Mýdlová laboratoř - Clementoni Soap Lab

Prodáno
Hlavní město Praha
Nove, nepouzite! S kreativní sadou Clementoni Mýdlová laboratoř si děti užijí spoustu zábavy. Kromě toho rozvíjí jejich kreativitu, fantazii a podporuje jemnou motoriku. Sada děti zavede do tvořivého světa mýdlové laboratoře, díky níž mohou vyrobit
Hlavní město Praha
400
 Kč

Podobné inzeráty

Mechanická Laboratoř - Clementoni - NOVÉ
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
NOVÉ Experimentální sada pro všechny malé mechaniky. Dětská sada, díky které děti proniknou do základů mechaniky. Z k... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Puzzle Clementoni třpytivé Trolls 104ks
Před 3 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Puzzle Clementoni třpytivé Trolls 104ks, kompletní viz fotka, velmi zachovalé, krabice má pouze pidi kosmetické vady
Olomoucký kraj
80
 Kč
Clementoni barevná zahrada
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Sorter Barevná Zahrada Zelenina Tvary Baby Clementoni Vzdělávací hračka pro učení hrou pomůže formovat motorické dovednosti batolete. Živé barvy a zajímavé vzory upoutají pozornost dítěte. Zába... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Pejsek Clementoni
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám interaktivního pejska. Pejsek mluví, zpívá a pohybuje se dopředu a dozadu. Stiskem tlačítek učí děti číslice, barvy a zvířecí zvuky. Když ouška zakryjí oči, začíná hra na schovávanou. Stiskem kostičky na obojk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Stavebnice Clementoni Aeroplanes and Helicopters
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stavebnice Clementoni Aeroplanes and Helicopters naučná a zajímavá stavebnice od značky Clementoni Aeroplanes and Helicopters lze složit 10 různých letadel a helikoptér dle přiloženého návodu málo používaná, některé součástky nikdy nepo... (více v detailu)
Středočeský kraj
249
 Kč
Kostky v plastovém pytli Fisher Price
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Velké kostky, megablogs, napodobují Lego. Vhodné pro rozvoj dětí od 1 roku. Rozvíjí p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
99
 Kč
Puzzle Clementoni Fantasy Collection 1000
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Puzzle, jenž vzhledem k počtu dílků jsou řazené pro starší děti a dospělé, ve skvělém stavu, j... (více v detailu)
Liberecký kraj
350
 Kč
Knížka Objevujeme svět Tělo
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Svotjka&Co Objevovat lidské tělo s tímto leporelem je tak zábavné! Co všechno přes den děláš? Kdo si hraje na dětském hřišti? Komu dává chlapeček pusinku? Stačí jen vložit prstík do správného otvoru a lehce vysunout, zatáhnout nebo otočit ve směru šipky a hned bude váš malý objevitel zná... (více v detailu)
Pardubický kraj
89
 Kč
Clementoni kostky a auto Mickey mouse
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
V dobrém stavu,vše funkční,akorát nálepky na autě už jsou takové na krajích opotrebovanější. Dětské měkké kostky zn. CLEMMY (Clementoni). Clemmy baby kostky jsou skvělou hračkou pro nejmenší děti. Kostky jsou měkké, takže hra s nimi je bezpečná, jsou jednoduše omyvatelné a děti zaujmou b... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč
Nová stavebnice Mechanics Lab Helicopter a Airboat
Před 4 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám tuto stavebnici 2v1, novou, nerozbalenou pro děti od 8 let. Možné osobní vyzvednutí. Původní cena -500Kč V ... (více v detailu)
Pardubický kraj
320
 Kč
NOVÁ Mechanická laboratoř Monster truck 200 dílků.
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Neuvěřitelná Clementoni Mechanická laboratoř Monster truck je kreativní sada, která učí zábavným způsobem přiblížit se světu mechaniky a strojírenství. Postavte si z více než 200 dílků 10 fantastických a dynamických m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
450
 Kč
Mechanická laboratoř Roadster a Dragster NOVÉ, NEROZBALENO
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Clementoni Mechanická laboratoř Roadster a Dragster Objevuj základy mechaniky se sadou Mechanická laboratoř . Mechanická laboratoř – Motorka a formule je kompletní vědecká souprava pro malé mechaniky. S touto sadou děti odhalí tajemství dvoukolových a čtyřkolových vozidel. Děti si mohou sestavit dva dynamické modely dragster a roadster a zjistit tak, jak funguje převodový mechanismus. Sada obsahuje více ne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
DJECO - dřevěná šroubovací zvířátka Lev a Slon
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dřevěná zvířátka velikost cca 12 cm. Kolečka lze odšroubovat, dítě se učí rozpoznávat, které kolečko patří na slona, které na lva. Cvičí motoriku. Dřevěné šroubování je určeno pro ši... (více v detailu)
Jihočeský kraj
99
 Kč
GeoToys mapa Evropy puzzle
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dílky jsou ve tvaru jednotlivých států a nebo skupiny států. Dítě si při hře procvičí nejen jemnou motoriku. Toto puzzl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Fisher-Price Mluvící pejsek
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nefunguje pravá tlapka, jinak vše OK. Preferuji osobní předání ve Zlíně či blízkém okolí, případně zaslání pouze přes Zásilkovnu při platbě předem na účet. Mluvící pejsek od Fisher-Price je veselý kamarád na hraní, který je určený pro děti od šesti měsíců. Tento zábavný společník mluví česky a na sobě má české nápisy. Seznamuje děti s novými tématy, pomocí písniček a říkadel je učí písmenka, číslice, roze... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Malý konstruktér – stavebnice 5 v 1 pro mladé techniky
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodávám stavebnici Malý konstruktér, která umožňuje postavit 5 různých modelů z jednoho setu! Skvělá zábava pro děti, které milují tvoření a objevování základů techniky. Tato stavebnice pomáhá rozvíjet kreativitu, logické myšlení a jemnou motoriku. Stavebnice je použitá, ale v dobrém stavu a kompletní. Všechny díly jsou pečl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
300
 Kč
Baby T-Rex Clementoni
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Interaktivní dinosaurus, který naučí nejmenší děti první čísla, písmenka a názvy zvířátek prostřednictvím veselých melodií a básniček o zvířátkách.  Dinosaurus mluví (česky a slovensky), pohybuje se a otáčí se. Aktivuje se tlačítky, přiložený... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Clementoni hrací medvídek
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodám interaktivního hracího medvídka Clementoni v pěkném stavu. Dítě se učí barvy, tvary a písmena. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330
 Kč
Teifoc školní set – stavebnice pro malé architekty
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodávám skvělý Teifoc školní set, který je ideální pro děti, co milují stavění a objevování základů architektury a stavitelství. S touto stavebnicí mohou děti stavět různé budovy a konstrukce z pravých cihliček a malty, což rozvíjí jejich fantazii, trpělivost a jemnou motoriku. Stavebnice je kompletní a ve velmi dobrém stavu, obsahuje vše p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Dětské stavebnice LEGO, WOMA, Meccano motorky
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
LEGO Friends 41315 Surfařské potřeby v Heartlake. Sportovkyně Mia se chystá na nákup ve sportovních potřebách v Heartlake. Holky jí mohou pomoci vybrat sluneční brýle, vybavení pro vodní sporty, jako je surf prkno, ploutve, kajak či pádlo. Zajímavá by byla určitě i kamera uzpůsobená filmování pod hladinou. S tímto vybavením mohou vyrazit s Miou na pobřeží, kde se mohou potkat i se zvědavým lachtanem. Díly, figurka, doplňky, návody, krabice. Vše jak vidíte na reálných foto. cena 550Kč Brno nebo pošta 150 / dobírka 220. Zasilkovna *** LEGO Juniors 10736 Ledové hřiště pro Annu a Elsu. Z roku 2017. Hraj si na kouzelném zimním hřišti se sadou LEGO Juniors Disney Ledové království Anna a Elsa, která obsahuje snadno sestavitelný ledový palác se skluzavkou, lavičkou a stolkem, rampu na lyžování, otáčecí fontánu, katapult vrhající sněhové koule a otevírací truhlu na poklady s ukrytými ledovými krystaly. LEGO Juniors nabízí zážitek z hraní a stavění vhodný pro děti od 4 do 7 let. Součásti je vše... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PUZZLE - DISNEY - PLANES - CLEMENTONI
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kompletní - 104 dílků, pro děti 3+. Dle domluvy zašlu poštou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Montessori hrací kostka
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Didaktická hračka Activity board montessori kostka zabaví každé malé zvídavé dítě. Tato hračka zajistí dětem zábavu na dlouhé hodiny a zároveň nenásilnou formou rozvíjí jejich smysly, schopnosti a dovednosti, samostatnost, jemnou a hrubou motoriku. Hračka využívá principů montessori. Dítě může jednotlivé součásti ohmatat, prozkoumat a vyzkoušet, jak jednotlivé části fungují. Kostka je vyrobena z přírodních materiálů. Activity Board montessori kostku si může dítě vzít k zabavení na výlet, do kočárku či do auta. Didaktická hračka Activity board montessori kostka je určena pro nejmenší děti od 1 roku.                                     Klíčové vlastnosti Activity board - montessori kostkaZábava na dlouhé hodinyNená... (více v detailu)
Hlavní město Praha
590
 Kč
lezoucí medvěd fisher price
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
nabízím k prodeji používanšho lezoucího medvěda fisher price. učí děti barvy, tvary, písničky a rozvijí motoriku.
Pardubický kraj
400
 Kč
Clementoni robot mio nova generace
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Clementoni robot mio nova generace, sestavený. PŘI ODBĚRU VÍCE VĚCÍ SLEVA. Doprava: po dohodě osobní př... (více v detailu)
Plzeňský kraj
190
 Kč
Clementoni Mechanická laboratoř
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Pouze 1x složené a zase rozložené. Lze postavit 10 + 40 modelů.
Plzeňský kraj
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hračky a hry