Šikovný pianista/klávesák nebo kytarista

Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Hledá se šikovný pianista/klávesák nebo kytarista popř. jakýkoli instrumentalista z okolí Ústí nad Orlicí, který b... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Kytaristé na festival
Pro nový format festivalu shanime schopné amatérské i profesionální kytaristy všech žánru.Více info telefonicky.
Neuvedeno
HLEDÁ SE KYTARISTA A BASKYTARISTA / GUITARIST AND BASSGUITA
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
☠️☠️ HLEDÁ SE KYTARISTA A BASKYTARISTA! ☠️☠️ ☠️ GUITARIST AND BASSGUITARIST WANTED! ☠️ Do týmu epické blackmetalové kapely Welicoruss hledáme spolehlivého a zodpovědného kytaristu a baskytaristu! Hodně cestujeme, hrajeme více v zahraničí po celé Evropě a velmi brzy plánujeme vydat nové album! Pokud máte: - velkou skušnost hrát na kytaře a bassu - dobrý instrument a vybaveni - dobrý přístup a chuť se rozvíjet Pište ihned sem:) ???? welicoruss@g... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁ SE KYTARISTA A BASKYTARISTA!
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Do týmu epické blackmetalové kapely Welicoruss hledáme spolehlivého a zodpovědného kytaristu a baskytaristu! Hodně cestujeme, hrajeme více v zahraničí po celé Evropě a velmi brzy plánujeme vydat nové album! Pokud máte: - velkou skušnost hrát na kytaře a bassu - dobrý instrument a vybaveni - dobrý přístup a chuť se rozvíjet Pište ihned sem:) ________________________________ W... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kytarista do dark dirt heavy country rocku
Před 13 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ahoj, hledáme kytaristu případně banjistu, který má rád buranskou, špinavou a tvrdou muziku. Vlastní tvorba, pár coverů, styl neškatulkujeme, ale měla b... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
MK- DUO Akusticky / kytara a zpěv
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
" MK - Duo" : Michaela Borková & Karel Schuler. MK - Duo má zajímavý výběr písní, jak českých tak anglických, zpívané zpěvačkou Michaelou Borkovou - doprovázené kytaristou Karlem Schulerem. Jejich repertoár se skládá z písní od Marty Kubišové, Marie Rottrové, Evy Burešové, Norah Jones, Green Day, Coldplay, Elton John (Lady Gaga), Corinne Balley Rea, Tom Petty, Billy Joel, Eric Clapton, Leonard Cohen, Bill Withers, Cansas a dalších zná... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Kapela Dolce vita Brno / DJ Brno
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Kapela nebo DJ na vaši svatbu, oslavu, firemní akci, párty, nebo ples. Kapela nebo DJ ? Pokud jste se ještě nerozhodli, jestli živou hudbu, nebo DJ, zvolte kombinaci. Takto budete mít obojí, a za jednu cenu ! Nabízíme Duo nebo Trio se zpěvačkou, na plesy a větší akce i 4 - člennou kapelu. Vždy je možná kombinace živá hudba + DJ. Náš repertoár zahrnuje především českou a zahraniční taneční hudbu od 80-tých let minulého století, až po současnost, včetně standardních tanců ( valčík, polka, tango ) a lidovek. Vždy se snažíme hudebně přizpůsobit přáním přítomného publika. Zpíváme česky, anglicky a italsky. DJ zahraje prakticky vše ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
LP deska - Petra Janů - Motel Rest (EN)
Před 410 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Anglická verze debutového počinu poprockové zpěvačky Petry Janů - Motorest, dostala prozaický název - Motel Rest a vyšla u Supraphonu v roce 1979. Do světa toto album distribuovala Artia Records. Deska je jak nová. Proti české verzi alba Motorest, jsou na tomto vinylu jinak uspořádané skladby. Hudbu na desce nahrála skupina Pro-rock, v jejíž čele stál kytarista a hudebn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
490
 Kč
MK-Duo akusticky / kytara a zpěv
Před 437 dny - HYPERINZERCE
" MK - Duo" : Michaela Borková & Karel Schuler. MK - Duo má zajímavý výběr písní, jak českých tak anglických, zpívané zpěvačkou Michaelou Borkovou - doprovázené kytaristou Karlem Schulerem. Jejich repertoár se skládá z písní od Marty Kubišové, Marie Rottrové, Evy Burešové, Norah Jones, Green Day, Coldplay, Elton John (Lady Gaga), Corinne Balley Rea, Tom Petty, Eric Clapton, Leonard Cohen, Bill Withers, Cansas a dalších známých i... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledám kytaristu
Před 945 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Ahoj, jsem zpěvačka, která hledá kytaristu (nejlépe, pokud zpívá) a ve věkové kategorii 17 - 30 z okolí Liberce. Ráda by si za... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Hudebníci, kapely, koncerty