ARTURIA MiniLab Mk II

ARTURIA MiniLab Mk II
Před 206 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Jako nový. Plně funkční. V případě zájmu, mohu poslat video o dokázání funkčnosti nebo... (více v detailu)
Před 206 dny
Moravskoslezský kraj
1 100
 Kč

Podobné inzeráty

Novation Launchpad X
Novation Launchpad X
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám MIDI kontrolér Novation Launchpad X. Stav je výborný, téměř nepoužívaný. Původní krabice se ztratila. Originální kabel je stále s ním. Zdarma pošlu Zásilkovnou po celé ČR. Kontaktujte radši... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
DJI Mavic Pro + příslušenství
DJI Mavic Pro + příslušenství
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dron DJI Mavic Pro, ve výborném stavu, nikdy nehavarovaný a plně funkční. Součástí je ovladač, 2x baterie, nabíjecí adaptér, USB kabel na nabíjení ovladače, kabely pro připojení mobilu včetně rámečků, 2x náhradní vrtule, microSD karta 32 GB s adaptérem, kufr na cestování, pouzdro na ovl... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Apple iPad Pro 12,9 WiFi + Cellular 512GB
Apple iPad Pro 12,9 WiFi + Cellular 512GB
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Apple iPad 12,9 Wifi + Cellular 512GB tedy vrcholnou verzi roku 2020. Původní cena 56 000,-. iPad v pěkném stavu, nenošený a používaný pouze doma viz. foto, plně funkční. Prodávám tablet, nabíječku a kabel (delší ... (více v detailu)
Před 4 dny
Královéhradecký kraj
19 500
 Kč
Mikrofon k fotoaparátu BY-BM3011
Mikrofon k fotoaparátu BY-BM3011
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám přídavný mikrofon pro zlepšení zvuku nahrávaných videí, zejm. s použitím foťáku. Jedná se o kondenzátorový směrový mikrofon. Mikrofon se připevňuje do sáněk blesku, nicméně můžete ho přichytit jakýmkoliv jiným způsobem. K připojení můžete použít dva kabely, a to jack TRS/TRS (mikrofon + foťák) nebo jack TRS/TRRS (mikrofon + mobil). Je napájen jednou AAA baterií. Mikrofon je velmi lehký a jednoduše se s ním pracuje. Je jako nový, max. 5... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Klávesy Yamaha PSR-e373
Klávesy Yamaha PSR-e373
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
48-hlasová polyfonie, 622 zvuků, Reverb a Master EQ efekt, 165 doprovodných stylů, 150 tarpeggio frází, možnost vrstvení dvou zvuků nebo rozdělení keyboardu - split, USB TO HOST. Tento model je obohacen o dynamickou klaviaturu a USB rozhraní pro připojení k počítači nebo iOS zařízení. Keys to Success" a dokonalou dynamickou hru vypilujejte s programem "Touch Tutor". Pokud si chcete zahrát s oblíbeným int... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
5 000
 Kč
ATEN USB, HDMI přepínač
ATEN USB, HDMI přepínač
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám USB a HDMI přepínač pro připojení 1 klávesnice s myší a 1 monitoru k více PC, přepínání pomocí tlačítka, používáno cca měsíc, již nevyužiji. Osobní předání Praha Zličín a nebo pošlu Zásilkovnou. Dokonalý přepínač: ATEN 2-port HDMI KVM USB2.0 mini Přepínač CS692 HD USB KVM propojuje dva počítače nebo zařízení s podporou HD na konzoli s jednou USB klávesnici, myš USB a HD displej. Umožňuje tak volit mezi dvěma PC z jediné konzole. Přepínač CS692 je obrovským vývojovým skokem vpřed v porovnání s předchozími modely kabelů KVM v sérii Petite. Proč zakoupit Podporuje rozlišení obrazu do 1920 x 1200 pixelů a 1080p Volba počítače přes dálkový ovladač, klávesové zkratky a myš USB Vestavěné kabely all-in-one (2 x 1,2 m) Podporuje OS Windows, Mac, Linux S plnou funkčností HDMI Nabízí plnou funkčnost HDMI, sdílení pe... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
599
 Kč
Šachy DGT
Šachy DGT
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám zánovní šachový počítač. Kompletní sada - šachovnice,figurky + 2x dáma,nabíječka,originál taška, krabice a návod...vše 100% stav.Lze používat i bez připojení k el. síti, má integrované baterie - možno hrát bez problému celý den. Přizpůsobuje se vaší síle (ELO 300 - 3000).Rozměr 40x44 cm, pole 4,8 cm, král 86 mm.Obsahuje tři herní režimy, díky kterým se budete ke svému Centaurovi rádi vracet. Přátelský režim dává solidní šanci na výhru. Během hry Centaur analyzuje hru a určuje vaši herní sílu. Bude hrát na vaší úrovni, takže budete mít odpovídajícího soupeře. Režim „Výzva“ je o něco náročnější. Je to výborný režim, pokud chcete zlepšit sv... (více v detailu)
Před 1 dny
Plzeňský kraj
6 700
 Kč
Mikrofon a držák mikrofonu-  Auna MIC-900B
Mikrofon a držák mikrofonu- Auna MIC-900B
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Mikrofon a držák mikrofonu, ideální pro streamování nebo nahrávání videí na YouTube. Velmi kvalitní záznam. MIC-900B-LED, černý, studiový USB kondenzátorový mikrofon, ledvinová ch., LED auna Pro MIC-900B-LED je kondenzátorový mikrofon přímo koncipovaný na požadavky digitálního použití. Právě z toho důvodu nabízí i připojení prostřednictvím USB kabelu přímo k počítači a podporuje okamžitý Plug & Play. Mikrofon se specializuje na řečnické a pěvecké akce v... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihočeský kraj
1 100
 Kč
Libratone Zipp přenosný reproduktor
Libratone Zipp přenosný reproduktor
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Představte si něco, co není obvyklé. Libratone Zipp se pohybuje všude kam jdete s vámi . Baterií napájený a dokonale přenosný. PlayDirect umožňuje bezdrátové přehrávání kdekoliv – i bez WiFi sítě. Plně funkční. Funkce PlayDirect znamená bezdrátový zvuk, který můžete začít používat hned po vybalení, protože nepotřebuje žádnou síť Wi-Fi. Jednoduše stiskněte tlačítko přehrávání na svém iPadu, iPhonu, iPodu touch nebo počítači Mac a streamujte hudbu. Streamujte zvuk ve vysoké kvalitě bezdrátově ze svého zařízení iOS do reproduktoru Libratone Zipp bez ztráty zvukové kvality. Technologie AirPlay také umožňuje sestavit hudební systémy pomocí aplikace iTunes. Vyberte si ze tří potahů reproduktoru z barevné italské vlny – reproduktor má barvu podle vaší nálady. Vyměníte je snadno a rychle, stačí ro... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
1 190
 Kč
Modrý zpívající ptáček - retro hračka, funkční
Modrý zpívající ptáček - retro hračka, funkční
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím hračku, která může sloužit zároveň jako dekorace (lze zavěsit).Jedná se o cca 25 let starou retro hračku, je stále funkční. V případě zájmu mohu poslat například přes WhatsApp video potvrzující funkčnost hračky. Ptáček např. po tlesknutí začne zpívat melodie a hýbe hlavou, tělem... (více v detailu)
Před 6 dny
Ústecký kraj
250
 Kč
Prodám hračky a další s motivem Ledového království.
Prodám hračky a další s motivem Ledového království.
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Foto č. 2 : Taška (37x38cm + uši). Nepoškozená, téměř jako nová. Cena 50,- Kč. Penál (světlý), na zip (funkční), použitý asi 2x - nepoškozený (bez skvrn od psacích potřeb apod.). Cena 25,- Kč. Penál fialový, na 2 zipy (funkční) + kapsa na suchý zip. Nový - nepoužitý, nepoškozený. Cena 60,- Kč. Foto č. 3 : Karty ("Černý Petr"), lehce použité (krabička je trochu poničená, karty ne). Cena 20,- Kč. Samolepky ("růžové") 16ks. Nové, nepoškozené. Cena 25,- Kč. Sada (2 archy samolepek A4, omalovánky). Nové, nepoškozené. Cena 40,- Kč. Foto č. 4 : Box (24x21cm, hloubka 8cm) na zip (funkční), s držadlem. Nepoškozený, nepoužitý. Cena 45,- Kč. Foto č. 5 : Taška s motivem Ledového království (rozměr 38x27cm, dno široké 20cm), na zip, 2 uši a 1 nastavitelný popruh. Málo používaná, nepoškozená. Cena 70,- Kč. Foto č. 6-8 : Plastový box 38x28x19 cm, málo používaný, nepoškozený. Cena 50,- Kč. Foto č. 9 : Vlevo svítící figurka Olaf - NOVÁ (plně funkční). Cena 65,- Kč. Vpravo figurka Olaf (využitá jen 1x j... (více v detailu)
Před 1 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Outdoorová kamera inSPORTline Action Cam 3
Outdoorová kamera inSPORTline Action Cam 3
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III je moderní zařízení ideální pro všechny sportovní nadšence, kteří si vzpomínky na své zážitky chtějí uchovat i jinde než jen ve své paměti. A v maximální kvalitě. Kameru s LCD 2.0ʺ LTPS displejem lze využít i jako fotoaparát s kvalitou snímků 16 megapixelů. Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III umí natáčet v detailním rozlišením 4K a má možnost připojení k televizi (monitoru, projektoru) přes HDMI kabel (není součástí). Z příslušenství je samozřejmostí USB kabel (pro přenos dat i nabíjení), vodotěsn... (více v detailu)
Před 6 dny
Zlínský kraj
1 500
 Kč
TP-LINK Archer TX20U Plus - Wifi adaptér
TP-LINK Archer TX20U Plus - Wifi adaptér
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Plně funkční, jako nový. Osobní předání ČB, popřípadě můžu zaslat kamkoliv. V případě platby předem zašlu pomocí GLS na své náklady. Detailní popis níže: WiFi 6 USB adaptér TP-LINK Archer TX20U Plus Bleskově rychlá WiFi 6 - streamujte bezchybné video rychlostí 1800 Mb/s (1201 Mb/s na frekvenci 5 GHz + 574 Mb/s na frekvenci 2,4 GHz) Flexibilní dvoupásmové připojení - zajistěte svému počítači to nejlepší připojení pomocí pásem 5 GHz a 2,4 GHz Dvě antény s vysokým ziskem - připojte se z větší vzdálenosti díky kvalitnímu signálu a přenosům MU-MIMO - udržujte vysokou ... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihočeský kraj
399
 Kč
Dell XPS 8700/i7-4770/16GB/2TB/1,5GB NVIDIA 660/WIFI/DVDRW
Dell XPS 8700/i7-4770/16GB/2TB/1,5GB NVIDIA 660/WIFI/DVDRW
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím stolní počítač Dell Studio XPS 8700 v perfektním stavu, příslušenství: klávesnice HP 125 Wired Keyboard CZECH-SL, myš laserová Dell USB 6-tlačítek. Napájecí kabel PC. Model: XPS 8700 Black Procesor: Intel Core i7-4770 CPU (8M Cache, up to 3.9 GHz) Paměť: 16GB Dual Channel DDR3 1600MHz (4GBx4) Pevný disk: 2TB 7200 RPM SATA Hard Drive 6.0 Gb/s Optická mechanika: DVD+/-RW, 16x Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 Bezdrátové připojení : Wi-Fi 802.11ac + Bluetooth 4.0 Operační systém: Windows 10 (64 BIT) Síťový adaptér: 10/100/1000... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
3 490
 Kč
Bezpečnostní 8-kamerový systém AHD cctv
Bezpečnostní 8-kamerový systém AHD cctv
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bezpečnostní 8-kamerový systém AHD cctv Balení obsahuje: černou skříňku AHD (bez HDD) - zařízení ke kterému se připojují kamery, kvalita záznamu: 720P (rozlišení: 1280x720@13fps, poměr stran 16:9), myšku, 8x barevné Digital IR Color AHD kamery, pevný objektiv 3,6 mm (75° úhel záběru), 24 infra Led pro noční vidění, pohybový senzor, rozlišení: 1MP = 1280x720, kabeláž, 12V/2A napájecí adaptér pro napájení černé skříňky, 12V/2A adaptér + prípojka se 4-mi vývody na napájení kamer, 4 kamery. Celý set lze připojit na internet přes router a sledovat monitorovaný prostor kdekoliv na světě přes PC nebo mobilní telefon. Ovládání AHD zařízení = černé skříňky a sledování kamer připojením buď ke klasickému monitoru přes VGA konektor nebo LCD TV přes HDMI kabel ve FULL HD rozlišení: 1920x1080. Na zadním panelu jsou ještě 4x BNC konektory pro připojení kamer, 4x audio vstup (pro mikrofony - nejsou součástí balení), 1x audio výstup, 1x BNC video výstup, 2x USB, RJ-45 pro internetové připojení k router... (více v detailu)
Před 5 dny
Ústecký kraj
3 790
 Kč
LG TB106
LG TB106
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám krásný stereo mikrosystém. Velmi pěkný vizuální stav bez škrábanců a samozřejmě plně funkční. Čelo komponentů, kartáčovaný hliník, šroubovací repro terminály. Součástí je originál dálkový ovládač. také v perfektním stavu. Rád předvedu funkčnost. V případě dotazů. Volat nebo SMS na tel.702930919 Výkon 2×50 W Přehrává tyto disky a formáty: DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD, CD-R/RW, MP3, WMA, JPEG, DivX Poslech rádia je možný přes FM tuner s RDS a 50 předvolbami USB vstup vám umožní připojení flashového nebo MP3 přehrávače ... (více v detailu)
Před 6 dny
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
B-Tech BT31 přepínač audio vstupů.
B-Tech BT31 přepínač audio vstupů.
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám B-TECH BT-31 Imput Control 3 Way / Přepínač 3 audio vstupů. Dá se použít třeba i pro připojení subwooferu k několika aktivním reproduktorům. Plně funkční stav, j... (více v detailu)
Před 9 dny
Středočeský kraj
700
 Kč
TOP Apple MacPro 2013 4x3,7 GHZ, 32 GB RAM, 256 GB SSD
TOP Apple MacPro 2013 4x3,7 GHZ, 32 GB RAM, 256 GB SSD
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji velmi zachovalý Apple Mac Pro (model z roku 2013), zakoupeno v iWant 07/2019. Vše funkční, včetně originální krabice a příslušenství. Detailní specifikace: Mac Pro 2013 (černý cylindricky válec) -Procesor 3.7 GHz Quad-Core Intel Xeon -32 GB RAM paměť DDR3 1866 MHz (4x8 GB) + k tomu původní 3x4 GB RAM -Grafika AMD FirePro D300 2x2GB GDDR5 -SSD 256 GB + adaptér, pomoci kterého lze do Mac Pro vložit jakýkoliv jiný ne-Apple SSD disk s NVME M2 (odzkoušeno a dlouhodobě použito mnou 2 TB bez ztráty rychlosti a výkonu, i přes simulační n... (více v detailu)
Před 9 dny
Středočeský kraj
12 000
 Kč
40 cm velký bluetooth reproduktor
40 cm velký bluetooth reproduktor
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
40cm velký párty reproduktor, bluetooth, FM rádio, karaoke mikrofon S přenosným párty reproduktorem máte hudbu ve svých rukou. Zabudovaná baterie s kapacitou 1800 mAh vám umožní uspořádat večírek téměř kdekoliv. K dispozici je FM rádio nebo připojení chytrého telefonu, počítače či jiného zařízení přes bluetooth. Prostřednictvím karaoke mikrofonu si tak můžete zazpívat vaše oblíbené písně. S led podsvíceným displejem a světelnými efekty si užijete tu pravou a nekonečnou zábavu. Součástí balení je také dálkový ovladač pro pohodlné přepínání hudby i během tance. Klíčové vlastnosti a technické parametry: - Model: ZQS 4239 - TWS funkce – True Wirelles Stereo: možnost spárování 2 reproduktorů pro stereo... (více v detailu)
Před 8 dny
Ústecký kraj
750
 Kč
Macbook Air M1 | 16 GB RAM | 512 GB DISK - super stav
Macbook Air M1 | 16 GB RAM | 512 GB DISK - super stav
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Macbook Air v níže uvedené konfiguraci. Jsem první majitel. Zakoupeno v ČR. Lze doložit fakturou. Počítač je v perfektním stavu. Na první pohled je jako nový. Baterie má stále velice vysokou vývdrž v závislosti na tom co děláte. Většinu času ležel zavřený na stole připojený na externím monitoru. Předám v původní krabici vč. adaptéru a US... (více v detailu)
Před 9 dny
Jihomoravský kraj
22 900
 Kč
Novation Launchpad Pro, MIDI kontroler k PC/Syntezátoru
Novation Launchpad Pro, MIDI kontroler k PC/Syntezátoru
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
MIDI kontroler Novation Launchpad Pro, stav je prakticky jak nový, včetně originální krabice, kabelu sloužícímu pro připojení k počítači (USB-B na USB-A) a dvou redukcí pro připojení přes klasický Jack TRS 3.5 mm na MIDI DIN 5 např. k nějakému syntezátoru bez použití počítače. Reálně byl používaný dohromady jen pár hodin čistého času a jinak ležel ve skříni zabalený v originální krabici asi 3 roky takže stav je opravdu k nepoznání od nového - není na něm jediný škrábanec a tlačítka ani pady nejsou nija... (více v detailu)
Před 10 dny
Jihomoravský kraj
1 990
 Kč
VHS videorekordér PANASONIC NV-HV50, 6 hlav,Hifi Stereo
VHS videorekordér PANASONIC NV-HV50, 6 hlav,Hifi Stereo
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Kvalitní značkový videorekordér Panasonic NV-HV50. Přístroj je plně funkční. Video přehrává velmi pěkný obraz a HIFI STEREO zvuk. Doporučuji k digitalizaci videokazet. Součástí prodeje je přístroj, originální dálkový ovladač a síťová šňůra. HIFI STEREO CVC super - kontrola kvality obrazu a vylepšení i nekvalitních nahrávek - vždy zaručuje maximální kvalitu obrazu! SQPB - funkce ... (více v detailu)
Před 9 dny
Olomoucký kraj
1 900
 Kč
28" monitor HP U28 4K HDR,super obraz a barvy, záruka 12/24
28" monitor HP U28 4K HDR,super obraz a barvy, záruka 12/24
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bezrámečkový IPS HP monitor HP U28 4K, HDR, reprezentativní vzhled, ideální uhlopříčka a velikost pixelu, stabilní stojan + pivot atd., krabice a veškeré přísluš., nevyužitý už rok ve skříni a velmi málo použ., záruka do 12/2024, jednoduché ovl.menu joystikem, velmi dobré pozorovací úhly, USB-C s power delivery, mnoho možností připojení. Úhlopříčka displeje: 71,12 cm (28") Úprava panelu: IPS, matný, antireflexní, LED podsvícení Rozlišení: 3 840 × 2 160 Pozorovací úhel: 178° vodorovně, 178° svisle Jas: 400 nits (cd/m2) Video vstupy: HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, USB-C Možnost připojení k notebooku, počítači jedním kabelem pomocí USB-C s napájením do 65 W Výškově nastavitelný stojan 28" bezrámečkový monitor je vybaven nativním 4K rozlišením 3 840 x 2 160, s poměrem stran 16: 9 a panelem IPS, odezvou 4ms GtG (s funkcí Overdrive), Vybavení: te... (více v detailu)
Před 8 dny
Moravskoslezský kraj
7 490
 Kč
Toner HP C3906A, tiskárna Canon Pixma IP6220D, Epson WP-4515
Toner HP C3906A, tiskárna Canon Pixma IP6220D, Epson WP-4515
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tiskárna Epson WP-4515: Prodávám inkoustovou tiskárnu Epson WorkForce Pro WP-4515 DN. Došel toner v modré a červené náplni. Když jsem se to snažil rozběhnout podařilo se mi kazetu částečně vylét. Viz foto. Stav vidíte na fotkách - zaprášená ze sklepa, kde čeká na nového majitele. Prodávám jak vidíte na fotkách bez kabeláže na náhradní díly. Nechám za 550kč. Jen osobní převzetí Brno ---- Tiskárna: HP 5L toner nový HP C3906A. Nabízím kvalitni toner Abel HP LJ 5L pro laserové tiskárny HP (Hewlett Packard) HP Laser Jet 5L, HP Laser Jet FS, HP Laser Jet XTRA, HP Laser Jet 6L, HP Laser Jet SE, HP Laser Jet XI, HP Laser Jet 3100, HP Laser Jet 3150, HP Laser Jet C3906A, Canon LBP 460. HP LJ 5L, 5fs, 5xtra, 6l, 6se, 6xi, 3100, 3150 Nový nepoužitý originálně zabalený v papírové krabici = viz foto. Cena 500. Pouze osobní převzetí v Brně nebo platba předem + poštovné 130kč. Zasilkovna pokud si vyridite sami. Možná výměna za toner ve stejnem stavu Q2612A ktery je pro tiskárny: HP LJ 1010, 1012, 101... (více v detailu)
Před 7 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
EHX Pitch Fork +
EHX Pitch Fork +
Před 12 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Pitch shifter, cca 2 roky straý, 100% funkční. Originál krabice a 9V EHX adaptér součástí. Předání možné Brn... (více v detailu)
Před 12 dny
Zlínský kraj
3 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry