Solar Guitars GC1.6T-FAB Ola Englund Amber Flame

Solar Guitars GC1.6T-FAB Ola Englund Amber Flame
Před 147 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Posilám dál v rámci snižení stavu kytarového gearu.Viz.foto z mého kyttarového harému. Kytara stav nová.....Defacto nehraná!!! Tedy bez jakých koliv oděrek či škrábanců.Tento model je premiový Custom kus a již se nevyrábí.Prodej byl ukončen počátkem r..2023.Kytara zakoupena na Thomann r.2022. Cena nové na Thomann 27.800,-Kč. Cena 21tis.zde uvedená je jako základ pro jednání Na vývoji tohoto jedinečného typu se podílel známý Ola Englund, jenž se specializuje na metalové kytary značky Solar.Ola Englund je znamý na YouTube a kytarista skupiny Haunted and Feared,.Založil v roce 2017 svou vlastní řadu vysoce kvalitních nástrojů Solar Guitars . Společnost sídlí v Sant Gregori ve Španělsku a její kytary se vyrábí v Indonésii. Model GC1.6AFAB Custom přináší luxus za relativně dostupnou cenu. Přesné a profesionální dílenské zpracování dělá z této kytary dokonalý nástroj vhodný jak pro jevištní, tak studiovou práci. SolarGC1.6T-FAB, je vybavený TonePro Tune-O-matic.Nabízí t... (více v detailu)
Před 147 dny
Plzeňský kraj
21 000
 Kč

Podobné inzeráty

Recording King RR-50-VS rezonátor, top stav - REZERVOVÁNO
Recording King RR-50-VS rezonátor, top stav - REZERVOVÁNO
Před 1 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Tento rezonátor spadá do série profesionálních nástrojů značky Recording King. Vychází z tradičního designu, a vyznačuje se zejména velmi výhodným poměrem ceny a kvality. Přední deska těla je z mahagonu, luby a zadní deska jsou vyrobeny ze stejného materiálu. Krk nástroje je tak... (více v detailu)
Před 1 dny
Jihočeský kraj
8 900
 Kč
Gibson Les Paul Artisan 1977
Gibson Les Paul Artisan 1977
Před 3 dny - Liberecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento sběratelský klenot, poctivý Les Paul Artisan z roku 1977. Tento model byl představen jako dražší/propracovanější varianta Les Paul Custom a byl vyráběn jako limitka mezi roky 76-82. Tělo je z jednoho kusu mahagonu, javorový top a krk (profil C velice příjemný a rychlý), ebenový hmatník vykládaný per... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
165 000
 Kč
kytara španělka Cuenca
kytara španělka Cuenca
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám za symbolickou cenu pravou kvalitní španělku od Guitaras de Artesania, značky Cuenca - mod.10 Jedná se o velmi kvalitní a zvukově nádhernou kytaru. Vyrobeno ve Španělsku cedrová deska, mahagon záda/boky, mahagonový krk a palisandrový hmatník. Popis výrobce: CUENCA 10 je vysoce kvalitní klasická kytara plné velikosti pro začátečníky nebo středně pokročilé hráče. Od konce 70. let Cuenca Guitars nabízí výjimečný zvuk a konstruktivní kvalitu. Profesionální mistrovství ve spojení s přísným výběrem dřevin a vynikajícím sušením materiálů proměňuje tyto nástroje v obdivuhodná u... (více v detailu)
Před 1 dny
Zlínský kraj
2 900
 Kč
Nik Huber Rietbergen Silver Platin
Nik Huber Rietbergen Silver Platin
Před 6 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytaru od známého německého kytaráře Nika Hubera. Jedná se o model Rietbergen. Kytara byla vyrobená v roce 2012 , ale je v perfektním (sběratelkém) stavu, nenese žádné známky používání... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Fender Squier Bulet Strat
Fender Squier Bulet Strat
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Barva: Černá Povrchová úprava: Lesk Typ kytary: Stratocaster Tělo: Topol Top: Neobsahuje Krk: Javor Profil krku: C Menzura: 648 mm Rádius: 9,5 " Počet pražců: 21 Šířka nultého pražce: 42 mm Hmatník: Javor Konfigurace sní... (více v detailu)
Před 3 dny
Ústecký kraj
2 790
 Kč
Klasická kytara
Klasická kytara
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Klasická kytara z dílny Jana Schneidera, ručně vyráběná mnou (s jeho velkou pomocí). Byla zhotovena za účelem ročníkové práce na základní škole v roce 2017. Má nádherný plný zvuk, víc orientovaný do nižšího témbru i přes smrkovou přední desku a tím pádem je ve vyšších polohách (12 a výš) trochu tupá. To je ale snadno přehlédnutelný nedostatek při celkovém zvuku. Je měkká jak zvukově tak hráčsky, což způsobuje poměrně mělký krk a pohodlně nízký dohmat. Mezura 650mm. Váží okolo dvou kilogramů, takže je pocitově těžší. Má nádhernou kresbu zadní desky, originální jednoduchou hlavu a kobylku s dvojitým dirkovaním. Z mého pohledu pro její herní, zvukové i vizuální vlastnosti a schopnosti je ideální ke studiu k... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
40 000
 Kč
Kytarové banjo 6-strunné,Richwood  mahagonová obruč
Kytarové banjo 6-strunné,Richwood mahagonová obruč
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám málo hrané banjo RMB-606 - kytarové banjo, je určeno pro kytaristy, kteří chtějí zkusit něco nového. Je laděné jako kytara, přičemž má zvuk banja. Toto banjo má excelentní krk, výbornou kvalitu tónu a celkového zpracování. Zvuk nástroje se hodí do folkových a country kapel nebo jen tak na experimentování se zvukem do vašich skladeb. Specifikace vrchní deska: Remo weatherking bílá... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihomoravský kraj
6 790
 Kč
PRS SE Mark Holcomb SVN Walnut Satin
PRS SE Mark Holcomb SVN Walnut Satin
Před 10 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám sedmistrunnou kytaru PRS SE Mark Holcomb SVN Walnut Satin ve 100% stavu. Originál gigbag v ceně. Technické specifikace: - Top: Javor / Ořech - Tělo: Mahagon - Počet pražců: 24 - Menzura: 26,5" - Krk: Javor (Wide Thin... (více v detailu)
Před 10 dny
Zlínský kraj
22 000
 Kč
Fender Stratocaster Standard USA RW Black 2014
Fender Stratocaster Standard USA RW Black 2014
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kytaru Fender Stratocaster Standard USA 2014 (s.č. US13027126) v dobrém stavu, na zadní straně jsou menší škrábance od pásku. Vše je původní, to znamená, že má custom shop snímače. Skvěle ladí a má nízký dohmat. Dokumenty (v četně originál visačk... (více v detailu)
Před 10 dny
Hlavní město Praha
29 000
 Kč
Akustické ukulele CORT UKE BWS  s obalem (F61)
Akustické ukulele CORT UKE BWS s obalem (F61)
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám nehrané akustické ukulele značky CORT UKE BWS s obalem. Cena v obchodě: 5590Kč. Má cena: 3500Kč. Parametry Barva výrobce: Natural Barva: Natural Povrchová úprava: Pololesk Typ ukulele: Sopránové Korpus: Celomasivní Přední deska: Blackwood-masiv Zadní deska: Blackwood-masiv Luby: Blackwood-masiv... (více v detailu)
Před 9 dny
Karlovarský kraj
3 500
 Kč
Seymour Duncan Solar Humbucker
Seymour Duncan Solar Humbucker
Před 12 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Seymour Duncan Solar Humbucker F spaced
Před 12 dny
Jihočeský kraj
900
 Kč
Fender Stratocaster Standard USA RW Black 2000
Fender Stratocaster Standard USA RW Black 2000
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kytaru Fender Stratocaster Standard USA 2000 (s.č. Z0037298). Upgrade o uzamykatelné ladící mechaniky, vše ostatní je původní. Na stáří 24 let se jedná o velmi zachovalý kousek. Kytara je seřízená a hraje skvěle. Ke kytaře je orig. pevný kufr Fender (viz foto). Kufr je na jednom místě promáčknutý, ale na funkci to nemá vliv. Tel. ko... (více v detailu)
Před 10 dny
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Chapman Guitars ML3 Pro Traditional Frost Green
Chapman Guitars ML3 Pro Traditional Frost Green
Před 12 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám telecaster od značky Chapman Guitars. Kytaru jsem koupil před půlrokem. Nemá žádné škrábance ani jiné známky používání. Tělo: Olše K... (více v detailu)
Před 12 dny
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Schecter Banshee Elite-7 GlossNatural Cena 30.6.24.18.000Kč
Schecter Banshee Elite-7 GlossNatural Cena 30.6.24.18.000Kč
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Stav Nové kytary seřízená vše 100% + Faktura kytara je v záruce . Kytara je .: • Tělo: bahenní jasan • Top: žíhaný javor • Krk: javor / ořech • Profil krku: Ultra Thin ‘C’ • Hmatník: eben • Pražce: 24 • Šířka nultého pražce: 48 mm • Menzura: 26,5" (673... (více v detailu)
Před 13 dny
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
VÝPRODEJ! EPIPHONE Les Paul Standard Plus Top PRO *VIDEO*
VÝPRODEJ! EPIPHONE Les Paul Standard Plus Top PRO *VIDEO*
Před 11 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Sleva platí do 14.07.2024. Poté bude inzerát smazán. Kytara má dva single coils, dva P-90, dva paralelní humbuckery, dva sériové humbuckery a máte k dispozici 24(!) jedinečných kombinací těchto snímačů, abyste vytvořili jakýkoli zvuk, jaký si dokážete představit. Tyto zvuky můžete získat jedním pohybem ruky přímo během představení. Tato Jedinečná kytara sama o sobě může nahradit celou sbírku, zní jako nástroj třikrát dražší a má fantastickou hratelnost. Kytara nebyla NIKDY vynesena z domu a použita na vystoupeních a byla velmi málo používána pouze pro nahrávání v domácím studiu. Stav nástroje je prakticky nový. Nové nehrané struny. Důvod prodeje - majitel se vrátil do USA. UPGRADED více 12,000 Kc! *Seymour Duncan SHPR-1 P-Rail Set (https://www.thomann.de/intl/seymour_duncan_shpr1_prail_set_creme.htm) *Seymour Duncan STS-2S CR Triple Shot Frame (https://www.thomann.de/intl/seymour_duncan_sts2s_cr_triple_shot_frame.htm) *CTS 4x500K potenciometry *H... (více v detailu)
Před 11 dny
Hlavní město Praha
12 900
 Kč
Kytara zn. FURCH (zakoupena od výrobce v r.1997)
Kytara zn. FURCH (zakoupena od výrobce v r.1997)
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Jde o model kytary FURCH zn. SJV 63 LUX AX5, mnou zakoupen od výrobce v 11-1997. (Tehdá, tuším, přede mnou zakoupil i kus pan Janek Ledecký).Zde naleznete bližší informace k označení:S - kratší menzuraJV - tvar těla podobný současnému G, grand auditorium63 - číslo modelu, kte... (více v detailu)
Před 12 dny
Královéhradecký kraj
58 000
 Kč
Kytara Solar T2.7FBB sedmistrunka
Kytara Solar T2.7FBB sedmistrunka
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám sedmistrunnou kytaru typu Telecaster od Ola Englunda Solar T2.7FBB. Tělo javorová dýha na mahagonu - barva Flame Black Burst Matte Krk javor průběžný Hmatník eben 24 super Jumbo R 400/15,74 2x Sní... (více v detailu)
Před 14 dny
Královéhradecký kraj
18 000
 Kč
Gibson ES339 Sunburst Custom Shop 2011
Gibson ES339 Sunburst Custom Shop 2011
Před 12 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytaru Gibson ES-339 Sunburst Custom Shop 2011 Typ: ES-339 Material: 3-ply Maple/Poplar/Maple Lak: Nitrocellulose Krk: Mahogany (tvar Rounded C ) Hmatník: Rosewood Radius: 12" Fingerboard Inlay: Pearloid Dots Pražce: 22, Medium Jumbo, Silver Scale Length: 24.75" Nut Width: 1.687" N... (více v detailu)
Před 12 dny
Hlavní město Praha
77 000
 Kč
Nová prémiová akustická celomasivní kytara FURCH OM
Nová prémiová akustická celomasivní kytara FURCH OM
Před 12 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Nejvyšší řada FURCH Vinatage 3 OM-SR model Sunburst s pevným nejlepším futrálem Hiscox Výkonná kytara s malým a úzkým tělem tvaru OM Povrchová úprava pololesk Typ tvaru kytary orchestrál(OM) Přední deska smrk Sitka Zadní deska a luby palisandr Zdobení okraje lubu rybí kost Krk mahagon Hmatník a kobylka eben Menzura 650 mm Počet pražců 20 Šířka nultého pražce 45 mm Nultý pražec TusQ Ladicí mechaniky Gotoh Hardware Nikl Kufr originál s logem Furch Hiscox... (více v detailu)
Před 12 dny
Olomoucký kraj
61 999
 Kč
SOLAR V2.6 AG
SOLAR V2.6 AG
Před 14 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám el. kytaru SOLAR V2,6 AG , barva armádní zelená (matná). Kytara je zánovní be... (více v detailu)
Před 14 dny
Ústecký kraj
16 900
 Kč
Akustická kytara Sigma Guitars GCS-1, rok asi 1992
Akustická kytara Sigma Guitars GCS-1, rok asi 1992
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Akustická kytara Sigma Guitars GCS-1, koupená v Brightonu, vyrobená v Korei. Hraje. Rok asi 1992.
Před 14 dny
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Jackson Pro Series Signature Misha Mansoor Juggernaut HT6 GR
Jackson Pro Series Signature Misha Mansoor Juggernaut HT6 GR
Před 14 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuhle skvělou kytaru, která už se asi ani neprodává, pouze v jiných variantách. Jedná se o signature Misha Mansoor z Periphery. Kytara má svítící tečky na krku, díky tomu má člověk přehled kam sahá, když je na pódiu tma. Má pasivní snímače MM1 od Jackson, na kterých taktéž Mansoor spolupracoval. Krk je z javoru s grafitovou výztuží a ebenovým hmatníkem + zamykací ladící mechaniky Jackson Die-Cast Locking. Pořizovací cena cca 20 tisíc. •Snímače Jackson MM1 •Boční tečky Luminlay •Zamykací ladící mechaniky Jackson Die-Cast Locking •Ovlá... (více v detailu)
Před 14 dny
Plzeňský kraj
12 990
 Kč
Celomasivní mandolína FURCH ..model A
Celomasivní mandolína FURCH ..model A
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Mandolína FURCH MA-22 CM Sunburst RV 2003 Povrchová úprava lesklý lak Typ tvaru mandolína A Přední deska cedr Zadní klenutá deska a luby africký mahagon Hmatník a kobylka eben Vyrobena v ČR, Velké... (více v detailu)
Před 14 dny
Olomoucký kraj
22 999
 Kč
klasická kytara FURCH GNc 4-SR
klasická kytara FURCH GNc 4-SR
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám klasická kytara FURCH GNc 4-SR - v krásném stavu, výborně uskladněná, bez sebemenších známek poškození, téměř nehraná - FURSCH certifikát authenthicity + záruční list o prodeji, případně faktura k tomu viz. foto: - pouzdro Gator G-PG Classic - vlhkoměr - ladička - kapodastr - v případě dalších informací nebo podrobnějších fotek mě prosím kontaktujte - POUZE OSOBNÍ ODBĚR (po domluvě můžu přivést) Prosím nabídněte cenu úměrnou pořizovací ceně (přes 50.000,-) Předem děkuji. Nástroje Furch z řady Grand Nylon přináší propojení dvou kytarových světů, v nichž na jedné dominuje zvuk a lehkost klasické kytary a na té druhé ergonomie kytar s kovovými strunami. Tělo kytary GNc 4-SR je zhotoveno z přední desky z masivního smrku Sitka a zadní desky a lubů z indického ... (více v detailu)
Před 14 dny
Hlavní město Praha
38 000
 Kč
MARSHALL CODE 100
MARSHALL CODE 100
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím kytarové kombo. Nemám pro něho využití, a tak bych ho rád nabídl někomu, kdo ho využije více. Cena je nastavena podle mé představy. Případně se můžeme i domluvit. Kombo je skoro nové, bylo použito jen minimálně a to cca tak na 20 hodin celkem. Preferuji osobní odběr, případně i vyzkoušení poblíž Semil. Popis produktu Modelingová komba Marshall CODE nabízí průřez zvukovým charakterem aparátů Marshall tak, jak se měnil během jednotlivých dekád spolu s vývojem moderní populární hudby. Potřeby současných kytaristů akcentuje konektivita s Bluetooth a možnost ovládání komba a streamování hudby z vašeho mobilního zařízení (iOS, Android) přes aplikaci Gateway a USB konektor pro připojení k DAW ve vašem počítači/notebooku/tabletu. Model CODE100 nabízí 100W výkon dvou dvanáctipalcových custom reproduktorů. Jednotlivé emulace zvuku a charakteru předzesilovačů, koncových stupňů a reproboxů byly vytvořeny pomocí moderní modelingové technologie MST, při jejímž vývoji se Marshall spojil s p... (více v detailu)
Před 14 dny
Liberecký kraj
3 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry