Zvukovka

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Sada zvukovky, mikrofonu a vybavení s kufříkem Top stav Pouze SMS
Středočeský kraj
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony Tonor tw 320 Výjimečná kvalita zvuku: Poskytuje výjimečnou reprodukci zvuku s minimálním šumem a zkreslením. Široký dosah příjmu: Díky širokému provoznímu rozsahu 200 stop je náš mikrofon ideální pro karaoke, církevní shromáždění, svatby, setkání nebo přednášky. Plug & Play: Zapněte přijímač pro automatické párování mikrofonu a snadno jej připojte k přehrávacímu zařízení. Silná kompatibilita: Ideální pro karaoke stroje, aktivní reproduktory, zesilovače, mixéry a audi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Mikrofon Comica CVM-V30 Pro
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám málo používaný mikrofon Comica ,parametry zde https://www.film-technika.com/mikrofony/smerovy-mikrofon-commlite-... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
499
 Kč
TESLA mikrofon
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám mikrofon TESLA.
Středočeský kraj
400
 Kč
Bezdrátové mikrofony SUDOTACK dvě sady , 2 + 1 ks
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony SUDOTACK dvě sady , 2 + 1 ks Pouze vyzkoušeno Dynamické bezdrátové mikrofony SUDOTACK s provozním dosahem až 60m V [Plug and Play, bez nutnosti nastavení]: Jedním dotykem se přijímač automaticky spáruje s mikrofonem, takže nastavení je stejně snadné jako plug-and-play. microfonos inalambricos professional Tento bezdrátový mikrofon není kompatibilní s telefony, počítači a tablety.) bezdrátový mikrofon karaoke je dynamický kardioidní mikrofon, který vám poskytuje čistou kvalitu zvuku... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Prodám použitý mikrofon HAMA 46036
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použitý funkční mikrofon HAMA 46036. Impedance 600 Ω. Kabel 2,5 m s ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Příjmač k bezdrát. mikrofonu AKG SR 40 FLEXX
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám příjmač k mikrofonu AKG SR 40 FLEXX . Frekvence: ch.1 812.800Mhz ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Bezdrátové mikrofony na iPhone
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám dva bezdrátové mikrofony, lze připojit k iPhone přes lightning snímač. Mikrofony již nevyužívám. Pc 1500. Dodám fakturu a originální balení. https://www.fotoveci.cz/mobilni-bezdratovy-klopovy-mikrofon-s-nabijecim-... (více v detailu)
Jihočeský kraj
990
 Kč
Mikrofony Sennheiser
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám trojici mikrofonů Sennheiser Možné prodat jednotlivě, nebo dohromady Sennheiser 815s - 800,-Kč ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
800
 Kč
ZOOM H8 Kapesní rekordér
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodam kapesní rekordér značky ZOOM. Stav - jako nový, skoro nepoužitý. Pref... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
SHURE SM58-LCE
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám legendární zpěvový dynamický mikrofon SHURE SM58-LCE, směrová charakteristika: kardioidní, frekve... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Bezdrátové mikrofonní systémy TONOR,
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofonní systémy TONOR, sada duálních UHF bezdrátových karaoke mikrofonů , VÝHODA KOREKCE BASU ,VÝŠEK A ECHA Typ konektoru XLR, 6,35 mm Jack Speciální funkce Funkce ztlumení, ovládání hlasitosti Kompatibilní zařízení Zesilovač, Karaoke Machine, Reproduktor, Partybox, PA systém, Mixér Polární vzor Jednosměrný poskytuje výjimečný zvuk s minimálním šumem a zkreslením díky kardioidnímu vzoru snímání, který izoluje hlavní zdroj zvuku a snižuje hluk na pozadí. S provozním dosahem až 60m bez překážek. v přijímač umožňu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
900
 Kč
Bezdrátové mikrofony ALPOWL, UHF duální
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezdrátové mikrofony ALPOWL, UHF duální pro zpěv, kostel, řeč, svatbu, párty atd Polární vzor Jednosměrný Zvuková citlivost 80 dB mikrofony ALPOWL UHF byly upgradovány a využívají nejnovější super vysokofrekvenční technologii, aby zajistily stabilní signály Dva mikrofony používají pouze... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
Sennheiser EW 100 G3 ruční bezdrátový mikrofon
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím Sennheiser EW 100 G3 sadu bezdrátového mikrofonu (SKM 100) a přijímače (EM 100). Povolené nevyužívané frekvenční pásmo E (823-865MHz) nesdílené s DVB-T v rozmezí 823-832 a 863-865MHz. Mikrofonní vložka Sennheiser MMD 845, originál napájecí adaptér, antény. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 490
 Kč
Sony C38B (možná výměna)
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám u nás neznámý, ale špičkový univerzální mikrofon, často srovnávaný a upřednostňovaný před Neumannem U87. Výrobný stav, po revizi, používaný jen velmi zřídka v domácím studiu, což je i důvod prodeje. Případně výměna za něco pro mne užitěčnějšího ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
28 000
 Kč
USB kondenzátorový mikrofon, TECURS se stativem
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
USB kondenzátorový mikrofon, TECURS se stativem, Streaming Mic s Pop Filter pro Gaming Recording Studio Podcast YouTube, kompatibilní s Windows/Mac/PS4/PS5 Technologie připojení Auxiliary, USB Typ konektoru USB Type-A Zvuková citlivost 112 dB Hmotnost položky 1150 gramů Rozměry položky d x š x v 14,5 x 5,7 x 5,2 centimetrů pohodlné připojení plug-and-play k PC a notebooku bez dalšího hardwaru, stejně jako k vašemu telefonu nebo tabletu (je nutný OTG adaptér), hlasu, podcastu a nahrávání přes Skype... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
420
 Kč
Superlux ECM999
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám měřící mikrofón Superlux ECM-999. Mikrofón je v pořádku, seděl u mě v rok v dílně a měřil repro,pro tyto úč... (více v detailu)
Zlínský kraj
700
 Kč
Nabízím malé avšak velice hlasité kombíčko
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kombo levně i s kabelem do akustiky. Kombíčko je vybaveno a vychytáno ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Prodám akustickou pěnu pyramidy
Akustická pěna je vhodná k odhlučnění konferenčních a koncertních sálů, zkušeben, barů a pod. Také je vhodná... (více v detailu)
649
 Kč
Mikrofon RODE VideoMic GO
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám úplně nový mikrofon z důvodu nevyužití (nerozbalený). https://www.alza.cz/rode-videomic-go-d1470283.htm
Jihomoravský kraj
600
 Kč
DIGITECH VOCALIST LIVE 2 s napájaním -
Efektové zariadenie VOCALIST LIVE 2 od Digitech. Dvojdielny vokálny harmonizér, ktorý odvodzuje harmónie z gitarového signálu (MusIQ). Voliteľné hlasy tretieho alebo piateho (nad alebo pod pôvodným signálom). Kompletná matica efektov pre spev. Samo... (více v detailu)
Akustický paravan Vicoustic Flexi Screen Ultra MKII
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Předmětem nabídky je akustický paravan Vicoustic Flexi Screen Ultra MKII Pořízen nedávno na Amazon.de Na jednom boku je lehce odřený (viz foto), což ovšem zvuku nijak nevadí, schopný kutil jistě zvládne takovou drobnost opravit. Projekt jsme zrušil... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 700
 Kč
Mikrofon Beta 58A
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám Čínskou kopii mikrofonu Beta 58A cena 550,- + doprava
Ústecký kraj
550
 Kč
trojdílná sada reproduktorů
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
prodám trojdílnou sadu reproduktorů Labtec pulse 285 s ovládacím panel... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Sennheiser EW 100 G3 ruční bezdrátový mikrofon
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím Sennheiser EW 100 G3 sadu bezdrátového mikrofonu (SKM 100) a přijímače (EM 100). Povolené nevyužívané frekvenční pásmo E (823-865MHz) nesdílené s DVB-T v rozmezí 823-832 a 863-865MHz. Mikrofonní vložka Sennheiser MMD 835, originál napájecí adaptér, antény. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 990
 Kč
Superlux E205U USB mikrofon (nový, super cena)
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím nový nepoužívaný USB mikrofon vhodný pro muzikanty, podcastery a video-blogery. Typ: Back Electret Condenser Směrová charakteristika: Supercardioid Max. vzorkovací frekvence: 16 bit /48 kHz Frekvenční rozsah: 30 - 18,000 Hz Citlivost: -38 dBV/... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zvuková a světelná technika, zkušebny