Karaoke systém Auna

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nejlepší karaoke systém na trhu.Ako nový,2 krát použitý na oslavách narozenin. https://www.electronic-star.cz/HiFi-a-TV/Karaoke-... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

Combo karaoke
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám combo karaoke zn.KIMISO OS 808, barevná hudba a mikrofon.
Jihočeský kraj
900
 Kč
Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový Nepoužitý Nejlepší cena Osobní předání PPL Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker, 200 W, Bluetooth, 3kanálový mixér, Alesis FX, ovládání pomocí aplikace, USB nabíjení O tomto produktu Přenosný PA systém na baterie – s výkonem 200 W, 3kanálovým mixérem a 20 hodinami provozu na jedno nabití; robustní a kompaktní reproduktor s rukojetí lze snadno přepravovat a sestavit 3kanálový digitální mixér – mixér s vstupy mikrofonu, přístrojové a linkové úrovně a Bluetooth. Procesor Alesis FX nabízí přístup k reverbům, zpožděním, sboru, hadem a dalším Bezdrátové ovládání – s Bluetooth 5.0 streamujete z každého zařízení, spárujete dva autobusy pro stereo streamování PA nebo ovládáte mixování, hladinu efektů a EQ přes aplikaci Alto Pro 4 pozice reproduktoru – vertikální, nakloněný, horizontální nebo na ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Mini Hi-fi system Sharp
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
V dobrem stavu, idealne osobni prevzeti
Středočeský kraj
500
 Kč
JBL PartyBox 110 Zapůjčení/Pronájem
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Chystáte party, oslavu, svatbu, či prostě hledáte ten pravý hudební doprovod na Vaši událost? JBL Partybox 110 poskytne dokonalé akustické zázemí pro každou příležitost! ►JBL Partybox 110◄ + 160W + Bluetooth 5.1 + Ovládání ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500
 Kč
SONOS PLAY:3, černá
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám reproduktor SONOS PLAY:3, použitý snad jen 3x. V originální krabici. V případě zájmů volejte na tel. 721 227 967
Zlínský kraj
Neuvedeno
Reproduktory Logitech S120
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám reproduktory Logitech. Použité a zcela funkční s hezkým zvukem ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Bezdrátové mikrofonní systémy TONOR,
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofonní systémy TONOR, sada duálních UHF bezdrátových karaoke mikrofonů , VÝHODA KOREKCE BASU ,VÝŠEK A ECHA Typ konektoru XLR, 6,35 mm Jack Speciální funkce Funkce ztlumení, ovládání hlasitosti Kompatibilní zařízení Zesilovač, Karaoke Machine, Reproduktor, Partybox, PA systém, Mixér Polární vzor Jednosměrný poskytuje výjimečný zvuk s minimálním šumem a zkreslením díky kardioidnímu vzoru snímání, který izoluje hlavní zdroj zvuku a snižuje hluk na pozadí. S provozním dosahem až 60m bez překážek. v přijímač umožňu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
900
 Kč
Douk Audio U2 Mini USB to SPDIF Audio Converter
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
prodám audio převodník USB na optický SPDIF: https://doukaudio.com/products/douk-audio-u2-usb-t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Bezdrátové mikrofony Bietrun s ozvěnou, výškami, basy
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony Bietrun s ozvěnou, výškami, basy a bluetooth, rozsah 160 FT, přenosný UHF ruční karaoke dynamický mikrofonní systém s dobíjecím přijímačem pro karaoke, zpěv, zesilovač, PA systém, DJ, p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
900
 Kč
PA system Yorkville Elite
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Na prodej velice kvalitní PA systém YORKVILLE ÉLITE /Canada/ Yorkville Élite EX161 pasivní repro 2x Yorkville Élite subwoofer 600 Yorkville Élite Micron P160 crossover YAMAHA stereo zesilovač P2250 1300W ALESIS QuadraVerb dig.efekt DYNACORD mixpult MCX 16/2 vše v racku s ko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Stereo bezdrátový systém Sennheiser ew 300 IEM G2 pásmo B
Pozor nejedná sa o bezdrátový mikrofón. Jedná sa o stereo vysielač + prijímač vhodný nie len ako odposluch, ale aj na bezdrátový prenos zvuku napr. medzi mixpultom a aktívn... (více v detailu)
12 500
 Kč
Repdrouktory Magnat Supreme 102
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám reproduktory Magnat Monitor Supreme 102. Nejsou použité a ve skvělém stavu. Bohužel jsou bez záruky. D... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 900
 Kč
Prodám použitý mikrofon HAMA 46036
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použitý funkční mikrofon HAMA 46036. Impedance 600 Ω. Kabel 2,5 m s ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Auna Kara karaoke
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
obsahuje přední CD mechaniku s podporou více formátů a jedním USB portem. ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Bedna, case, rack na kolečkách
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Rozměry 65x53x59cm (dxšxv). Odnímatelný přední/ zadní díl a horní díl. Je možno použít jako bednu, case, lišty ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
Prodám DRIVERACK PX od firmy DBX
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Zachovalý plně funkční, kompletní systém řízení reproduktorů potlačovač zpětné vazby, crossover, equalizery, limiter a kompresor a mnoho d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320 Výjimečná kvalita zvuku: Poskytuje výjimečnou reprodukci zvuku s minimálním šumem a zkreslením. Široký dosah příjmu: Díky širokému provoznímu rozsahu 200 stop je náš mikrofon ideální pro karaoke, církevní shromáždění, svatby, setkání nebo přednášky. Plug & Play: Zapněte přijímač pro automatické párování mikrofonu a snadno jej připojte k přehrávacímu zařízení. Silná kompatibilita: Ideální pro karaoke stroje, aktivní reproduktory, zesilovače, mixéry a audi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Bosch rychlonabíječka 4A (Smart System)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Bosch rychlonabíječka 4A (Smart System) Je dva krat pouzita
Hlavní město Praha
2 200
 Kč
Reprobox Fenton FT215LED aktivní / 800W
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
2x 15 aktivní 800W řečnický systém s LED osvětlením basových reproduktorů. Zabudovaný MP3 přehrávač, Bluetooth přijímač, USB port a SD/MMC slot, linkový vstup a výstup RCA, mikrofonní vstup Jack 6,3 mm. Vlastní regulace hlasitosti s Echo efektem, kytarový vstup Jack 6,3 mm s vlastní regulací úrovně signálu. 2-pásmové korekce, regulace výstupní hlasitosti systému. 2 x bez... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Prodám mix pult Bomge s 24 DSP , Bluetooth
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám mix pult Bomge s 24 DSP , Bluetooth BOMGE Nejnovější 6kanálový 24 DSP USB Audio Mixer Rozhraní Přenosný mixážní pult Zvuková karta pro DJ Karaoke PC nahrávání 24kanálový audio mixer profesionální: vybavený plně kanálovým audio mixerem, kvalita zvuku je zaručena 6kanálov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100
 Kč
Case na klávesy Warwick Cinque 5.4
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
K prodeji: Pevný case Warwick (RockBoard) - vhodný na klávesy,nebo na velký pedalboard. - vnitřní rozměry - 110*43*15cm + 10*43*15cm - vnější rozměry - 127*46*20cm - uvnitř vypolstrová... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 500
 Kč
2-pásmové aktivní repro Acoustique Quality M23
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám velmi zachovalé 2-pásmové aktivní repro AQ M23. Zakoupeno na alza.cz, používáno pouze jako ozvučení TV. Krásný přednes. Možno připojit k TV, PC, ... bez nutnosti použít zesilovač! Specifikace typ soustavy: 2.0 měniče basový 5" – polypropylenová membrána výškový 2× 0,5" jmenovitý RMS výkon: 2× 30W harmonické zkreslení zesilovače: < 0,3%... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 200
 Kč
Nahrávací Scarlett Solo Studio 4th Gen
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím nové pouze rozbalené nahrávací studio Scarlett Solo Studio 4th Gen. Studio bylo použito pouze dvakrát, je téměř nepoužité. Focusrite Scarlett Solo Studio 4th Gen je kompletní záznamový balíček pro sólové hudebníky a producenty, který nabízeí výkonnou kombinaci audio rozhraní, mikrofonu a sluchátek. Čtvrtá generace Scarlett rozhraní přináší vylepšený zvuk a ovladače, což zajišťuje křišťálově čisté nahrávky bez latence. Součástí balíčku ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 299
 Kč
Přenosný reproduktor GOGEN
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám přenosný reproduktor GOGEN. Je nevyužitý, použitý minimálně. Můžu i zaslat.
Ústecký kraj
Neuvedeno
Bezdrátové mikrofony SUDOTACK dvě sady , 2 + 1 ks
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony SUDOTACK dvě sady , 2 + 1 ks Pouze vyzkoušeno Dynamické bezdrátové mikrofony SUDOTACK s provozním dosahem až 60m V [Plug and Play, bez nutnosti nastavení]: Jedním dotykem se přijímač automaticky spáruje s mikrofonem, takže nastavení je stejně snadné jako plug-and-play. microfonos inalambricos professional Tento bezdrátový mikrofon není kompatibilní s telefony, počítači a tablety.) bezdrátový mikrofon karaoke je dynamický kardioidní mikrofon, který vám poskytuje čistou kvalitu zvuku... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zvuková a světelná technika, zkušebny