZÍM Hartke HF44 Bass Fuzz
NABÍZÍM Hartke HF44 Bass Fuzz
Před 24 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tenhle efekt, minimálně hraný, koupený na jaře jako nový.
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
NABÍZÍM LINE6 DM4 Distortion Modeler OVERDRIVE & DISTORTION Pedal
NABÍZÍM LINE6 DM4 Distortion Modeler OVERDRIVE & DISTORTION Pedal
Před 23 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
prodám legendární Line 6 DM4 modeler, má už něco za sebou, tlačítka a ovladače jsou ale plně funkční. - 16 továrních presetů - Volit můžete mezi Boost/Comp, Tube Drive, Screamer, Overdrive, Classic Distortion, Heavy Distortion, Colordrive, Buzz Saw, Facial Fuzz, Jumbo Fuzz, Fuzz Pi, Jet Fuzz, Line 6 Drive, Line 6 Distortion, Sub Octave Fuze či Octave Fuzz. Tyto efekty vycházejí z předloh z dílen MXR, Chandler, Ibanez, DOD, ProCo, Boss, Colorsound, Maestro, Arbiter, Vox, EHX, Roland či Tycobrahe. - 4 uživatelské presety - (4x footswitch) pro uložení vlastního nastavení. - možnost Expression p... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 790
 Kč
NABÍZÍM Xvive W2 Overdrive Fuzz
NABÍZÍM Xvive W2 Overdrive Fuzz
Před 24 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, prodám kytarový efekt americké značky Xvive. Je ve výborném stavu a je kupovaný odsud. Prodávám z důvo... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 400
 Kč
NABÍZÍM Kytarová krabička MOOER - Mod Factory MKII
NABÍZÍM Kytarová krabička MOOER - Mod Factory MKII
Před 25 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
MOOER - Mod Factory MKII je kompaktní verze dvoukanálového modulačního efektu s jedenácti modulačními efekty (chorus, flange, trem, phase, vibra, rotary, liquid, auto wah, stutt, ring, low bit), které lze tvarovat pomocí tří mini-ovladačů. Multifunkč... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 100
 Kč
NABÍZÍM WAMPLER - VELVET FUZZ
NABÍZÍM WAMPLER - VELVET FUZZ
Před 27 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prémiový efektový pedál typu Fuzz. Efekt je zasazen v pevné a odolné celokovové konstrukci s kompaktními rozměry a jeho přední panel je vybaven 3 potenciometry pro detailní ovládání zvuku. K dispozici je potenciometr Volume pro nastavení celkové hlasitosti efektu, Fuzz pro nastavení úrovně zkreslení a Brightness, který slouží k nastavení odezvy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
NABÍZÍM Joe Gore FILTH FUZZ
NABÍZÍM Joe Gore FILTH FUZZ
Před 28 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Ač nerad, nabízím k prodeji tento náramně povedený a patřičně špinavý a nestydatý fuzz pedál od amerického butikového tvůrce Joe Gore, který krom toho, že je uznávaným kytaristou (PJ Harvey, Tom Waits, Les Claypool, Tracy Chapman a další), je taktéž velmi nadaným tvůrcem kytarových efektů se zaměřením na svérázná zkreslení typu fuzz. FILTH FUZZ má sice jen čtyři ovládací prvky, zato je plný skvělých, nepředvídatelných a vysoce použitelných fuzzových příchutí. Ovladače drive a level dělají to, co byste očekávali. Ale na rozdíl od mnoha ovladačů drive fuzzů zní tento skvěle v celém svém rozsahu. Extrémní nastavení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 750
 Kč
NABÍZÍM Catalinbread KARMA SUTURE (GE)
NABÍZÍM Catalinbread KARMA SUTURE (GE)
Před 28 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytarové/basové zkreslení typu fuzz od amerického butikového výrobce Catalinbread. Kompletní původní balení (viz foto). Efekt je postaven na vzácném a obskurním obvodu známém jako Harmonic Percolator. Tento obvod má úžasnou vlastnost generovat převážně sudé harmonické - což vytváří úžasně sladké a čis... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 600
 Kč
NABÍZÍM Prodám kytarové kombo Fender
NABÍZÍM Prodám kytarové kombo Fender
Před 28 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
FENDER CHAMPION 20Fender, tranzistorové kytarové kombo včetně kabelu, téměř nepoužívané, zakoupeno na Kytary.cz. 0Wattové kombo osazené 8palcovým reproduktorem Special Design. Umožňuje pracovat s jedním kanálem, jehož zvuk ale závisí na zvoleném Amp Voice nastavení. Jde o model vhodný pro domácí hraní a cvičení.Ovládací prvky jsou umístěné na předním panelu. Za vstupem pro Vaši kytaru naleznete potenciometry Gain, Volume a Voice, které... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry