Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Sire Marcus Miller V7 Alder-4 2nd Gen
Sire Marcus Miller V7 Alder-4 2nd Gen
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam aktivní baskytaru, plně funkční, stav - jako nová. Super zvuk, univerzální zvuk do jakéhokoliv hudebního stylu. Přídám zdarma pás, stojanek a kabel. Celý popis zde: https:... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
Výměním za 4 strunnou baskytaru
Výměním za 4 strunnou baskytaru
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Vyměním za 4 strunnou baskytaru , Marcus Miller V3 pětka super zvuk je zachovalá a krásně vvyhraná , u mě zatím nevyužitý nástroj potř... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 500
 Kč
Boss DS-2 kytarový distortion efekt
Boss DS-2 kytarový distortion efekt
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Boss DS-2 je rozšířenou verzí jednoho z nejprodávanějších distortion pedálů vůbec legendárního DS-1. Oproti klasické verzi nabízí dva režimy Turbo, které vám poskytnou jak syrový blues/rockový crunch, tak i plný zkreslený tón s mořem gainu pro zpěvná kytarová sóla. K pedálu lze navíc připojit footswitch a pohodlně přepínat mezi oběma režimy. Distortion efekt respektuje zvuk kytary (a snímačů) a zachovává dynamiku a zvukovou artikulaci i při maximálním ... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Les Paul Harley
Les Paul Harley
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím limitovanou kytaru značky Harley Benton s chromovanými aktivními snímači EMG JH HET ( využívá James Hetfiled z Metallicky ). Díky Mahagonovému tělu a EMG snímači tvoří kytara unikátní krásný tón Les paulu. Výhoda EMG snímačů je potlačení šumu a agresivní tón kytary. Javorový hmatník je osazen 22 pražci. Kytara má obvyklé 2 potenciometry na ovládání hlasitosti a 1 na úpravu tónu. Kytaru jsem využíval 2 roky a na posledních fotkách jdou vidět 2 kosmetické vady, které jsou ovšem ze zadní strany kyta... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 800
 Kč
Ladička NS Micro Soundhole Tuner D’Addario USA:
Ladička NS Micro Soundhole Tuner D’Addario USA:
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
NS Micro Soundhole Tuner je chromatická ladička, kterou jednoduše umístíte do ozvučnice nástrojů. Je vhodná pro akustické kytary, ale i jiné akustické nástroje s tloušťkou přední desky nepřesahující 3,81 mm. Díky nenápadnému umístění lze ladičku na kytaře nechat i při vystoupení a také jí ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
490
 Kč
Ibiza Port8VHF-BT+příslušenství
Ibiza Port8VHF-BT+příslušenství
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
• Mobilní, aktivní PA zařízení s 20cm (8") subwooferem, 100W max. posíleného výkonu a 250W RMS odolnosti vůči zátěži boxů (odpovídá do 500W max.) • Dodání včetně dvou mikrofonů (1x bezdrátový, 1x s kabelem) • Funkce nahrávání na USB a SD datové nosiče • Integrovaná baterie s dlouhým časovým výkonem • USB a SD vstupy schopné přehrát MP3 formáty a přímé přehrání MP3 songů z vhodných USB a SD paměťových zařízení jako MP3 přehrávač a USB klíče • Vysoce mobilní montáž – kolečka... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 800
 Kč
Baskytara Harley Benton Thunderbird
Baskytara Harley Benton Thunderbird
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám aktivní 4strunnou baskytaru Harley Benton zakoupenou v německém Thomannu před cca 2,5 rokem.Zakoupena na dvě odehrané akce a od té doby mi doma leží.Parametry níže.Při rychlém jednání přidám i nové struny a dárek zdarma.Pokud nezvedá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 999
 Kč
Mi Max 2 Dual Sim 6.44" 4GB/128GB + 256GB + EXTRA BALENÍ
Mi Max 2 Dual Sim 6.44" 4GB/128GB + 256GB + EXTRA BALENÍ
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
POKUD ČTETE TENTO INZERÁT NABÍDKA JE AKTIVNÍ ... Prodám zánovní mobilní telefon Xiaomi Mi Max 2 Dual Sim 6.44" 4GB / 128 GB . Telefon je v luxusním stavu , použity jen pár dní v kanceláři úplně jako nový bez vad . Baterie krásně drží mnohem víc než 2 dní . Velikánský a široký displej 6.44"vhodný pro firmy nebo navigace - nalepeno originál tvrzené sklo - 100% top stav ... Parametry: 6.44-inch IPS FHD screen Fingerprint sensor 64bit Qualcomm Snapdragon 625, Octa-core, 2.0GHz Memory: 4 GB RAM Internal memory: 128 GB (expandable by up to 128GB) 1... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 999
 Kč
Rc auto trx4 defender
Rc auto trx4 defender
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám velke profi auto traxxas trx4 ( na delku pres 60cm ). Olejove tlumice, expedicni svetla, zvukovy modul. Dve rychlosti + uzamykatelne diferencialy ( jak predni tak zadni ). Fungl nova... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Emax Tinyhawk 2 Freestyle
Emax Tinyhawk 2 Freestyle
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám FPV dron Tinyhawk Freestyle 2 od Emax. Dron je menší, ale velmi svižný - ideální jak pro začátečníky i pokročilé. Dron je plně funkční a nemá žádné vady omezující jeho provoz. Ze spodu je lehce odřený od přistávání a je přidána nová "zip tie" držící VTX anténu. Na dronu jsou použité vrtule ve stavu takovém, že nijak nesnižují výkon dronu. V balení je jedna sada nových vrtulí navíc a imbus na všechny šroubky. Navíc je také součástí 6 baterií (1S), které jsou lehce použité, ale perfetkně drží nabi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320
Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320 Výjimečná kvalita zvuku: Poskytuje výjimečnou reprodukci zvuku s minimálním šumem a zkreslením. Široký dosah příjmu: Díky širokému provoznímu rozsahu 200 stop je náš mikrofon ideální pro karaoke, církevní shromáždění, svatby, setkání nebo přednášky. Plug & Play: Zapněte přijímač pro automatické párování mikrofonu a snadno jej připojte k přehrávacímu zařízení. Silná kompatibilita: Ideální pro karaoke stroje, aktivní reproduktory, zesilovače, mixéry a audi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
ORLA CDP-101 s kladívkovou mechanikou + židlička
ORLA CDP-101 s kladívkovou mechanikou + židlička
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Plně funkční, výborný stav. Součástí je i polohovatelná židlička k pianu, napájecí adaptér a návod k použití. Digitální piano Orla nabídne polyfonii 64 not Disponuje plnohodnotnou kladívkovou mechanikou s 88 klávesami standardní velikosti Digitální piano s kladívkovou mechanikou nabízí možnost dosáhnout stejné intenzity stisku kláves jako u klasického piána Oceníte 16 různých zvuků pro rozmanité hudební žánry Různá intenzita hry díky zabudované dynamické klaviatuře Rozhraní: vstup na pedál a 6,3mm Jack Radost vám udělají spolehlivé vestavěné reproduktory o výkonu 30 W Kromě digitálního piana je součástí balení také napájecí adaptér Digitální piano se může pochlubit dynamickou klaviaturou, která umí reagovat na intenzitu hry. Pocit hraní jako na klasickém klavíru ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 900
 Kč
Marshall Kilburn II
Marshall Kilburn II
Před 8 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám používaný, ale plně funkční Přenosný reproduktor třídy PROFI MARSHALL KILBURN II. Popis: Aktivní přenosný reproduktor s luxusním stereo zvukem, bass reflexem a podporou kodeku aptX 360° zvuk celkový výkon 36 W (20W zesilovač třídy D pro woofer; 2× 8W zesilovač třídy D pro dvojici tweeterů) 3.5mm vstup ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 999
 Kč
2x LP Jaroslav Foglar - Záhada Hlavolamu +  komiks
2x LP Jaroslav Foglar - Záhada Hlavolamu + komiks
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
2x LP Jaroslav Foglar - Záhada Hlavolamu - 1 + 2 (1990) + limitovaná komiksová Stínadelská trilogie. Legendární Rychlé Šípy, Vontové, Losna, Mažňák, Tleskač, Široko, Ježek v kleci, Stínadla... 2x LP Záhada Hlavolamu, původní vydání Supraphon. Desky i obaly v super stavu. 1. deska EX, obal EX, 2. deska NM, obal EX. + Komiks Stínadelská Trilogie: - Záhada hlavolamu - Stínadla se bouří ... (více v detailu)
Ústecký kraj
30 000
 Kč
Kytarova pedal Boss OS-2
Kytarova pedal Boss OS-2
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kytarova pedal Boss OS-2 OverDrive/Distortion nabízí v kompaktním těle jednoho pedálu jak zpěvný blues/rockový crunch vytavených aparátů (overdrive), tak i typické metalové agresivní zkreslení (distortion). Tento univerzální pedál tak přijde vhod klasickým rockerům, punkáčům i metal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Yamaha PSR 270
Yamaha PSR 270
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám klávesy Yamaha PSR 270: 61 kláves s nastavitelnou dynamikou, 32-hlasá polyfonie, na výběr 238 skvělých zvuků (včetně zvuků standardu GM a 10 bicích sad), dual a split (vrstvení zvuků a rozdělení klaviatury), 100 doprovodných stylů (dvě variace, přechody, intro, ending), demo skladby, 3 efektové jednotky reverb, chorus a DSP (celkem 45 efektů) a harmonizace (26 typů), transpozice a jemné ladění,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 300
 Kč
Celomasivní akustická kytara typu D28 od J. Jungmana
Celomasivní akustická kytara typu D28 od J. Jungmana
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Celomasivní akustická kytara od mistra Jiřího Jungmana typu Dreadnought. Vrchní deska z Adirondack smrku, zády a luby z výběrového indického palisandru, krk z mahagonu, hmatník a kobylka z ebenu. Otevřené mechaniky, odposlechový otvor na lubu a ozvučení L.R.Baggs Lyric. Kytara je precizně postavená. Má 2 aktivní obousměrné výztuhy krku. Kytara má velmi pohodlný krk o šířce 44mm. Tělo je lehce ... (více v detailu)
Ústecký kraj
55 000
 Kč
KLÁVESY YAMAHA YPT 260 - STAV NOVÉHO KUSU
KLÁVESY YAMAHA YPT 260 - STAV NOVÉHO KUSU
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Klávesy Yamaha YPT --260 v originál balení, ve stavu nového kusu pouze párkrát použité. Nevyužité, dceru bohužel nebaví :( Popis: Zvuková banka nabízí 400 inspirativních nástrojů ve vysoké kvalitě a 130 automatických doprovodů mnoha žánrů od popu, přes salsu až po reggae. Zvuky můžete upravovat ekvalizérem a efekty, které dodají větší prostorovost a hloubku. Jelikož jsou klávesy primárně určeny začátečníkům nechybí samozřejmě výukový program Y.E.S. (Yamaha Education Suite). Ten vás v několi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 490
 Kč
LP / Brainticket – Cottonwoodhill (psych rock) ´77
LP / Brainticket – Cottonwoodhill (psych rock) ´77
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Na predaj album album „Cottonwoodhill“ ktorý je známy svojou experimentálnou a avantgardnou povahou. Obsahuje intenzívne psychedelické prvky, ktoré kombinujú organické zvuky a progresívne aranžmány. Texty a hudobné kompozície sú často abstraktné a zahŕňajú prvky zvukových efektov, ktoré vytvárajú hypnotickú atmosféru. Toto album je považované za jedno z klasických diel krautrockovej scény a je často hodnotené ako ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
550
 Kč
PRODÁM MIX LP -  RAINBOW , NAZARETH, DEF LEPPARD...
PRODÁM MIX LP - RAINBOW , NAZARETH, DEF LEPPARD...
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
RAINBOW - THE BEST OF - 2LP 600 Kč NAZARETH - LOUD N PROUD - 380 Kč DEF LEPPARD - HYSTERIA - 400 Kč VAN HALEN - OU812 - 370 Kč SUZI QUATRO - QUATRO - 380 Kč SUZI QUATRO - SUZI...AND OTHER FOUR ...400 Kč LOVERBOY - BIG ONES - 350 Kč /best of/ STYX - CONERSTONE - 350 Kč ROBERT PLANT - SHAKEN N STIRRED - 400 Kč ROBERT PLANT-THE PRINCIPLE OF MOMENTS-380 Kč PHIL COLLINS - NO JACKET REQUIRED - 300 Kč PHIL COLLINS - BUT SERIOUSLY - 350 Kč PHIL COLLINS - HELLO,I MUST BE GOING!-350 Kč STATUS QUO-12 GOLD BARS vol.I+II. 2LP 450 Kč /best of/ C.C.R.-20 SUPER HITS vol.II.-350 Kč/best of/ FREE - FIRE AND WATER - 400 Kč Všechny inzerované LP jsou v pěkném stavu.Bez škrábanců a vrypů. Jen některé obaly jsou místy odřené. Pokud si nemůžete desky vyzvednout... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320
Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320 Výjimečná kvalita zvuku: Poskytuje výjimečnou reprodukci zvuku s minimálním šumem a zkreslením. Široký dosah příjmu: Díky širokému provoznímu rozsahu 200 stop je náš mikrofon ideální pro karaoke, církevní shromáždění, svatby, setkání nebo přednášky. Plug & Play: Zapněte přijímač pro automatické párování mikrofonu a snadno jej připojte k přehrávacímu zařízení. Silná kompatibilita: Ideální pro karaoke stroje, aktivní reproduktory, zesilovače, mixéry a audi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599
 Kč
Xiaomi Mi Max 2 Dual 6.44" 4/128 + 128GB SDXC + EXTRA BALENÍ
Xiaomi Mi Max 2 Dual 6.44" 4/128 + 128GB SDXC + EXTRA BALENÍ
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
POKUD ČTETE TENTO INZERÁT NABÍDKA JE AKTIVNÍ ... Prodám zánovní mobilní telefon Xiaomi Mi Max 2 Dual Sim 6.44" 4GB / 128 GB . Telefon je v 100% luxusním stavu , použity jen pár dní v kanceláři úplně jako nový bez vad . Baterie krásně drží mnohem víc než 2 dní . Velikánský a široký displej 6.44" , krásný velký displej vhodný pro firmy , hry nebo navigace - nalepeno originál tvrzené sklo - luxusní 100% stav ... Parametry: 6.44-inch IPS FHD screen Fingerprint sensor 64bit Qualcomm Snapdragon 625, Octa-core, 2.0GHz Memory: 4 GB RAM Internal memory: 128 GB (expandab... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
KLÁVESY YAMAHA YPT 260 - STAV NOVÉHO KUSU
KLÁVESY YAMAHA YPT 260 - STAV NOVÉHO KUSU
Před 12 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Klávesy Yamaha YPT --260 v originál balení, ve stavu nového kusu pouze párkrát použité. Nevyužité, dceru bohužel nebaví :( Popis: Zvuková banka nabízí 400 inspirativních nástrojů ve vysoké kvalitě a 130 automatických doprovodů mnoha žánrů od popu, přes salsu až po reggae. Zvuky můžete upravovat ekvalizérem a efekty, které dodají větší prostorovost a hloubku. Jelikož jsou klávesy primárně určeny začátečníkům nechybí samozřejmě výukový program Y.E.S. (Yamaha Education Suite). Ten vás v několi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 490
 Kč
Klávesy Yahama, přenosné digitální piano
Klávesy Yahama, přenosné digitální piano
Před 16 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
76 kláves s dynamikou úhozu, polovyvážená klaviatura nová klávesnice s 3 úrovněmi citlivosti úhozu 32-ti hlasá polyfonie 10 zvuků metronom MIDI IN/OUT sluchátkový výstup 10 klavírních demoskladeb reverb možnost napájení 6 tužkovými bateriemi (typ AA)! adaptér není součástí příslušenství Tenký a lehký nástroj se skvělou zvukovou kvalitou. Stejně jako na skutečném klavíru jsou klávesy v nižších polohách těžší než klávesy ve vyšších polohách. Tato lehce vyvážená klaviatura j... (více v detailu)
Kraj Vysočina
120 000
 Kč
MARKBASS Marcus Miller CMD 101 MICRO 60 - Kombo
MARKBASS Marcus Miller CMD 101 MICRO 60 - Kombo
Před 18 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám téměř nové baskytarové kombo HN188706-MARKBASS Marcus Miller CMD 101 MICRO 60. Kombo je jako nové, téměř nepoužité, zako... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hudební nástroje